reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mania cyce jak donice?
Moje pobolewac zaczynają w nocy w dzien nic, zupełnie zwykle.

Aob no ochotę mam a jeszcze ze 2 godz pisiedze. Mdłości mam większe i szarpie w nocy jak się klade z pustym żołądkiem.. Normalnie jadam nie wiele i nieregularnie a teraz musze się pilnować bo inaczej przekichane..

Trzymam kciuki za jutro i meldowac co i jak.

Mania 2401, puls podniesiony jest zupełnie normalny i jest spowodowany wyższym ciśnieniem krwi o jakieś 15%. Krew płynie szybciej i intensywniej bo musi brać udział w rozwoju Twojego dziecka. Jeszcze zanim dowiedziałam sie, ze jestem w ciąży czułam dudniący puls w głowie , i migrenę ... Myślałam ze to nasz majorkanski "halny" jest tego powodem:-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mania2401 a jeśli chodzi o piersi to chociaż to jest druga ciąża nigdy ale to nigdy nie bolały mnie tak bardzo. Ledwo chodzę :-) nie ma szans wcisnąć sie w staniki. Nawet nie ze tak urosły bo zawsze były duże ale są opuchnięte i obolałe. Jak mnie niechcący syn dotknie to mam ochotę mu oddać :-))))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale nastukalyscie! Na dopiero wróciłam z pracy niestety, zajadam sobie MC flurry i Was nadrabiam. Napisałam posta i padł mi tel także krótko.

Powiedziałam dzisiaj kierowniczce na razie na kwiecień jest ustalony grafik więc żeby wszystkiego nie zmieniać ustalilysmy że zaświadczenie dopiero za miesiąc przyniosę i wtedy mnie na inne stanowisko przeniesie a jeszcze kwiecień przepracuje chyba że cos będzie nie tak to mi zmieni od razu albo mam przynieść zwolnienie. O zwolnieniu na razie nie myślę może ok czerwca lipca. Przyjęła to po ludzku więc za parę dni pójdę prosic o przedłużenie umowy bo myślimy o kredycie na mieszkanie.

Witamy nowe mamy jakoś nas coraz więcej ;)

Ja jutro jeszcze nie wizyta ale jadę na krew i lekko się zastanawiam czy nie podjechać do szpitala sprawdzić czy wszystko ok i poprosić o luteine, w poprzedniej ciąży bralam.

Gosia to kiepsko że razem nie mieszkacie ale zobaczysz wszystko się zmieni. Facet przy dziecku dorasta. Na też jak jedna z Was miałam już sprawę rozwodowa, mam alimenty ale kocham go najmocniej na świecie i wiem że to jest silniejsze. A gdy tylko zaszłam w pierwszą ciążę było okropnie, nie chce nawet wspominać tego okresu, tyle się nacierpialam. Zobaczysz że u Ciebie tak będzie. Do niego musi po prostu dotrzeć to co się stało i to jaka to wielka odpowiedzialność to ich przytłacza po prostu. Życzę Wam powodzenia, żeby wszystko się ułożyło.

Kobiety jak Wam faceci w domu nie pomagają to zagonic ich do roboty! Albo przez parę dni zostawić syn i nie gotować i niech się przekonają jak to jest :) mój odpukać pomaga, wręcz robi więcej niż ja.

Co do wzdec też tak mam, to chyba normalne. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie 3 miesiąc bo mam taki brzuch jak w połowie tamtej ciazy:d

Spać nie mogę ale chyba pora na mnie w końcu jutro znowu do pracy.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. Dobrej nocy i poranka bez mdłości :)

Dziewczyny jak wstawić suwaczek?
Musisz wejsc w sygnature i wkleic kod BCC czy jakos tak to sie nazywa :D

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Do góry