reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny zrobiłam betę bo ciągle plamie ..z mniejszym i większym nasileniem ..dzisiaj z pracy sie zwolnilam bo bylo tego naprawde dużo ... Czekam na decyzje ginekologa a jak nie to na IP pojade

reklama
Lilith a dlaczego się nie nastawiać? Ja właśnie miałam 6w4d na usg i serduszko pięknie biło :-)

Netta82 a my właśnie bardzo chcieliśmy w krótkim odstępie czasu, ale to odstawienie od cyca jest trudniejsze niż myślałam.

Palula u mnie mąż wiedział wcześniej niż ja :p

Nessi ja też ściskam za was kciuki, dawaj znać co się dzieje.

Moleducada myślę że dziewczyny dobrze doradzają Lilith żeby się nie nastawiać. Ja może nie jestem jakimś super przykładem ale jak byłam prawie w 7 tygodniu to u mnie tylko pecherxyk ciazowy z zoltkowym I wiem ze jeszcze inne dziewczyny podobnie miały. Lepiej się nastawić na mniej aniżeli tak jak ja zestresowac się ze cos nie tak.

Nessii kochana tsk jak piszą dziewczyny potem beta juz tak nie przyrasta. Ale skoro plamisz i dzisiaj trochę więcej to tez bym poszła do lekarza.
Trzymam kciuki i będzie dobrze

Papciorkowa Dagi nie miała nic złego na myśli rozmawialiśmy o systemie w uk i tam tak rzeczywiście jest ze ciążę uznają od 12 tygodnia. My wręcz narzekalysmy na to a nie popierałysmy. Sama jestem po
Poronieniu i uważam że to nieludzkie bardzo.

Nessi kochana na przykładzie Doroty nie ma co sie sugerować beta , ginka Twoja oddzwoniła ? Pojechałaś juz do szpitala ? Sorki ze teraz ale miałam gości i nie zaglądam na telefon!

Jestem z Tobą!

reklama
Nessi trzymam kciuki żeby było oki wszystko!

Samotnaja super przyrost, mam nadzieje, że w piątek też mi wzrośnie tak ładnie beta.

Do góry