reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny życzę Wam wszystkim zdrówka, mocno bijacych serduszek i lekkich porodów :* ja niestety musze Was pożegnać trzymajcie się :*

reklama
Dagi, bardzo mi przykro :-( miałam jednak nadzieję że to takie niezagrazajace..

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

mania2401 jak byłam dokładnie tydzień temu (5t2d) to był tylko pęcherzyk i ciałko żółte, więc za kilka dni możesz juz zobaczyć serduszko ;)

gaga92 ja w pierwszej ciąży nie miałam prawie żadnych objawów. od ok 8tc ciągle spała i trochę bolały mnie piersi i to właściwie tyle. Teraz mam nudności, ale nie wymiotuję, jestem senna i też na tym koniec ;) Kwestia organizmu.

Dagi89 bardzo mi przykro:(

Dagi bardzo mi przykro.. Ze tak nietaktownie zapytam..jesteś pewna?

Tęczowa i Tekila czy Wy bierzecie coś na te poronienia? Nie chodzi już nawet o progesteron ale chociażby o zastrzyki z heparyny? Nie znam się na tym ale znam dziewczyny, które je dostawały i udawało się.. Życzę by teraz ciaze zakończyły się powodzeniem!

Netta to się strachu najadlas! A jak syn się czuje?

Dominika a ile ma Twoja cora?

Milagros dużo tych wydatków, chodzisz prywatnie tez do lekarza?

Ja w wyrku, zas na lodach i pomaranczach..

Lilith tak jestem, skurcze co chwila upławy krwią oraz duże skrzepy... poronienie zatrzymane między 4 a 5 tyg :(

Lilith, tak prywatnie wszystko dlatego tak drogo. Same prenatalne 350zl.

Daga bardzo mi przykro u mnie wyglądało to podobnie :( bardzo Ci współczuję :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witam nowe mamy.

Te które tak dużo razy poronily życzę aby tym razem się udało, moje kciuki zacisniete.

Netta dobrze ze to nic poważnego z synkiem.

Lilith i co uspokojona po wizycie? Jak mdłości i wymioty? Jak porównasz ta ciążę do poprzednich to jakie wnioski?
Ja porównując to ta jest średnia póki co, z obiema dziewczynami to był koszmar, mdłości i wymioty non stop, z synem tylko tydzień się źle czułam więc luz a ta jest taka po środku hi, nie tak męcząca ja z córkami i nie tak lajtowo jak z synem, ale mdłości praktycznie cały czas.

Dagi tak bardzo mi przykro :-(, 3 maj się.

Zielony groszek ile ma Twoje dziecko to w domu?

Mój m już do pracy jakiś czas temu pojechał więc szykuje się cały dzień z 3 w domu, o 11 planuje spacerek.

Milagros i dlatego ja chodzę na NFZ bo szkoda mi tyle kasy wydać bo mam domu jeszcze 3 dzieci, nie że na to żałuję tyłko jeżeli jest możliwość na NFZ to chodzę a ta kasa coby poszła prywatnie to na dzieci może iść. Łóżko za 2 miesiące chce im kupić 3 osobowe piętrowe ;-)
To jest Twoja pierwsza dzidzia tak? jeszcze raz gratuluję serduszka ;-)

reklama
Hej laseczki!
Ja juz w pociągu gnam po wiedzę... ;) obym dała radę wysiedzieć do wieczora!!:)

Dagi przykro mi.. Ale jeśli sama sie oczyszczasz, to znaczy ze szybko będziecie mogli sie starać ponownie:) z dwojga złego lepiej tak niż zabiegiem... Chociaż wiem ze łatwo nie jest.. Ja pierwsze maleństwo tez straciłam w 6-7tc ..

Witajcie nowe mamusie:)

Zazdroszczę tym które widziały juz serduszko! :) ale pocieszam się ze teraz to na prawdę szybko zleci- weekend, potem poniedziałek, wtorek i środa... Wizytę nam w środę wieczorem:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry