reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Aaaa! Zdałam egzamin! Mam narazie troche wolnego, odpoczynek, tak sie ciesze! Bede sie wylegiwac w lozku [emoji7]

Gaga92 trzymam kciuczki! Bedzie dobrze! [emoji1]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
No właśnie w tym suplemencie jest omega 3, kwas foliowy,Wit D,jod i żelazo.nic poza tym.zadnych Wit C ani B. Sama nie wiem co o nich myśleć

Polis i gwiazdka straszne tam jest podejście do ciąży :-(, brak mi słów,

Gaga kciuki, będzie dobrze, czekamy na wieści.

Ivi a ty gdzie? Miałaś być Z nami a cie wcielo.

Lilith rozumiem cie bo ja z mdłościami czuję się psychicznie lepiej ;-)

Chora się robię ;-)

Syrop z cebuli zrobiłam ale będzie na jutro.

Ivi ta kuracja, woda miód i cytryna to ile musi ta mikstura postać?

A jak radzicie sobie ze zmęczeniem i sennoscia? :-) macie jakieś sposoby? Najlepszym byłaby kawka,ale co do niej mam mieszane uczucia :-) jutro mam wizytę u diabetologa ponieważ skacze mi glukoza. Martwię się,ale muszę myśleć pozytywnie :-)

Gwiazdka rece.opadaja i az noz sie otwiera jak czytam takie posty...ale coz trzeba byc dobrej mysli i czekac na swoja kolej. Tule mocno

Ja tez czuje ze zaczynam byc chora,gardlo zaczyna mnie pobolewac:-/ najgorsze jest to ze w niedziele idziemy na chrzciny i mam nadzieje ze chorobsko mnie nie rozlozy calkowicie..

Gwiazdka miejmy nadzieje, ze utrzymasz :p naprawe pod tym wzgledem docrniam troche polska sluzbe zdrowia, ale tylko troche...

Dorotka kuruj sie :-*

Gosia no GRATULACJE :-D korzystaj z wolnego :-)

Venuss witaj :-)

Migduch mysle, ze poki co brakiem aperytu nie masz co sie az tak przejmowac.. co prawda Twoj tryb zycia nie jest najzdrowszy, ale nie mnie to oceniac, bo sama mam problemy z odpowienim odzywianiem.. a obecnie to mam jak Ty czyli niby glodna jestem i czuje, ze musze zjesc, ale mam ochote na cos zaraz nie mam... i poki co wmuszam w siebie cokolwiek, bo ja akurat mam omdlenia z glodu... fasol sie domaga jak nic :p

Ja biore obecnie folik mama i to koszt okolo 37zl na mies, bo biore rano i wieczorem... a w poprzedniej ciazy bralam najzwyklejszy kwas foliowy caly 1try, a pozniej *spam* classicchyba tak to bylo :p

Aob wiem, ze tryb zycia nie jest najzdrowszy, ale duzo tez odpoczywam i spie wtedy kiedy chce i kiedy potrzebuje wiec to chyba dobrze robi?;) Denerwuje mnie to moje niejedzenie, malo tego- rzucilam papierosy jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy (czyli 2 tyg temu) i bylam przekonana ze bede jesc co popadnie i bede strasznie glodna non stop....a tu nie czuje glodu, no to jest jakas komedia! Przeciez po rzuceniu fajek wszyscy sie rzucaja na jedzenie! A z tymi omdleniami to bym kurde uwazala, szczegolnie jak jestes sama.... moze kup sobie jakies kubusie i popijaj chociaz te soczki?
Co ten folik mama ma w sobie? Zaraz chyba poczytam o witaminkach ciazowych;)

reklama
no dzien co raz lepszy :/ wzielo mnie na pizze , ubralam mloda , zgarnelam meza i poszlismy...........zamdlilo mnie od samego zapachu ;( a taka mialam ochote .....ehhh uroki ciazy

Do góry