reklama
mania2401
Fanka BB :)
a ja musiałam stanik ściągnąć. Cycki mnie bolą, nie ma jak wolna amerykanka
od 3 nie spałam do 5 rano, tak jakos mi było dziwnie. W pracy jakoś zleciało,ale ciągle jak do wc chodze to strach zeby nie było krwi. boje sie tej piątkowej bety.
Dziś troche wkurzylam bo wynik bety mimo ze byl prywatny poszedl do przychodni w ktorej pracuja moje znajome i pewnie widziały wyniki. Myslalam ze zostana w laboratorium albo w ogole nie drukna jak mam elektroniczy wglad do swoich badan. Trudno. Jedna z nich powiedziala tylko ze tu jakis moj wynik jest. Szkoda moich nerwów. w piątek zwroce uwage w lab. dlaczego tak zrobili.
od 3 nie spałam do 5 rano, tak jakos mi było dziwnie. W pracy jakoś zleciało,ale ciągle jak do wc chodze to strach zeby nie było krwi. boje sie tej piątkowej bety.
Dziś troche wkurzylam bo wynik bety mimo ze byl prywatny poszedl do przychodni w ktorej pracuja moje znajome i pewnie widziały wyniki. Myslalam ze zostana w laboratorium albo w ogole nie drukna jak mam elektroniczy wglad do swoich badan. Trudno. Jedna z nich powiedziala tylko ze tu jakis moj wynik jest. Szkoda moich nerwów. w piątek zwroce uwage w lab. dlaczego tak zrobili.
EM Ka
Mania no straszna lipa z tymi wynikami :/
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Palula jadę do mamy na święta ze względu na dzieci które tęsknią ze dziadkami i że brata widzę raz do roku, no będzie prawie normalnie, będzie brat, dziadek, zamieszanie będzie więc lajt.
Nessi kciuki zacisniete, moi zdaniem 5 dni wcale ten przyrost nie taki mały, dokładnie i mnie na strachu się skończyło, no i wysoka ta betę, piszę że powyżej 6 tys aby podwoić betę trzeba 4 dni, twoja jest prawie trzy krotna w 5 dni, jestem dobrej myśli, idź Sprawdź ale ja czekam na dobrej wieści.
Samotnaja przyrost bety super ;-)
Odebrałam dzieci i Z całą 5 na placu zabaw kilka minut, oszczędzalam się ile się dało, teraz leżę.
Nessi kciuki zacisniete, moi zdaniem 5 dni wcale ten przyrost nie taki mały, dokładnie i mnie na strachu się skończyło, no i wysoka ta betę, piszę że powyżej 6 tys aby podwoić betę trzeba 4 dni, twoja jest prawie trzy krotna w 5 dni, jestem dobrej myśli, idź Sprawdź ale ja czekam na dobrej wieści.
Samotnaja przyrost bety super ;-)
Odebrałam dzieci i Z całą 5 na placu zabaw kilka minut, oszczędzalam się ile się dało, teraz leżę.
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Netta to kciuki za to światełko w tunelu ;-)
netta82 nasze też planowane, ale jednak to my robimy testy i dowiadujemy się jako pierwsze niekoniecznie w obecności mężów aczkolwiek niektórzy mężczyźni są jak radary, które widzą np. zmianę zachowania, okrąglejsze piersi itd. i nie potrzebują dodatkowych testów. Mój mąż sam mnie namówił na test kilka dni przed planowaną miesiączką.
reklama
katerineczka
Dziewcxyny Poradźcie bo się martwię siostra wróciła od lekarza i okazało się ze ma polpasiec. Cxy to może być groźne dla mojego dziecka? Martwię się bo to ten sam wirus co ospa...