reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama czwórki bardzo się ciesze, ze obylo się bez operacji!

Polis a jakie to zapalenie było??

Mam wiesci, jestem happy!!
Dzwonili ze szpitala w sprawie syna! Wyhodowali jakieś bakterie w moczu, mamy kolejne spotkanie bo w takim wypadku chcą zrobić usg nerek i go pokontrolowac. Wypytywala babeczka jak się teraz czuję pkus jak siusiak. Ostatnio koleżanka była tak miła, ze udzieliła mi kilku rad odnośnie tych infekcji u maluszkow i zaczęłam się denerwować, ze jeszcze wypisu nie ma etc i nie wiele wiem a dzis taka niespodzianka! Jakże mi ulzylo!

Inhaluje te zatoki i Dupa dalej trzyma..

Gosia wielkue gratulacje!

Venuss ja placilam niecale 37zl, ale teraz widzialam za 25zl z groszen w aptece internetowej jak szukalam skladu.. takze ja chyba bylam w najdrozszej aptece w miescie...

Nessi ja nie wezme, ale moge oddac moje jak juz i tak siedzisz z miska :p a poza tym to dobry znak raczej :-)

Dziewczyny na mdłości podobno pomaga imbir.Nie wiem, ale tak czytałam i słyszałam od klientek, które kupowały eliksir imbirowy :-)

Emka bardzo dziękuję!

Venuss chyba Ty pisalas, bóle pidbrzusza ciążowe a torbielowe to dwie zupełnie inne sprawy.

Zazdroszczę tych misek.. Jeju.. Ja siedzę z maską do inhalacji i piczytuje bo pisać kiepsko hihi

Tak mi mówiła koleżanka która miała mocne bóle w ciąży i po wizycie lekarka powiedziała jej, że to wina torbieli na jajniku.Ja tez miałam kiedyś torbiel, która pękła, ale wtedy nie byłam w ciąży :-) jak pękła to bolało strasznie i temperaturę miałam.

To moja druga ciąża z torbiela, ból jest inny. Normalnie pobolewa podbrzusze, jakby od macicy a jak boli torbiel to jest to ból Dodatkowy, jak przy bardzo odczuwalnej owulacji i boli konkretny jajnik, na którym jest torbiel. Jak jest duża można ją wyczuć.

Palula..juz wcześniej to tlumaczylam..

reklama
Lilith czytałam, rozumiem, ale moim zdaniem to czy są objawy czy nie ma nie przekłada się na powodzenie ciąży. Ja pierwszą poroniłam nie mając objawów. Druga była ok i też bez objawów. Mam na myśli takie objawy jak mdłości, wymioty, itd.
Poza tym kwasy żołądkowe, które wraz z zawartością żołądka wędrują na zewnątrz przez jamę ustną bardzo źle działają na zęby. Po prostu uszkadzają szkliwo :p także ja nie zazdroszczę.

Do góry