reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Migduch :biggrin2:. Ja już widziałam fasolke jak byłam pierwszy raz u lekarza to był 5 tydzień pod koniec. Byłam wcześnie u lekarza bo bałam się że to znowu puste jajo plodowe ale tym razem jest fasolka bardzo się cieszę. To jest moja druga ciąża. W pierwszej nie miałam objawów i tym razem też nie mam. Czy są objawy czy nie to dobry znak.
A serduszko już biło?

reklama
Lilith :happy:. Nie martw się na w pierwszej ciąży nie miałam wymiotów itp i córka urodziła się zdrowa nie ma reguły. Jak pytałam lekarza czasu nie mam objawów to on ze nie musze być i że jestem zdrowa to nie mam poprostu

Ehh ziemniaczek, takie wpisy jak twoj podnosza mnie na duchu:) Bo ciezko byc spokojnym bez zadnych objawow....

Dziewczyny, czy ktoras z was bola jajniki przy kichaniu?? Ja jak leze i kichne to czuje jakby mi eksplodowal lewy jajnik i wszystko dookola niego:/ Normalnie to praktycznie go nie czuje, moze czasami delikatnie, ale przy tym kichaniu....to juz ktorys raz i ja nie wiem ja jestem jakims wyjatkowym dziwolagiem chyba:/

Lilith to gotowanie to takie bulgotanie w brzuchu? Jeżeli tak to ja właśnie po tym bulgotaniu i przelewaniu wiedziałam, że trzeba zrobić test :-)

Mnie też bolał przy kichaniu, a teraz już nie, bo jak czuję że będę kichała to po prostu siadam i nie boli. Bo jak na leżąco to bardzo potrafi zaboleć.

mnie tez (nie zawsze) ale pobolewa jak kichne:D w ogóle to w 4 tygodniu to kichąłam non stop :D heheh

Dzowniła do mnie Pani Doktor:0 w środę lub jeżeli nie będzie musiała zostać w szpitalu w czwartek pierwsze usg:)
ale się ciesze:)

Myślicie że już będzie coś widac, to wsumie będzi ejuz 6tc

reklama
Venuss tak, to to i puchne przy tym do wielkich rozmiarów, bez względu na to co zjem.

Ziemniaczku, mnie również to ba duchu pidnosi, jesteś już ktoras z dziewczyn dzis która cierpliwie mnie poucza, ze tak też jest Oki, to miłe bo w sumie ile można słuchać jeczenia o tym samym. Dziękuję i Tobie.

Migduch, przy kichaniu mnie zawsze torbiel zaboli. Ale moja torbiel jest odczuwalna baardzo często, wiec nie mogę sugerować, że to to. Za to nie wiem, jak to jest bez hihi czy jajniki mogą boleć przy kichaniu. We wczesnej ciąży tj.4tc bolały oba i pidbrzusze jak na @.

Mania zarodek piwinien być :-)

Do góry