Ja na telefonie nie widzeHalo czy widac h mnie suwaczki bo ja na tel nie widze
reklama
Tez się boję, bo totanie nie czuje się ciążowo [emoji24] wszystko okaże się w piątek [emoji7]Dziewczyny, macie mdłości czy wymioty zaraz jak się obudzicie czy po chwili dopiero lub jakimś czasie? Może to głupie ale nie chce panikować bo u mnie coś chyba zelzalo.. Boje się kwietnia i obecnego okresu jak szalona bo w tym samym czasie straciłam moja pierwsza kruszynke.. Oczywiście mysle pozytywnie, ze Aniolek wybrał sobie obecny czas na przyjście itp ale każdy ma chwile zwątpienia..
aob66
Moderatorka
karola1507
Podążając za marzeniami:)
mania2401
Fanka BB :)
Ja to jak na razie w ogóle mdłości i wymiotów nie mam i wcale Wam nie zazdroszcze że je macie heheh
co do pogrzebów, różne rzeczy słyszałam, że faktycznie nie powinna kobieta iść.
Moja koleżanka miała pogrzeb taty w 5 tygodniu ciązy i normalne było,że musi byc na pogrzebie, jest obecnie w 30 tc i wszystko jest oki
co do pogrzebów, różne rzeczy słyszałam, że faktycznie nie powinna kobieta iść.
Moja koleżanka miała pogrzeb taty w 5 tygodniu ciązy i normalne było,że musi byc na pogrzebie, jest obecnie w 30 tc i wszystko jest oki
ivi
uzależniona;) // I.2010
Lilith - ok, możemy założyć każda w komentarzu mogła by pisać swoje sprawdzone i bzpieczne sposoby
ogarnę to jak młodą na drzemkę położę
dziewczyny ja w ogóle mdłości nie mam.. ani innych objawów.. oprócz brzucha i zmęczenia Wiec to ja mam mówić? Cycki nie bolą za bardzo, brzuch też jest ok, młodsci i nudności należą do totalnych wyjątków.. Nie mam się czym chwalić
Oby tylko wszsytko było ok... bo marze o L4 .. Dorotko - podjęłam decyzje, zostanę w domu, dla zdrowia swojego, kruszynki i dzieciaków...
ogarnę to jak młodą na drzemkę położę
dziewczyny ja w ogóle mdłości nie mam.. ani innych objawów.. oprócz brzucha i zmęczenia Wiec to ja mam mówić? Cycki nie bolą za bardzo, brzuch też jest ok, młodsci i nudności należą do totalnych wyjątków.. Nie mam się czym chwalić
Oby tylko wszsytko było ok... bo marze o L4 .. Dorotko - podjęłam decyzje, zostanę w domu, dla zdrowia swojego, kruszynki i dzieciaków...
reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Gaga też o tym słyszałam. Ciężarne i małe dzieci. Ja mialam brać Zu na pogrzeb mojej babci ale tak mi koleżanki nagadały że zostawiłam ją u teściów.