reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Na środę jestem nastawiona ze zrezygnowaniem. Jak może być ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie, jak test ciażowy wyszedł mi pozytywny 3 dni przed terminem @. Mam czarne myśli.

Żana - chyba też pęcherz może tak kłuć nie ?

Beta niby ok.
W środę była 17724.46
A w piątek 22250.86

Jeszcze jedną mam zrobić przed wizytą. Ale czytałam, że nie ma reguły. Przy pustym jaju płodowym też może rosnąć jeszcze normalnie do jakiegoś okresu.
Wczoraj byłam spokojna ... dzisiaj schizuje

reklama
Witam wszystkie zafasolkowane.
Jak w końcu miałam ochotę dłużej pospać to mnie Zosia o 6 obudziła wołaniem-mamo zrób śniadanko. No cóż jak się zdecydowało na tyle dzieci to teraz trzeba ponosić konsekwencje

Nessi- w tej ciąży tego na razie nie mam, ale w poprzedniej kłuło i to dosyć intensywnie-gin twierdził,że to nic niepokojącego, niektóre kobiety tak podobno mają w ciąży.

Żana-też biorę Falvit oprócz niego jeszcze zakupiłam sobie kwas foliowy. Cały pierwszy trymestr będę gi brała.

Lilith- Ja niestety też mam takie dziwne uczucie niespełnienia w związku z porodem prze cięcie. Niby wiem ,że to nie moja wina ale i tak mam wyrzuty sumienia. Smutno mi trochę,że już nie urodzę naturalnie,ale co zrobić...Fajnie że w UK 2 cięcia nie są wskazaniem do 3. Masz jeszcze szansę.Mój gin już po pierwszym cięciu nie chciał słyszeć o porodzie Sn.

Poziom chormonów chyba rośnie bo mdłości męczą mnie strasznie

Do góry