reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny czy macie jakieś doświadczenia w farbowaniu włosów w ciąży? Trochę się naczytałam na ten temat w internecie i nie tylko. Jak w każdym temacie zdania są podzielone. Ja chciałabym farbować, ale dopiero w drugim trymestrze. A Wy?

Witaj Zana napisz coś więcej o sobie, bralas jakieś wspomagacze żeby zajść?
U mnie kolejny dzień mija bezobjawowo :(
Nie orzejmuj sie, u mnie tez bezobjawowo ;) tylko caly czas glodna jestem i w sumie to by bylo na tyle ;) wczoraj po wizycie mnie brzuch bolal, ale przeszlo na szczescie ;)

f2w39jcgdz0az452.png

Palula ja juz farbowalam, tydzień temu. Z tym, ze ja używam tylko farb fryzjerskich, nigdy drogeryjnych. W poprzedniej ciazy tylko tonery na piczatku.
Dorota mysle, ze się uda. Problem polega na tym, że teraz używam innego wymarzonego ale mlody jest tak wielji ze z niego wyrósł a ten problem jest taki, że on siedzi w wózku raz na tydzień hihi. Więcej na rowerku balansowym czasu spędza..
U mnie klapa z obiadem po całości.. Mialabyc duszona szynka, do tego sałatka z białej kapusty i cebulki, taka z octem troszku ale nie ma szans by na dziś było.. Mój mi z mięsem nie pozwala robić a teraz chate jeszcze ogarnia.. Sałatka musi się przegryzc a tu tylko kapucha ugotowana..
Chyba dzis bedzie żurek na szybko albo makaron z warzywami mięsem i teriyaki sosem.. Jeszcze kumpela Judi będzie, im to pizza..
Zas wisze nad kiblem ale na szczęście na tym się kończy..

Ja myślę co ugotować i chyba spaghetti machne bo w miarę szybko. Ja mam mdłości na szczęście nie takie jak z Anastazja miałam bo wszędzie chodziłam z workami. A co do mężów mój jest w pracy jeszcze i kazał mi nie sprzątać ze on posprzątać jestem ciekawa

Ja ugotowałam ten bigos i przeszła mi ochota na niego :/ chyba umyje szybko podłogi i pojadę do siostry bo mój mówił że szybko dziś nie wróci

Jejku dziewczyny, ja nie wyrabiam z Wami, tyle piszecie....
A my chorujemy, wiec juz w ogóle ciężko mi tu wejść.

Z tego co pamiętam:
Dagi przykro mi, trzymaj się! :-*

Ktoś pytał o smaki w ciąży, u mnie to w zasadzie i bez ciąży - w zależności od etapu cyklu różnie odczuwam smaki a teraz to już totalny odlot.

Co do wizyt na NFZ ja właśnie nie wiem co zrobić, bo mój lekarz poinformował mnie na ostatniej wizycie,że już na NFZ nie będzie przyjmował (rozumiem bo ma dobrze prosperujaca klinikę prywatna, wiec po co mu ten etat?)
I nie wiem czy zmienić lekarza czy chodzić prywatnie...

Miłego weekendu! :-)

reklama
Maleducada grypa czy zwykle przeziębienie?

Dziewczyny jak mi nic nie było tak dziś tragedia, mdłości, ból głowy, sił zero ;(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry