reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith- synek prawdziwy przystojniak. Śliczny chłopczyk, żabka już trochę mniej śliczna:rofl2: ale ja za bardzo za takimi stworzonkami nie przepadam. Może dlatego, że nigdy nie miałam. Mamy za to rybkę, 4 króliki i dalmatyńczyka- staruszka.

Milagros- zależy czy robili w tej łazience. Jeżeli tylko kleili płytki i malowali zwykłą akrylową to nic Ci nie powinno być, gorzej jak jakieś olejne śmierdziuchy:errr: U nas malowanko było jak w 8 miesiącu ciąży byłam-. . Na drugi dzień już spałam w tym pokoju i nic się nie działo.

reklama
Lilith- synek prawdziwy przystojniak. Śliczny chłopczyk, żabka już trochę mniej śliczna:rofl2: ale ja za bardzo za takimi stworzonkami nie przepadam. Może dlatego, że nigdy nie miałam. Mamy za to rybkę, 4 króliki i dalmatyńczyka- staruszka.

Milagros- zależy czy robili w tej łazience. Jeżeli tylko kleili płytki i malowali zwykłą akrylową to nic Ci nie powinno być, gorzej jak jakieś olejne śmierdziuchy:errr: U nas malowanko było jak w 8 miesiącu ciąży byłam-. . Na drugi dzień już spałam w tym pokoju i nic się nie działo.
Kładli płytki, a konkretnie dziś malowali farba lateksowa i fugowali. Chciałabym pójść w poniedziałek domyc płytki dokładnie bo teraz umyli mi tylko z grubsza.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja mam mutacje genu v leiden i epizod zakrzepicy kilkq lat temu plus poronienie we wrzesniu stąd zdecydowanie sie na zastrzyki e brzuch przez cala ciaze i okres połogu.
Nie jest to przyjemne ale czego nie zrobi sie dla swojego maleństwa...:)

Hej hej..

Bylam tu wczesniej i nawet odp, ale tel mi sie wylaczyl i lipa... nie mam dzis weny..

Lilith przystojniak z mlodego :-)

Ja farbowalam wlosy w ciazy, ale farbami z amoniaku

Na uczelnie... ojej nie zaciagneliby mnie.. podziwiam dziewczyny i zycze zdanych egzaminow :-*

Imiona hmm... teraz nagle zadne mi sie nie podoba.. w 1.ciazy od razu po tescie stwierdzilismy zgodnie, ze bedzie Nikodem i innej opcji nie bylo :-) a nigdy wczesniej o tym nie gadalismy, ale i mi i mezowi tylko to pasowalo..

Ewa dobrze byloby zrobic po dwoch dniach kolejny raz bete i przyrost najwazniejszy, ale jest wysoka, wiec mysle ze jest ok

Milagros nie podpowiem z lazienka...

Mama tooo sie nachodzilas... szacun heh :-)

Witam nowa mame :-)

Aaa i ja czesto niestety nie nosze, ale podnosze mlodego do lozecza, wozka, po schodach itd a wazy okolo 12kg i chocbym nie chciala to musze, bo jestem ciagle sama... na szczescie mlody jakos nie jest za noszeniem, wiec nie ma klopotu, ze chce na rece i juz...

Na dzis koncze (Dorotka dawaj dawaj :-D)... milego wieczoru :-)

A ja sobie dzisiaj na kolacje zafundowalam sushi i wlasnie na nie oczekuje az mi przywioza [emoji7] mam taka ochote! Ale jadam tylko z grillowana ryba [emoji1]

f2w39jcgdz0az452.png

Hej hej... ja przeżyłam moje walne zebranie...matko tak mi ciśnienie podnosi głupota ludzka, że chwilami myślałam, że wyjdę z siebie :-) :-) odkryłam też, że bardzo częste jedzenie ( małe porcję) i gazowany napój ( woda gazowana i sok) pomagają na mdłości...no i co ciekawe nie mogę leżeć tyko raczej siedzieć i wtedy mi lepiej...dziwne ale jak pomaga :-) :-) :-)
A z tym farbowaniem to chce iść po świętach, może mi mdłości trochę odpuszczą..bo wyjazd do miasta i mój pedantyczny fryzjer to kawał czasu...a nie wyobrażam sobie siedzieć i bleee :-) :-) :-) :-)!

Ewa teraz jak dodałas po przecinku 0 to widać że to 11 tyś więc beta ładna ;-), ja przy ponad 12 tys serduszko miałam.

Podziwiam za zastrzyki.
My robimy codziennie zastrzyków starszej córce hormon wzrostu, komuś to inaczej, sama sobie raczej bym nie umiała, podziwiam.

Lilith to niezły nasz zwierzyniec.

Ivi współczuję parcia do WC a łeb to i mnie dziś bardzo boli :-(

Kuje mnie jajnik, leżę, poklociliśmy się z m więc jest cisza.

reklama
Lilith syn śliczny, a Ty gdzie masz wychodne? Hi

Moja najmłodsza ma 20 miesięcy i wogole jej nie noszę, 2 razy ja podnosze dobrze wózka i to na tyle.

Nawet mi nie mówcie o porodzie, u mnie 4 cc będzie i już się boję.

U mnie na dziś są imiona Amadeusz, Kornelia ale podejrzewam że mogą się zmienić.

Mówię dobranoc, Aob czekaj na mnie ;-)

Do góry