reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Moja koleżanka do gina chodziła z dwójką, a ja do sklepu na wolny wybieg Zu nawet nie biore. Albo w Tuli albo porządnie przypięta w wózku. No teraz niestety Tula odpada, a to najpewniejsze rozwiązanie, bo z wózka po chwili szarpaniny jest w stanie wyjść.

reklama
Aob Zapomnialam odpowiedzieć.. Juz nie, od razu po pierwszej dawce antybiotyku się mu poprawilo.

Moj maly to dużo Wazy, 14kg i musiałam noszenie ograniczyć, zresztą teraz mu to pasuje. Ale np po kapaniu biorę na rece I tak ogarniam aż nie odloze.
Joasia ja mam Bondolino i próbowałam tyłem to nie ma szans.. Wózek służy jako dodatek od kiedy sprawnie chodzi, wiec głównie chodzi za rękę, nauczyl sie. Czasem musze się nalatac ale rzadko. Mam też plecak z littlelife czy jakoś tak ze smycza. Glupue trochę i nienajlepiej się z tym czuje ale w razie konieczności się sprawdza.

Widzę że nie tylko ja dziś słabszy dzień, druga część dnia kiepska, podbrzusze i jajnik teraz pobolewa tzn od kilku godzin, ja wszystko zniose ale nie jakiekolwiek bóle brzucha, bo poprostu swiruje, mdłości w drugiej cześć dnia masakra, wszystko mnie wkurza , dzieci, m, warzywam się na nich a później mam wyrzutu sumienia ech :-(,

Dziewczyny ten detektor to od którego tyg najlepiej?

Ivi kolacja wygląda pysznie ale ja też oliwek nie lubię hi.

3 mam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty

hahah ivi, ja dzis przez caly dzien zjadlam troche tego co ugotowalam na obiad.... i tak mi niby smakowalo az w koncu poczulam ze wcale tego nie chce no i przez caly dzien zjadlam tyle co wrobelek:/ teraz mnie napadlo i robie kanapke z jajkiem, salata, ogorkiem, serem i dowale troche majonezu:D i az mi slinka pociekla, to tez pierwsza rzecz dzis na ktora naprawde mam ochote!:D

dziewczyny, mozna jesc ser kozi w ciazy? bo ja juz nie wiem, internety mowia rozne rzeczy i nie wiem w co wierzyc:(

Dorota mój na pewno już 9 tydzień ale nie wiem czy nie wcześniej, mogę sprawdzić.

Głową do góry, to nie Twoja wina tylko hormonów! Też wolę mdłości, wymioty zapachy i co tam jeszcze niż bole..

Jeszcse pranie musze powiesić i się klade na film z pomaranczkami..pić mi się chce..lody najlepsze

Migduch a wiesz, że nie wiem..

Edit.. Od 8tc. To zależy ile ma MHz, moj 3.

Ostatnia edycja:
Migduch właśnie jem kanapkę z jajkiem :D co do sera koziego nie wiem, mi kazano unikać serów plesniowych, tatara,jajek na miękko, i czerwonej herbaty.

Dziewczyny z jakiej firmy macie te detektory? Jak wszystko jutro będzie ok to chyba sobie kupię

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bede teraz calkowita egoistka jak napisze, ze ciesze sie, ze nie jestem w tym wszystkim sama??? ;-)

Leze i usne...

O ile dobrze pamietam to wizyty macie jutro dopiero po poludniu, ale i tsl juz dzis napisze, ze zycze Wam samych dobrych informacji :-) &&&

Edit.

Dorota zanim skonczylam post zdarzylas napisac swoj heh :-).wybacza tez juz leze.. dobranoc :-*

Do góry