reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Halo czy widac h mnie suwaczki bo ja na tel nie widze :)
Ja na telefonie nie widze :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Dziewczyny, macie mdłości czy wymioty zaraz jak się obudzicie czy po chwili dopiero lub jakimś czasie? Może to głupie ale nie chce panikować bo u mnie coś chyba zelzalo.. Boje się kwietnia i obecnego okresu jak szalona bo w tym samym czasie straciłam moja pierwsza kruszynke.. Oczywiście mysle pozytywnie, ze Aniolek wybrał sobie obecny czas na przyjście itp ale każdy ma chwile zwątpienia..
Tez się boję, bo totanie nie czuje się ciążowo [emoji24] wszystko okaże się w piątek [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

Dziewczyny mam takie dośĆ dziwne pytanie bo mam w rodzinie pogrzeb w środę a nie którzy mówią że ciężarne nie powinny iść i nie wiem co zrobić :(

pierwszy raz sie spotykam z tym ze ciezarna nie idzie na pogrzeb , ja z pierwsza corka kilka obskoczylam , no ale ja przesadna nie jestem.

Gosia02 ja widze to tak :-)

Katerineczka ja sie nie stresowalam nawet, ale ja tak pd paru dni nam, ze nagle robi mi sie goraco i wtedy slabo i niedobrze...

Dorota ja juz sama postaram sie nie jezdzic, ale czesto nie mam wyboru...

Załączniki

• 1458552994350.jpg
    1458552994350.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 65
Ja to jak na razie w ogóle mdłości i wymiotów nie mam i wcale Wam nie zazdroszcze że je macie :) heheh

co do pogrzebów, różne rzeczy słyszałam, że faktycznie nie powinna kobieta iść.

Moja koleżanka miała pogrzeb taty w 5 tygodniu ciązy i normalne było,że musi byc na pogrzebie, jest obecnie w 30 tc i wszystko jest oki:)

Lilith - ok, możemy założyć :) każda w komentarzu mogła by pisać swoje sprawdzone i bzpieczne sposoby :)
ogarnę to jak młodą na drzemkę położę

dziewczyny ja w ogóle mdłości nie mam.. ani innych objawów.. oprócz brzucha i zmęczenia ;) Wiec to ja mam mówić? Cycki nie bolą za bardzo, brzuch też jest ok, młodsci i nudności należą do totalnych wyjątków.. Nie mam się czym chwalić :D

Oby tylko wszsytko było ok... bo marze o L4 .. Dorotko - podjęłam decyzje, zostanę w domu, dla zdrowia swojego, kruszynki i dzieciaków...

reklama
Gaga też o tym słyszałam. Ciężarne i małe dzieci. Ja mialam brać Zu na pogrzeb mojej babci ale tak mi koleżanki nagadały że zostawiłam ją u teściów.

Do góry