reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Nigdy nie słyszałam o takim przesadzie, a poza tym mój kochany wujek mawia: "kto wierzy w gusła, temu d.. uschła" :p
Wiklinka upał u Ciebie, to skąd piszesz do nas?
Ja urlopuję się w domku dzisiaj, bo ostatnio kilka imprez rodzinnym miałam, święta tuż tuż a zmęczona okropnie. Mam 2 letnią córkę, która wstaje codziennie o 6.30, więc w weekend też nie mam co liczyć na odpoczynek. Pracujecie ?? Na L4 kiedy planujecie iść?

Na katar poza solą fizjologiczną, można robić inhalacje z niektórych olejków lub maścią majerankową smarować. Cebulka, czosnek, sok z malin, czarnego bzu, aronii, miodzik.. troszkę tych domowych sposobów jest ;)

reklama
Zaraz usune ten suwaczek w pi**u bo mi tutaj bedzie pokazywał ze moja ciaza sie zatrzymala na 4t6d, grrrr [emoji13]

f2w39jcgdz0az452.png

Nigdy nie słyszałam o takim przesadzie, a poza tym mój kochany wujek mawia: "kto wierzy w gusła, temu d.. uschła" :p
Wiklinka upał u Ciebie, to skąd piszesz do nas?
Ja urlopuję się w domku dzisiaj, bo ostatnio kilka imprez rodzinnym miałam, święta tuż tuż a zmęczona okropnie. Mam 2 letnią córkę, która wstaje codziennie o 6.30, więc w weekend też nie mam co liczyć na odpoczynek. Pracujecie ?? Na L4 kiedy planujecie iść?

Na katar poza solą fizjologiczną, można robić inhalacje z niektórych olejków lub maścią majerankową smarować. Cebulka, czosnek, sok z malin, czarnego bzu, aronii, miodzik.. troszkę tych domowych sposobów jest ;)

Ja pracuje do końca marca po 11h, potem zmieniam pracę więc mam nadzieję na krótsze godziny pracy. Jak nie to dam zaświadczenie i po 8h max. Zwolnienie chciałabym już haha ale tak realnie patrząc to lipiec.

Ivi superowo! Zaraz coś podbiore jak założysz.
Ja mam inhalator taki elektryczny, olejków tam nie wlewam..
Tez slyszalam, ze kobieta w ciąży nie powinna iść ale o dzieciach nic.
Za to odkąd znowu jestem w ciąży ciagle na karawany się natykam..no notorycznie..z synem miałam podobnie.
Gosiu ja widzę poprawnie 6+1.
Z objawami to mi mijają w tym rzecz.. Co innego jakby nie było a co innego jak były i znikły. Ale sie nue makrecam, ma być dobrze i tyle.

Gosia02 ja widze to tak :-)

Katerineczka ja sie nie stresowalam nawet, ale ja tak pd paru dni nam, ze nagle robi mi sie goraco i wtedy slabo i niedobrze...

Dorota ja juz sama postaram sie nie jezdzic, ale czesto nie mam wyboru...

Aob66 jak wizyta?? Bo nic nie mogę znaleźć od Ciebie

Ja dzis bylam odebrac wyniki z 16.03 i beta 41698 czyli ok to byl 7i 1 t.c. ale zarodek byl zbyt malutki by dostrzec serduszko. Plus mialam robiona morfologie,grupe krwi,glukoze,kreatynina,kiła,hbs antygen,hiv,mocz. Wszystkie wyniki ok:) Jakie wy robicie badania? Jakie jeszcze zrobic i poprosic lekarza? tak mysle o tsh . W pierwszej ciazy mialam robiona toxoplazmoze i miala widocznosc zachorowania kilka lat wstecz. A moze byc tak ze zachoruje sie 2 raz?
Witam nowa mame ;)

ja jak zdrowie pozwoli chcę pracować jak najdłużej. Pracę mam biurową, bez jakiś częstych stresowych sytuacji, więc nie widzę potrzeby myśleć na razie o l4 :)

reklama
Do góry