reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gosiu czyli betka Oki ale nie rozumiem tego co piszesz, że w 7+1 nie było serducha bo zarodek za mały?
Tak byl zarodek 16.03 (z usg wychodzilo jak 6 tydz) a bylam w 7 tygodniu i 1 dniu . Zarodek byl malutki ze doktor jeszcze nie widzial serduszka. I tak sie zastanawiam czy cos nie tak bo kiedys chyba EM KA pisala ze 40000 juz serducho powinno byc. Pan doktor powiedzial ze ok i na nastepnej wizycie bedzie juz duzo widac. Nastepna wizyta 30 marca. Mam cykle 30-31-32 max .a moze wina sprzetu choc nie byl jakis stary najgorszy hmmh?

Jak juz wszystkie bedziemy widzialy serduszka to juz bedzie super! ja sie tak nie moge doczekac piatku zeby sie dowiedziex [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

Gosiu ale u Gina byłaś wcześniej niż robiłaś ta piękna betę więc wtedy mogł nie widzieć ale teraz pewnie już serduszko bije ;-)

Lilith ty nie warjuj, nie każda ciążę musisz wymiotowac kilka miesięcy, ja z pierwszą córka 7 miesięcy wymiotowalam a po niej przy synu tylko tydzień, objawy przeszły a syn jest ;-), kiedyś to musi przejść, raz prędzej, raz później a niektóre wogole nie mają tych objawów.

Ivi super decyzja a środa już tuż tuż ;-)

Gosiu ale u Gina byłaś wcześniej niż robiłaś ta piękna betę więc wtedy mogł nie widzieć ale teraz pewnie już serduszko bije ;-)

Lilith ty nie warjuj, nie każda ciążę musisz wymiotowac kilka miesięcy, ja z pierwszą córka 7 miesięcy wymiotowalam a po niej przy synu tylko tydzień, objawy przeszły a syn jest ;-), kiedyś to musi przejść, raz prędzej, raz później a niektóre wogole nie mają tych objawów.

Ivi super decyzja a środa już tuż tuż ;-)
Dorotko bylam godzine po ginu na bete ;/ ehhh zaczynam sie stresowac nie wytrzymam chyba do nastepnej srody;/

Czyli byłaś w około 6 tc na usg? Tzn.tak z usg wychodziło. Nie martw się, jak ja szłam w niby 6+4 to wiedziałam, że może jeszcze nie być serducha. A masz możliwość iść szybciej? Bo stres tez nie wskazany. Który to teraz byłby tydzień? 7 skonczony? To w 8 jakbyś szła będzie sliczna dzidzia!

Dorota wiem, wiem i milo, że przypominasz ze ciąża nigdy nie jest taka sama.. To chyba od tej zbieżności datowej aniolkowej tak swiruje i tez nie zawsze..Raz mam lepszy czas raz gorszy, jak chyba każda z nas.
Musze dac rade do scanu wytrzymać a potem powinno pójść z górki..

Sooorrki dziewczyny, ze tak dlugo odp, ale mdlalam na zmiane z bieganiem za mlodym... dopiero dotarlam do domu i zajelam dziecko bajkami to mam chwile na zlapanie powietrza :-) ale pociesze was nawet maz musial poczekac, bo co bralam tel do reki to Niko mial inne plany dla mnie ;-)

Dzis mam taki slaby dzien.. az sie boje jutra, bo ide z mlodym na badania krwi i biore sobie babcia, bo pewnie znow bede ocierac sie o sciany.. a w czw szczepienie znow=-O

Ja przesadna nie jestem, wiec pewnie na pogrzeb bym poszla o ile dobrze bym sie czula, ale poza tym nie widze przeciwskazan...

Ivi do srody juz zleci... i moze tak lepiej, ze pojdziesz na zwolnienie, bo jedbak praca i ogarniac dzieci to sporo...

Wybaczcie nie pamietam co komu,ale te emocje :-)

Dziekuje, ze sie martwilyscie o mnie tak :-*

Czyli byłaś w około 6 tc na usg? Tzn.tak z usg wychodziło. Nie martw się, jak ja szłam w niby 6+4 to wiedziałam, że może jeszcze nie być serducha. A masz możliwość iść szybciej? Bo stres tez nie wskazany. Który to teraz byłby tydzień? 7 skonczony? To w 8 jakbyś szła będzie sliczna dzidzia!

Dorota wiem, wiem i milo, że przypominasz ze ciąża nigdy nie jest taka sama.. To chyba od tej zbieżności datowej aniolkowej tak swiruje i tez nie zawsze..Raz mam lepszy czas raz gorszy, jak chyba każda z nas.
Musze dac rade do scanu wytrzymać a potem powinno pójść z górki..
z usg byl 6 t.c a dzis mam wg om 7tydzien i 6 dzien :)

Zazdrszze Wam dziewczyny, że tak mało czasu Wam zostało do wizyt. Ja dopiero mam umowionego gina na 06.04. Całe 2,5 tygodnia czekania.
Jeśli chodzi o objawy to u mnie to tak raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj np okropnie bolą mnie cyce i trochę mi niedobrze. Bardziej się jednak schizuje jak mnie brzuch boli. Szczególnie ten mój jajnik z torbiela. Mam cichą nadzieję ze powoli zacznie zanikac.

Kciuki za wizytujace&&&&

reklama
Do góry