reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Dagi bardzo mi przykro :-(
D
Deleted member 158337
Gość
Dagi, bardzo mi przykro :-( miałam jednak nadzieję że to takie niezagrazajace..
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
zielony groszek
Zaciekawiona BB
mania2401 jak byłam dokładnie tydzień temu (5t2d) to był tylko pęcherzyk i ciałko żółte, więc za kilka dni możesz juz zobaczyć serduszko
gaga92 ja w pierwszej ciąży nie miałam prawie żadnych objawów. od ok 8tc ciągle spała i trochę bolały mnie piersi i to właściwie tyle. Teraz mam nudności, ale nie wymiotuję, jestem senna i też na tym koniec Kwestia organizmu.
Dagi89 bardzo mi przykro
gaga92 ja w pierwszej ciąży nie miałam prawie żadnych objawów. od ok 8tc ciągle spała i trochę bolały mnie piersi i to właściwie tyle. Teraz mam nudności, ale nie wymiotuję, jestem senna i też na tym koniec Kwestia organizmu.
Dagi89 bardzo mi przykro
Dagi bardzo mi przykro.. Ze tak nietaktownie zapytam..jesteś pewna?
Tęczowa i Tekila czy Wy bierzecie coś na te poronienia? Nie chodzi już nawet o progesteron ale chociażby o zastrzyki z heparyny? Nie znam się na tym ale znam dziewczyny, które je dostawały i udawało się.. Życzę by teraz ciaze zakończyły się powodzeniem!
Netta to się strachu najadlas! A jak syn się czuje?
Dominika a ile ma Twoja cora?
Milagros dużo tych wydatków, chodzisz prywatnie tez do lekarza?
Ja w wyrku, zas na lodach i pomaranczach..
Tęczowa i Tekila czy Wy bierzecie coś na te poronienia? Nie chodzi już nawet o progesteron ale chociażby o zastrzyki z heparyny? Nie znam się na tym ale znam dziewczyny, które je dostawały i udawało się.. Życzę by teraz ciaze zakończyły się powodzeniem!
Netta to się strachu najadlas! A jak syn się czuje?
Dominika a ile ma Twoja cora?
Milagros dużo tych wydatków, chodzisz prywatnie tez do lekarza?
Ja w wyrku, zas na lodach i pomaranczach..
katerineczka
Fanka BB :)
Dagi mocno cie przytulam kochana
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith, tak prywatnie wszystko dlatego tak drogo. Same prenatalne 350zl.
Daga bardzo mi przykro u mnie wyglądało to podobnie bardzo Ci współczuję
Daga bardzo mi przykro u mnie wyglądało to podobnie bardzo Ci współczuję
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam nowe mamy.
Te które tak dużo razy poronily życzę aby tym razem się udało, moje kciuki zacisniete.
Netta dobrze ze to nic poważnego z synkiem.
Lilith i co uspokojona po wizycie? Jak mdłości i wymioty? Jak porównasz ta ciążę do poprzednich to jakie wnioski?
Ja porównując to ta jest średnia póki co, z obiema dziewczynami to był koszmar, mdłości i wymioty non stop, z synem tylko tydzień się źle czułam więc luz a ta jest taka po środku hi, nie tak męcząca ja z córkami i nie tak lajtowo jak z synem, ale mdłości praktycznie cały czas.
Dagi tak bardzo mi przykro :-(, 3 maj się.
Zielony groszek ile ma Twoje dziecko to w domu?
Mój m już do pracy jakiś czas temu pojechał więc szykuje się cały dzień z 3 w domu, o 11 planuje spacerek.
Milagros i dlatego ja chodzę na NFZ bo szkoda mi tyle kasy wydać bo mam domu jeszcze 3 dzieci, nie że na to żałuję tyłko jeżeli jest możliwość na NFZ to chodzę a ta kasa coby poszła prywatnie to na dzieci może iść. Łóżko za 2 miesiące chce im kupić 3 osobowe piętrowe ;-)
To jest Twoja pierwsza dzidzia tak? jeszcze raz gratuluję serduszka ;-)
Te które tak dużo razy poronily życzę aby tym razem się udało, moje kciuki zacisniete.
Netta dobrze ze to nic poważnego z synkiem.
Lilith i co uspokojona po wizycie? Jak mdłości i wymioty? Jak porównasz ta ciążę do poprzednich to jakie wnioski?
Ja porównując to ta jest średnia póki co, z obiema dziewczynami to był koszmar, mdłości i wymioty non stop, z synem tylko tydzień się źle czułam więc luz a ta jest taka po środku hi, nie tak męcząca ja z córkami i nie tak lajtowo jak z synem, ale mdłości praktycznie cały czas.
Dagi tak bardzo mi przykro :-(, 3 maj się.
Zielony groszek ile ma Twoje dziecko to w domu?
Mój m już do pracy jakiś czas temu pojechał więc szykuje się cały dzień z 3 w domu, o 11 planuje spacerek.
Milagros i dlatego ja chodzę na NFZ bo szkoda mi tyle kasy wydać bo mam domu jeszcze 3 dzieci, nie że na to żałuję tyłko jeżeli jest możliwość na NFZ to chodzę a ta kasa coby poszła prywatnie to na dzieci może iść. Łóżko za 2 miesiące chce im kupić 3 osobowe piętrowe ;-)
To jest Twoja pierwsza dzidzia tak? jeszcze raz gratuluję serduszka ;-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Hej laseczki!
Ja juz w pociągu gnam po wiedzę... obym dała radę wysiedzieć do wieczora!!
Dagi przykro mi.. Ale jeśli sama sie oczyszczasz, to znaczy ze szybko będziecie mogli sie starać ponownie z dwojga złego lepiej tak niż zabiegiem... Chociaż wiem ze łatwo nie jest.. Ja pierwsze maleństwo tez straciłam w 6-7tc ..
Witajcie nowe mamusie
Zazdroszczę tym które widziały juz serduszko! ale pocieszam się ze teraz to na prawdę szybko zleci- weekend, potem poniedziałek, wtorek i środa... Wizytę nam w środę wieczorem
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja juz w pociągu gnam po wiedzę... obym dała radę wysiedzieć do wieczora!!
Dagi przykro mi.. Ale jeśli sama sie oczyszczasz, to znaczy ze szybko będziecie mogli sie starać ponownie z dwojga złego lepiej tak niż zabiegiem... Chociaż wiem ze łatwo nie jest.. Ja pierwsze maleństwo tez straciłam w 6-7tc ..
Witajcie nowe mamusie
Zazdroszczę tym które widziały juz serduszko! ale pocieszam się ze teraz to na prawdę szybko zleci- weekend, potem poniedziałek, wtorek i środa... Wizytę nam w środę wieczorem
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app