reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Prawda, nie wolno takich kapieli!
Palula, po sn wychodzisz po kilku godzinach np.3-5, po cc minimum dobę max 2 ale umowilam się z moją gin.ze jak wstanę jak nalezy, tj z rana kolo 7 i się rozchodze plus mlody będzie Oki i ja to wypuści mnie wcześniej. Tylko Zapomnialam o pecherzu, ze musze rozruszać i to była udręką na szybko..
Z cc to im szybciej się pozbierasz tym szybciej dochodzisz do siebie.

reklama
O nie nie nie! To koniec z jakimikolwiek kapielami [emoji43]

f2w39jcgdz0az452.png

Wracam do domu! Przeżyłam! Ale jestem wykończona...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

O masz ostatnio i ja się kapalam w gorącej wodzie bo nie powiem uwielbiam taka od dzisiaj szybki prysznic. Co do porodu to też wolę sn choć rodzilam 25 godzin Ale później sama wstałam z łóżka porodowego i mogłam na tyłku siadać

pochwale się Wam- przełamałam się i zrobiłam sama zastrzyk w brzuch :D heheh

kolejny wieczór z rzędu mam okropny ból głowy. mierzyłam ciśnienie 108/70 ale puls 95....

od wczoraj, jak miałam przyrost bety to odrazu lekarka kazała mi kupic i wstrzykiwać... nie wiem jak to będzie do listopada, pozniej jeszcze połóg:D oby było gdzie kłuć

Wow podziwiam, chyba nie byłabym w stanie... Szacun dziewczyny!
Mnie tez boli głowa.. Ale nie wiem czy to nie ze zmęczenia. Dodatkowo marze o wc a jeszcze ponad pół godziny muszę czekać !!! :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

to ja mam 3 kłucia za sobą, pierwsze było koszmarne, ale później już spoko. Ja się boję jak na razie :) Też się zastanawiam nad rozplanowaniem przestrzeni, ale ja mam duużo tłuszczu to się pomieści :D

reklama
Do góry