reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gratuluję :-)
Była ze mną na sierpniowkach dziewczyna co zastrzyki robiła sama, urodziła sliczna, zdrowa córeczkę ale też tylko ona wie co się nacierpiec musiała.. Choć dla dziecka wszystko..

Ivi wspolczuje..nienawidzę tego..w ciazy to moja udręką..

dominika ja poroniłam 4 razy, mam wątlipwy wynik na zespół antyfosfolipidowy i dostałam zastrzyki z heparyny :) plus masę leków i witamin

Dorota , 11.671,0 tak było napisane i nic więcej :-) tutaj nie robią tak standardowo zrobiłam bo widziałam ze wy robicie :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Moj synek z żabka hihi, mam jeszcze z jaszczura..uwielbia je.. Robione przed momentem..

Załączniki

• 1458414077330.jpg
    1458414077330.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 77
Ewa jeśli to 11tysiecy to ładny wynik:)
Aaaaa jeszcze chwila... Potem droga autem do domu... Jak dopadnę do wc to chyba sie popłacze z radości!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry