reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

A ja jutro na uczelni mam zaliczenie z serii "być albo nie być" a jestem tak śpiąca, że nie wiem co czytam :( najchętniej bym się wykąpała i weszła do cieplutkiego łóżeczka [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Palula - no właśnie, ja musze zrobić odrosty i tez mam dylemat...

Milagros - na początku wyglądało to na angine, ani ust szeroko otworzyć, ani śliny przełknąć, ale minęły 3 dni i z gardłem lepiej. Teraz razem z synkiem smarkamy, kaszlemy i goraczkujemy...

Gosia współczuję, pamiętam jak sama się męczyłam z zaliczeniami w tamtej ciąży...

Paula i inne dziewczyny farbujace ;) w ciazy z corka farbowalam specjalna farba z naturalnych skladnkkow dla ciezarnych dostepna tylko w aptekach i to takich dobrych zaraz poszukam nazwy i wam podam :)
Dagi tak mi przykro :( wiem przez co przechodzisz i wiem jak cierpisz ale pamiętaj ze bo burzy zawsze wychodzi slonce :*
Wy macie smaki na big macki ja na kebaba ♥ ale odpuszczam ktoras laska zachwalala cole na mdlosci dzis juz nie wytrzymalam i kupilam 200 ml puszeczke i pomoglo dziekuje :*
Witam nowe mamusie i zycze spokojnych i nudnych 8 miesiecy :*
Jest nas tak duzo ze nie wiem co komu odpisac haha
gosia ivi trzymajcie sie na uczelni :*
Gosia dobrze ze bol brzucha przeszedł ;*
Dorota milego spacerku :*
maleducada duzo zdrowka :*
Gaga ja kocham bigos ogolnie kiszona kapuste ale ona mi nie sluzy niestety :/
Ja dzis dzien jak co dzien z Coreczka sie bawilysmy teraz odpoczywamy a ja mam z dnia na dzien coraz mocniejsze mdlosci ..

Cześć :) można dołączyć? Jestem Kasia, wczoraj wyszły mi pozytywnie dwa testy, wizyta na 29, dzisiaj zrobię chyba betę, om miałam 2.02 i strasznie jestem ciekawa który to tydzień mam bardzo nieregularne cykle więc ciężko wyliczyć a staramy się już jakiś czas.
Coś o mnie? Mam 23 lata i 1,5 rocznego cudownego chłopca. Mieszkamy z mężem w Białymstoku, zgaduje że nie ma tu nikogo z tych stron?

Gosia Ty dzis tez na uczelni? Czy tylko jutro? Ja na jednych zajęciach musiałam uciekać juz do wc heheheh

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witaj keejti, ja miałam @ 2.2 i teraz to 7tc. Z kiedy jest Twój synek?
Z tym zarciem to często tak jest, że mamy na coś ochotę, zrobimy i juz po Ochocie..
Tez pije herbatę z cukrem..choćby teraz..znowy wymiotuje i nie mogę nic w siebiecwmusic.. Nawet jak mam na coś ochotę to mi śmierdzi..
Moj mezus wyszorowal z cora calutki dom..miło mi..A teraz musimy się pozbierać i nie wiem jak się zmusić Jeju..
Gosiu ja też bigos uwielbiam ale coś mi nie służy teraz ta kapucha.. W chwili obecnej nie mam smaka na nic a coś zjeść trzeba..Tylko co..obiad bym zjadła ale będzie na jutro..
Ivi, Gosia pidziwiam.. Ja bym w chwili obecnej tylko leżała.. A ktoś się domyśla ivi??
Ma ktoras ciagle uszy zatkane? Tego nigdy nie miałam w ciazy..wkurzające..

Z 10 września jest, ja odpukać czuje się świetnie, pracuję na pełen etat cały dzień na nogach ale w pierwszej ciąży było dokładnie tak samo, ani razu nie zrobiło mi się niedobrze liczę na to i tym razem. Jedyne co mnie męczy to jak powiedzieć w pracy i ogromny strach przed cesarka :/

Lilith na szczęście nie, ubrałam luźne ubranie :) wole poczekać na usg i poinformowanie szefa, bo tu jest osoba z mojej firmy ;)

Gosia Ty dzis tez na uczelni? Czy tylko jutro? Ja na jednych zajęciach musiałam uciekać juz do wc heheheh

Nie nie, ja dziennie studiuje, ale jutro na 8.00 poprawka mnie czeka [emoji24][emoji24][emoji24] ale jestem mega szczesliwa, bo we wtorki mam zajecia od 8-17.20 i mi odwołali! [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Hej, właśnie odebrałam hcg 11.271. Czy to dobrze czy to zle? Nie mam pojęcia a net chodzi taaak wolno

Do góry