reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Migduch za pierwszym razem nie wiem czy biło serduszko bo ze szczęścia nawet nie spytałam ale za to za drugim razem jak byłam 7 tyg to już biło

Dziewczyny, bardzo szybko piszecie, ale po malu wszystko nadrobilam. :) Ja się cieszę, że nie mam ani nudności, ani wymiotow. Jedynie dzisiaj przez cały dzień bolał mnie brzuch i czułam takie napięcie w środku.
Stworzylam sobie suwaczek, ale nie zgadza się z moim rzeczywistym tygodniem ciazy ponieważ jest liczony od dnia ostatniej miesiączki.
Już nie mogę doczekać się środy, tak już bym chciała coś zobaczyć... :)

Dziewczyny, bardzo szybko piszecie, ale po malu wszystko nadrobilam. :) Ja się cieszę, że nie mam ani nudności, ani wymiotow. Jedynie dzisiaj przez cały dzień bolał mnie brzuch i czułam takie napięcie w środku.
Stworzylam sobie suwaczek, ale nie zgadza się z moim rzeczywistym tygodniem ciazy ponieważ jest liczony od dnia ostatniej miesiączki.
Już nie mogę doczekać się środy, tak już bym chciała coś zobaczyć... :)

a w którym tc jesteś? tez już bym chciała środę:)

Kochane, nie nastawiać się na konkrety bo mamy tu spiro dziewczyn, których terminy się przesunely bo ciaze młodsze. Lepiej się miło rozczarować.

Karola a jak się czujesz? Wiem, że my tu wariatki i trochę swirujemy, szczegolnie ja dzis hihi ale zaglądaj częściej!

reklama
Do góry