reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzień dobry :) na szczęście wolna sobota :) mój już do pracy pojechał ja też zaraz wstaje muszę dom ogarnąć ;) chodzi za mną bigos chyba dziś zrobię :)
Ja też chodzę na NFZ najbardziej przeraża mnie to ze tam przynajmniej u mnie robią tylko 3 usg na całą ciążę

reklama
Nessi super ze lekarz mówi że jest szansa :) ja tam w to jak najbardziej wierzę :) tydzień to nie tak dużo różnicy, kiedy teraz masz wizytę ? :-)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Następna wizyta w środę na 18:00 ...mam być z betą. Nie chce mi się wierzyć, że ciąża jest tyle młodsza, ale powiedział mi, że nie jest cudotwórcą i na darmo mi nie obiecuje, że kropek będzie w środę. Gdyby nie miał pewności, nie dałby mi nigdy zapewnien.
Do tamtej ginki nie wracam ...

Dagi przykro mi ;(

Nessi kochana bedzie dobrze ;) mój syn cały czas był młodszy o 2 tyg ;) i urodził sie ponad 4 kg w 42tc ;) podobnie bedzie u Ciebie ;)
Ps cieszę sie ze zmieniłaś lekarza ;)

Witam niwe mamusie ;)

Dorota123456789 bąbelek w domu ma 15 miesięcy :-) Wszędzie go pełno i niewiele czasu dla siebie, więc na forum pewnie będę wskakiwac wieczorami i nadrabiać :-)

Nessi masz bardzo podobna sytuacje do mojej. Tydzień temu też jeszcze nie było zarodka a teoretycznie juz powinien być. Cały tydzień czekania,nerwów, powtórzeń bety no i wczoraj na szczęście pokazało się serduszko ❤ głowa do góry, jeszcze tylko kilka dni. A beta jak Ci przyrasta?

Ja również chodzę do lekarza prywatnie, jakoś nie mam zaufania do tych na NFZ. No i fajnie mieć usg na każdej wizycie ;-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Witam sie i ja.. mimo obecnosci tatusia w domu mlody przyszedl i mamusie obudzic..

Dagi bardzo mi przykro :-( ja jeszcze doskonale pamietam jak to jest stracic dzidzie, wiec wiem co czujesz :-( tule mocno :-*

Witam nowe mamy :-)

Lilith to bardzo dobrze, ze tak szybko sie leczy :-) maly pewnie juz nawet o tym nie mysli ;-) ale ile strachu i bolu.. ja niby odciagam mlodemu co kapiel, ale kurcze wczoraj sie przyjrzalam i mu zarasta!! :-( musze to ogarnac..

Dorota ja wczoraj padlam a tel sie ladowal, wiec nawet nie czytalam :-) wybaczam haha :-D

Wczoraj praktycznie zemdlalam w sklepie i malo co a jeszcze bym zwrocila te mandarynki tam... :-( dobrze ze sama nie bylam z mlodym :-\

Dorota123456789 bąbelek w domu ma 15 miesięcy :-) Wszędzie go pełno i niewiele czasu dla siebie, więc na forum pewnie będę wskakiwac wieczorami i nadrabiać :-)

Nessi masz bardzo podobna sytuacje do mojej. Tydzień temu też jeszcze nie było zarodka a teoretycznie juz powinien być. Cały tydzień czekania,nerwów, powtórzeń bety no i wczoraj na szczęście pokazało się serduszko ❤ głowa do góry, jeszcze tylko kilka dni. A beta jak Ci przyrasta?

Ja również chodzę do lekarza prywatnie, jakoś nie mam zaufania do tych na NFZ. No i fajnie mieć usg na każdej wizycie ;-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Dajesz mi kochana ogromną nadzieję, dziękuję!
Beta rośnie, w środę było 17724,46
A wczoraj 22250,86

Ja dziś w nocy nie dałam cyca. Był płacz i lament, a o 2 godzinie kanapka, bo taka była glodna. I niech ktoś mi powie, że po takim czasie w cyckach jest woda.

M to mnie wkurzył, bo jeszcze mnie obwiniał, że trzeba było odstawic jak byla mniejsza i wynikła dodatkowo kłótnia. A ja już go widzę jak wstaje w nocy i robi mleko... Szkoda gadać.

reklama
Joasiu nie denerwuj sie, moj tez ma czasem takie ciekawe pomysly na wychowywanie naszego syna, ze szkoda gadac ;-) corcia sie przyzwyczai, ale dlugo karmilas, wiec trzeba czasu...

Do góry