reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Polis i gwiazdka straszne tam jest podejście do ciąży :-(, brak mi słów,
Gaga kciuki, będzie dobrze, czekamy na wieści.
Ivi a ty gdzie? Miałaś być Z nami a cie wcielo.
Lilith rozumiem cie bo ja z mdłościami czuję się psychicznie lepiej ;-)
Chora się robię ;-)
Syrop z cebuli zrobiłam ale będzie na jutro.
Ivi ta kuracja, woda miód i cytryna to ile musi ta mikstura postać?
Gaga kciuki, będzie dobrze, czekamy na wieści.
Ivi a ty gdzie? Miałaś być Z nami a cie wcielo.
Lilith rozumiem cie bo ja z mdłościami czuję się psychicznie lepiej ;-)
Chora się robię ;-)
Syrop z cebuli zrobiłam ale będzie na jutro.
Ivi ta kuracja, woda miód i cytryna to ile musi ta mikstura postać?
Venuss23
Fanka BB :)
A jak radzicie sobie ze zmęczeniem i sennoscia? :-) macie jakieś sposoby? Najlepszym byłaby kawka,ale co do niej mam mieszane uczucia :-) jutro mam wizytę u diabetologa ponieważ skacze mi glukoza. Martwię się,ale muszę myśleć pozytywnie :-)
dominika02100
Gaga trzymam kciuki daj znać po wizycie. gwiazdeczka bardzo mi przykro ze sa tacy ludzie jak ta babka walnąć w łeb i tyle
Priinceseczka
Gwiazdka rece.opadaja i az noz sie otwiera jak czytam takie posty...ale coz trzeba byc dobrej mysli i czekac na swoja kolej. Tule mocno
Ja tez czuje ze zaczynam byc chora,gardlo zaczyna mnie pobolewac:-/ najgorsze jest to ze w niedziele idziemy na chrzciny i mam nadzieje ze chorobsko mnie nie rozlozy calkowicie..
Ja tez czuje ze zaczynam byc chora,gardlo zaczyna mnie pobolewac:-/ najgorsze jest to ze w niedziele idziemy na chrzciny i mam nadzieje ze chorobsko mnie nie rozlozy calkowicie..
aob66
Moderatorka
Gwiazdka miejmy nadzieje, ze utrzymasz naprawe pod tym wzgledem docrniam troche polska sluzbe zdrowia, ale tylko troche...
Dorotka kuruj sie :-*
Gosia no GRATULACJE korzystaj z wolnego :-)
Venuss witaj :-)
Migduch mysle, ze poki co brakiem aperytu nie masz co sie az tak przejmowac.. co prawda Twoj tryb zycia nie jest najzdrowszy, ale nie mnie to oceniac, bo sama mam problemy z odpowienim odzywianiem.. a obecnie to mam jak Ty czyli niby glodna jestem i czuje, ze musze zjesc, ale mam ochote na cos zaraz nie mam... i poki co wmuszam w siebie cokolwiek, bo ja akurat mam omdlenia z glodu... fasol sie domaga jak nic
Ja biore obecnie folik mama i to koszt okolo 37zl na mies, bo biore rano i wieczorem... a w poprzedniej ciazy bralam najzwyklejszy kwas foliowy caly 1try, a pozniej *spam* classicchyba tak to bylo
Dorotka kuruj sie :-*
Gosia no GRATULACJE korzystaj z wolnego :-)
Venuss witaj :-)
Migduch mysle, ze poki co brakiem aperytu nie masz co sie az tak przejmowac.. co prawda Twoj tryb zycia nie jest najzdrowszy, ale nie mnie to oceniac, bo sama mam problemy z odpowienim odzywianiem.. a obecnie to mam jak Ty czyli niby glodna jestem i czuje, ze musze zjesc, ale mam ochote na cos zaraz nie mam... i poki co wmuszam w siebie cokolwiek, bo ja akurat mam omdlenia z glodu... fasol sie domaga jak nic
Ja biore obecnie folik mama i to koszt okolo 37zl na mies, bo biore rano i wieczorem... a w poprzedniej ciazy bralam najzwyklejszy kwas foliowy caly 1try, a pozniej *spam* classicchyba tak to bylo
migduch
Aob wiem, ze tryb zycia nie jest najzdrowszy, ale duzo tez odpoczywam i spie wtedy kiedy chce i kiedy potrzebuje wiec to chyba dobrze robi? Denerwuje mnie to moje niejedzenie, malo tego- rzucilam papierosy jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy (czyli 2 tyg temu) i bylam przekonana ze bede jesc co popadnie i bede strasznie glodna non stop....a tu nie czuje glodu, no to jest jakas komedia! Przeciez po rzuceniu fajek wszyscy sie rzucaja na jedzenie! A z tymi omdleniami to bym kurde uwazala, szczegolnie jak jestes sama.... moze kup sobie jakies kubusie i popijaj chociaz te soczki?
Co ten folik mama ma w sobie? Zaraz chyba poczytam o witaminkach ciazowych
Co ten folik mama ma w sobie? Zaraz chyba poczytam o witaminkach ciazowych
reklama