reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Tak byl zarodek 16.03 (z usg wychodzilo jak 6 tydz) a bylam w 7 tygodniu i 1 dniu . Zarodek byl malutki ze doktor jeszcze nie widzial serduszka. I tak sie zastanawiam czy cos nie tak bo kiedys chyba EM KA pisala ze 40000 juz serducho powinno byc. Pan doktor powiedzial ze ok i na nastepnej wizycie bedzie juz duzo widac. Nastepna wizyta 30 marca. Mam cykle 30-31-32 max .a moze wina sprzetu choc nie byl jakis stary najgorszy hmmh?Gosiu czyli betka Oki ale nie rozumiem tego co piszesz, że w 7+1 nie było serducha bo zarodek za mały?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gosiu ale u Gina byłaś wcześniej niż robiłaś ta piękna betę więc wtedy mogł nie widzieć ale teraz pewnie już serduszko bije ;-)
Lilith ty nie warjuj, nie każda ciążę musisz wymiotowac kilka miesięcy, ja z pierwszą córka 7 miesięcy wymiotowalam a po niej przy synu tylko tydzień, objawy przeszły a syn jest ;-), kiedyś to musi przejść, raz prędzej, raz później a niektóre wogole nie mają tych objawów.
Ivi super decyzja a środa już tuż tuż ;-)
Lilith ty nie warjuj, nie każda ciążę musisz wymiotowac kilka miesięcy, ja z pierwszą córka 7 miesięcy wymiotowalam a po niej przy synu tylko tydzień, objawy przeszły a syn jest ;-), kiedyś to musi przejść, raz prędzej, raz później a niektóre wogole nie mają tych objawów.
gosia081145
Dorotko bylam godzine po ginu na bete ;/ ehhh zaczynam sie stresowac nie wytrzymam chyba do nastepnej srody;/Gosiu ale u Gina byłaś wcześniej niż robiłaś ta piękna betę więc wtedy mogł nie widzieć ale teraz pewnie już serduszko bije ;-)
Czyli byłaś w około 6 tc na usg? Tzn.tak z usg wychodziło. Nie martw się, jak ja szłam w niby 6+4 to wiedziałam, że może jeszcze nie być serducha. A masz możliwość iść szybciej? Bo stres tez nie wskazany. Który to teraz byłby tydzień? 7 skonczony? To w 8 jakbyś szła będzie sliczna dzidzia!
Dorota wiem, wiem i milo, że przypominasz ze ciąża nigdy nie jest taka sama.. To chyba od tej zbieżności datowej aniolkowej tak swiruje i tez nie zawsze..Raz mam lepszy czas raz gorszy, jak chyba każda z nas.
Musze dac rade do scanu wytrzymać a potem powinno pójść z górki..
Dorota wiem, wiem i milo, że przypominasz ze ciąża nigdy nie jest taka sama.. To chyba od tej zbieżności datowej aniolkowej tak swiruje i tez nie zawsze..Raz mam lepszy czas raz gorszy, jak chyba każda z nas.
aob66
Moderatorka
Sooorrki dziewczyny, ze tak dlugo odp, ale mdlalam na zmiane z bieganiem za mlodym... dopiero dotarlam do domu i zajelam dziecko bajkami to mam chwile na zlapanie powietrza :-) ale pociesze was nawet maz musial poczekac, bo co bralam tel do reki to Niko mial inne plany dla mnie ;-)
Dzis mam taki slaby dzien.. az sie boje jutra, bo ide z mlodym na badania krwi i biore sobie babcia, bo pewnie znow bede ocierac sie o sciany.. a w czw szczepienie znow=-O
Ja przesadna nie jestem, wiec pewnie na pogrzeb bym poszla o ile dobrze bym sie czula, ale poza tym nie widze przeciwskazan...
Ivi do srody juz zleci... i moze tak lepiej, ze pojdziesz na zwolnienie, bo jedbak praca i ogarniac dzieci to sporo...
Wybaczcie nie pamietam co komu,ale te emocje :-)
Dziekuje, ze sie martwilyscie o mnie tak :-*
Dzis mam taki slaby dzien.. az sie boje jutra, bo ide z mlodym na badania krwi i biore sobie babcia, bo pewnie znow bede ocierac sie o sciany.. a w czw szczepienie znow=-O
Ja przesadna nie jestem, wiec pewnie na pogrzeb bym poszla o ile dobrze bym sie czula, ale poza tym nie widze przeciwskazan...
Ivi do srody juz zleci... i moze tak lepiej, ze pojdziesz na zwolnienie, bo jedbak praca i ogarniac dzieci to sporo...
Wybaczcie nie pamietam co komu,ale te emocje :-)
Dziekuje, ze sie martwilyscie o mnie tak :-*
gosia081145
z usg byl 6 t.c a dzis mam wg om 7tydzien i 6 dzienCzyli byłaś w około 6 tc na usg? Tzn.tak z usg wychodziło. Nie martw się, jak ja szłam w niby 6+4 to wiedziałam, że może jeszcze nie być serducha. A masz możliwość iść szybciej? Bo stres tez nie wskazany. Który to teraz byłby tydzień? 7 skonczony? To w 8 jakbyś szła będzie sliczna dzidzia!
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Zazdrszze Wam dziewczyny, że tak mało czasu Wam zostało do wizyt. Ja dopiero mam umowionego gina na 06.04. Całe 2,5 tygodnia czekania.
Jeśli chodzi o objawy to u mnie to tak raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj np okropnie bolą mnie cyce i trochę mi niedobrze. Bardziej się jednak schizuje jak mnie brzuch boli. Szczególnie ten mój jajnik z torbiela. Mam cichą nadzieję ze powoli zacznie zanikac.
Kciuki za wizytujace&&&&
Jeśli chodzi o objawy to u mnie to tak raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj np okropnie bolą mnie cyce i trochę mi niedobrze. Bardziej się jednak schizuje jak mnie brzuch boli. Szczególnie ten mój jajnik z torbiela. Mam cichą nadzieję ze powoli zacznie zanikac.
Kciuki za wizytujace&&&&
reklama