reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith to Ty masz taki full profeska :) ja mam zwykły z all Zobacz ofertę: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL o taki i pamietam ze dużo szybciej słuchałam niz jest w instrukcji. Trochę trzeba sie naszukać ale jak wiesz juz gdzie to dużo łatwiej potem :)

Kciuki dziewczyny za wizyty - ja wyjeżdżam jutro na weekend do poznania wiec mogę sie mniej udzielać .
Oglądałam właśnie oba te detektory :-) jeśli jutro będzie wszystko ok, to poproszę mojego o prezent, tak o by mieć kontrolnie w razie chwili paniki :)
Tej co ta laska z filmiku, sonoline b. Tam są i inne filmiki..tez ogladalam nim kupowałam.
Ja sprawdzalam codziennie czasem rano i wieczorem jak był stres. Na początku trzeba się naszukac ale im ciąża starsza tym łatwiej. Dla mnie to było wybawienie i nikt mi tu nie zabranial, z tym ze ja posluchalam i wylaczalam.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Emka to udanego wyjazdu życzę! Ten Twój tez tu widzialam. Jak się ma mieć stresa to nie ważne który, byleby był hihi.
Dominika to kciuki za jutro, bo reszta chyba tez jakoś na 13-14.
Milagros na pewno będzie dobrze! Ja sobie też tak piwtarzam a stres coraz większy..

Zaskoczona jestem bo ma taka sama czułość jak Twoj ale mi wystarczał wlasnie fak jak mówisz uspokaja mega juz nie mogę sie doczekać ...

Kurde zjadłam i niedobrze mi:/

Ale bede tęsknić za małym zreszta ob chyba tez ... Bo jest na etapie ciagle mama i mama.

Lili dzieki :)

Marti u mnie z cyklami to różnie, ale ostatni był 29 dni a max 32. Gina mam 30stego, bo wygrzewa dupe gdzieś za granicą i będzie dopiero po świętach. Nie wiem czy nie pójść do innego. Hm... może do innego gdzieś się zapisać na przyszły tydzień. No nie wiem co robić. Bo i tak chce żeby mój prowadził mi ciążę.
Pytam o te cykle bo ja np mialam ostatnia miesiaczke 6 lutego czyli tylko kilka dni po Tobie,ale
ja niby mam cykle 31-32 dniowe przeważnie,ale np 6 lutego dostalam miesiaczke w... 40 dniu cyklu!
a pierwsze mozliwe przytulanko bylo 21 lutego, a 7 marca wyszly mi 2 pozytywne testy. 12 marca mialam juz dwie wyrazne ,grube krechy ktore wyskoczyly od razu praktycznie. do gin planuje isc 29 marca,zaraz po swietach,ale nie wiem jak wytrzymam tyle czasu. wedlug miesiaczki i kalendarzy internetowych w sobote zaczynam niby 7 tydzien.

Emka czyli to bez znaczenia który, byle ta czułość była wysoka. Te zwyklejsze mają 2 chyba. Tez się nie mogę doczekać.
Zostawiasz synka? Jej to faktycznie będzie Wam ciężko.. Ja tego jeszcze nigdy nie przerabialam i nie byłabym w stanie..
Tekila mi nie mówiono, że są przeciwwskazania a spokój chyba ważniejszy niż ciagle denerwowanie się. W dodatku cały czas z tym nie siedzisz..Tylko na chwileczkę..i od razu lżej na sercu!

Lilith szukalam dzisiaj rano i wiekszosc w centrum Londynu ale dzisiaj miala jakies brazowe plamienia i kucie w brzuchu wiec pojechalismy na ip

Pobrali mi krew, zmierzyli cisnienie, temperature i ustalili ze wszystko ok... na usg umowiona jestem dopiero na wtorek tyle dobrze ze rano...

Ja Wam powiem że jak byłam po terminie bardzo długo nie czułam ruchów i w środku nocy pojechałam do szpitala. Tam pizdy ma ip tak się ślimaczyły że jakby rzeczywiście było coś nie tak to by było za późno. Taki detektor jest jak znalazł. Teraz jak ciąża sie rozrusza to na pewno sobie kupię.

Lili tak zostawiam juz nie pierwszy raz zawsze okropnie tęsknie ale wracam mam wrażenie hm bardziej go spragniona nie wiem jak to określić mam więcej cierpliwości wiesz to tez jako taki odpoczynek :) uwazam ze to zdrowe juz zostawał na noc u babci kilka razy , z dwójka juz pewnie nie bedzie tak łatwo sprzedać wiec korzystamy :) rzadko bo rzadko chyba najrzadziej z naszych znajomych ale ro i tak dużo :) a synuś zostaje teraz z tata wiec wiem ze w dobrych rękach , pierwszy raz został na 1 noc jak mial 10 mcy, i wtedy najbardziej ucierpiały moje cycki:) a tata na szczęście z tych co nie ma problemu z przebraniem kupy na szczęście dużo przy nim robi i radzi sobie prawie tak dobrze jak ja :) wiec jestem spokojna ale juz stęskniona :)

Dagi ale dziwnie ze nie zrobili Ci usg to faktycznie dziwnie działa u Was ta służba zdrowia :/

Tekila a czemu szkodliwe miałoby byc ?

Joasia to ja Ci powiem lepiej jak wylądowałam w 17 tc na patologii z bólami to poza pierwszym usg nie zrobili mi żadnego nadania leżałam tam tydzień biorąc leki i poprosiłam meza zeby mi przywiózł mój detektor i codziennie sie uspokajałam a jak mnie mieli wypisać to przyszła babka rylko sprawdzić to ja jej pokazywałam gdzie ma przyłożyć zeby oba usłyszała ...

reklama
Dagi reakcja na ip powalajaca, ale wiem ze oni podchodzą inaczej, mieszkałam jakiś czas w Irlandii, i cieszę się ze ciążę bede przechodzić w Polsce. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Dominika, zazdroszczę porannej wizyty, my wszystkie po południu. Czekamy na wieści :)

Em ka, Joasia współczuję przeżyć, lekarze to czasami myślą że wystarczy położyć w szpitalu i nic więcej nie trzeba... :/

Lilith, ja już mam napady gorąca, za chwilę zimna, duszno mi znów, czyli zaczyna się stres :( doskonale Cię rozumiem.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry