reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Nessi no ja też uwielbiam ten temat.. Dla mnie to trochę jak teksty z 'brawo', za gowniaza byka taka gazetka pewnie znasz hihi.

Aob, tak ta mamusia ale nie wiem za co taka ocena.. U Ciebie tez jest i paru innych dziewczyn i zupełnie nie powiązane z wypowiedzią wiec odbieram to trochę nie w porządku.. Albo oceny niezbyt mądre w wątku..
Milagros Ty masz na pewno to niezbyt mądre hihi.

Z tego wszystkiego pogubilam się co komu heh :-)

Ja tez mam jakies minusowe oceny czy ja dalam?? ja na tel nic nie widze.. i nie wiem w ogole po co tu tak namieszali :-\ bylo dobrze jak bylo lubie cie i dziekuje i starczy :-)

Edit.

Ostatnio tez przemknal mi ten watek czy jestem w ciazy haha :-).naprawde mozna sie posmiac :-)

Mi się na telefonie żadne oceny nie wyświetlają jutro aż wejdę przez komputer i zobaczę co takiego głupiego napisałam :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Tak masz, za niezbyt mądre w wątku od mamusia. Jak wejdziesz na jej nick to widzisz za co konkretnie.
Fakt, kiedyś było łatwiej. Choć jak uzywalam apki prawie z tego nie korzystałam.

Idę wstawić kapustę na lazanki ale mi się chce!

Sprawdziłam przez przeglądarkę bo przez aplikacje nic mi się niepokazywalo. "Niezbyt mądre" dostałam za to ze napisałam żeby dziewczyny poprosily o zmianę w pracy żeby na nocki nie chodzić. :D
Niektórzy chyba aż za bardzo biorą sobie do serca możliwość oceny postów ;)

Netta ja jutro też mam zamiar pójść na badania o ile wstane :D ciężko mi szybciej niż o 10wstać[emoji14]

łooo dziewczyny co się dzieje z moimi cycami to się nie mieści w głowie:D

Gorące jak nie wiem co, a czasem takie uczucie jakby mokro przy brodawkach,ale suchutko jest:D nie potrafie tego opisać. No i zaczęły boleć strasznie... nigdy mnie tak nie bolały piersi...
Oczywiście ból głowy też mnie nie opuszcza. puls 96... jakoś trzeba to przetrwać.:)

Ja tez az weszlam w przegladarke i juz widzialan dostalam ocene."niezbyt madre" za liste naszych listopadowych mamusiek haha :-) niemadre trudno :-D

Lilith ja juz powinnam spac (ale zainteresowalyscie mnie tymi ocenami) a ty jeszcze gotujesz??? masakra jak dla mnie :-)

Pora dla mnie, bo musze wstac jutro wczesnie rano.. mam wizyte na 9 :-D :-D :-D jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieje, ze niczym sie nie zaskocze..

&&& za pozostale wizytujace :-)

dobranoc zolzy :-D

Mania widzę że nie tylko ja mam taki szalony puls :D u mnie ostatnio 97był, wiesz może czym to jest spowodowane ?

Aob dobranoc i ja również się zbieram :)

reklama
Mania widzę że nie tylko ja mam taki szalony puls :D u mnie ostatnio 97był, wiesz może czym to jest spowodowane ?

Aob dobranoc i ja również się zbieram :)

Nie mam pojęcia, jak tylko spotkam się z lekarką to na pewno Ci napiszę. ból głowy to ponoć możliwe od hormonów,ale ten podwyższony puls to nie wiem... może to też przez hormony

Do góry