reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ja jutro również wizytuje. Ale bardziej niż parciem na serduszko przejmuje się tymi moimi dusznosciami. Posiedzialam trochę na dworzu żeby się dotlenic i bylo chwilę lepiej A wróciłam do domu i znów to samo :( zaczynam się poważnie martwić dobrze że jutro już wizyta.
Podziwiam te z Was które mają już pociechy, bo przy takim dniu jak dziś kompletnie nie dałabym rady, siadlabym i płakała. :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

2dda829b6ba21f6870dea28dd29afe5c.jpg

Kolacja !!! Wreszcie mi coś smakuje !!!! :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi to odliczamy :) Ja nie wiem co zrobić bo ten do którego trafiłam zeby pomógł zajść mi w ciaze , jest bardzo fajny kazal mi pójść 25 na kons do swojej koleżanki , potem 11 kwietnia do niego no sle docelowo nie chce u niego rodzic tylko u tego u którego rodziłam ostatnio i... Nie wiem kiedy ich zmienić :) głupie wiem :) niby tu na 25 tu na 29 mogłabym byc ale juz przy świętach chciałabym widzieć co i jak:p

Tez niby staram sie leżeć alw mój syn co chwila alno mnie ciągnie żebym cos z nim porobila albo wchodzi na stoły , pudła , blaty dzis próbował sie wdrapać na komodę ... :/

Ale oliwki są słone i kwaśne :D pyyyycha! Pod nimi jest feta.. A obok śledzie ... A wcześniej zeżarłam garść kapusty kiszonej ... Herbata ziołowa w zanadrzu hehehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milagros ja jak jestem chora i sama z nią w domu to siedzę i płaczę tak jak np.wczoraj
wcale Ci się nie dziwię że wczoraj taki dzień miałaś, Bo nie wyobrażam sobie mieć przy boku jeszcze teraz malucha. Dotrzymalabym Ci kroku przy plakaniu :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Mi przy mojej też się czasami chce płakać zwłaszcza jak nie słucha i robi wszystko na złość. Bije wrzeszczy na złość żebym tylko się wkurzala. Męża nie ma cały dzień wychodzi rano wraca wieczorem Ale co z tego jak ona do niego nie pójdzie tylko mnie dalej meczy. A zakupy to koszmar jeszcze dobrze nie wejdę do sklepu jestem ugrzana bieganiem za nią. Jutro do giną też z nią aż się boję

reklama
Emka a to nie wiedziałam o tej oliwce. A co Ty tam masz za baterie? Chyba mamy zupełnie inny detektor. Ja baterie juz wymienialam w poprzedniej ciazy.

Ivi smacznego! Oliwek nieznosze..i teraz chyba jeszcze bardziej. Zaraz synek idzie spać i u mnie jednak w ruch pomarańcze i calippo.

Agula gdzie jesteś? W ogóle cześć mamusiek się nie odzywa..hop hop..

W tym tyg.wiekszosc czasu Mialam męża w domu, jutro też ma wolne bo scan ale od poniedziałku może być kolorowo..choć w sumie mlody przyzwyczajony, ze ja zajęta do południa i bawi się sam..Teraz się ograniczę z robotami to mogę mu więcej czasu piswiecic, bardziej mnie zwierzyniec wymecza.. Rzygaja teraz więcej niż ja..

Emka a z tym ginem to nie chcesz poczekać do np 12 czy 14 tygodnia?

Do góry