reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros no ja serio mam nadzieje, ze wszystko przede mna:D Czym sie stresujesz ze do mamy uciekasz??

Katerineczka wiem, wiem i ciesze sie bo dobrze miec tu kogos kto mnie rozumie;) A z ta papryka to az sie zasmialam, hahah no to jest hit :"jak juz czuje ze bede wymiotowac to szybko sie klade i jem papryke surowa" hahaha:))))))))) Dobrze, ze ta papryka ci pomaga, ale sposob bezbledny an unikniecie wymiotow;)

Ja sluchajcie znalazlam cos, co bym zjadla - uwaga- bigos mojej babci ze swiat, przypomnialo mi sie ze lezy zamrozony wiec odgrzalam i wsuwam;))))

Cześć dziewczyny jestem nowa na forum które dopiero dzisiaj znalazłam. Nie czytałam od początku więc nie jestem na bieżąco ale mam nadzieję że nadgonie:cool2:. Ostatnią @ miałam 26 stycznia. Byłam już 2 razy u lekarza. Raz żeby potwierdzić ciążę a drugi czy ona dadal jest. Jak narazie wszystko w porządku oby tak dalej. Następny termin mam na 5 kwietnia. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie

Ziemniaczek, hej!:) Fajnie ze napisalas o tych objawach, ja zaczelam 6tc i swiruje ze nic mi nie jest;))) Zero mdlosci i wymiotow? Widzialas juz fasolke?:)

Migduch u mnie z trybem życia było kiedyś podobnie. Czasem o 16 sobie przypominalam że nic od rana nie jadłam. Jak sie ma dzieci to wszystko sie zmienia choc moja mama to cale zycie bez śniadania. Ale jak będziesz karmić piersią to sama zobaczysz jak organizm będzie nawolywal że jest głodny.

Teraz ja to jem przez połowę. Jedna kromkę na sniadanie i jestem najedzona. Obiadu wcale duzo nie zjadłam,a i tak mnie muli.

Migduch powinnaś sie przełamać i tyle moze zaraz po przebudzeniu zjeść np jabłko ? Potem pójdzie gładko a z doświadczenia mamy proponuje sie przestawić bo niewyrobisz potem przy dziecku, btw jak kiedyś będziesz musiała iść do pracy to tez sie przestawisz :)

Ja bede brać femibion :)

Ja dzis spałam z synem 2h:)

Migduch ja tez nie mam apetytu ale sie zmuszam a i teraz branie czegokolwiek bez konsultacji z lekarzem jest niewskazane .

Mama czwórki to cudowne wiadomosci :)

Witam nowe mamusie :)

Ziemniaczek witaj gratulacje :-)

Migduch niby tak ppwinno byc po rzuceniu fajek, ale.jak widac ciaza ma swoje prawa :-) mysle, ze po prostu powuedz swojemu gin na wizycie i najwyzej da ci cos na apetyt :-)

Mama super,ze obejdzie sie bez operacji :-D ja tez licze na podobny cud, bo moj maly ma mala wade, to sie.nazywa szczelina wlosowata, ale nie.laczy sie z kregoslupem, wiec jak sie zarosnie to yez obejdzie sie bez operacji...

Katerineczka moja siostra to aniol z rozkami haha jest kochana, ale nie da sobie wejsc na glowe :-) konkretna dziewczyna i taka ja kocham :-D a ona sie bardzo cieszy ;-)

Milagros odpoczywaj odpooczywaj :-)

Migduch a wiesz, ze nie wiem co w tym foliku jest, bo wyrzucilam opakowanie, ale zaraz znajde :p

Edit.

Zalecaja 2 kapsulki dziennie do 13tc tego folik mama, a 2 tabletki zawieraja:
Kwas foliowy 400ug 200%
jod 150ug 100%
dha 300mg

Ostatnia edycja:
Migduch mój piękny mnie ciągle tak drażni, dzisiaj już przeszedł swoją bezmyslnoscia wszystko. Oj dużo złego się dzieje Ale boję się pisać tak na forum żeby ktoś z rodziny przypadkiem nie trafil, nie chce kolejnych pretensji. ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry