reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Koleżanka miała po 14 odebrać ze szkoły swoje i moje dzieci ale później wyszła z praktyk i nie zdąży, więc ja idę do szkoły po 4 dzieci, w sumie 5 dzieci ;-)

reklama
Emcia pomóż, zaraz do szpitala jade ...
Beta z dziś: 17724,46
Wcześniejsza:
6347,0 z dnia 10.marca
Jest poniżej normy tak ?

dorota123456789 ja gdybym była w takiej sytuacji jak Ty (mam na myśli mamę) to chyba bym się do niej pierwsza nie odezwała, taki mam charakter. Może przemyśli i dojdzie do wniosku, że źle zrobiła. To, że jesteś w ciąży to Twoja sprawa, a nie jej. Myślę, że ma takiej opcji, że wszystkie Twoje dzieci będą cacy a to jedno be. Z czasem zaakceptuje. Najważniejsze, jak Ty się czujesz i co myślisz, jeżeli jesteś szczęśliwa to po prostu bądź szczęśliwa.
Z drugiej strony trochę niefajna atmosfera na święta to też źle. W każdym razie ja jestem bardzo uparta i zawzięta. Rób tak, żebyś Ty czuła się dobrze.

Słuchaj nie chce ci źle doradzić ale jak mi czasem zabraknie euthyroxu to idę do apteki i proszę o wydanie leku bez recepty a potem donoszę te recepte po lekarzu, może tez być tsk na rękę poszli...
Dziekuje kochana za rade. U mnie jest taka apteka co wiem ze tak czasem robia ale musza znac dobrze te osobe. I tera te luteine tam wlasnie wykupie

Nessi po coś Ty bete powtarzała? tylko się teraz stresujesz.. ja się aż boję badanie zrobić bo na pewno będzie mi się wydawała za niska i będę się wkręcać... Kiedy Ci wizyta wypada?

Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie od ostatniej miesiączki:

• 3. tydzień 5 - 50 mIU/ml
  • 4. tydzień 5 - 426 mIU/ml
  • 5. tydzień 18 - 7,340 mIU/ml
  • 6. tydzień 1,080 - 56,500 mIU/ml
  • 7. - 8. tydzień 7, 650 - 229,000 mIU/ml
  • 9. - 12. tydzień 25,700 - 288,000 mIU/ml
  • 13. - 16. tydzień 13,300 - 254,000 mIU/ml
  • 17. - 24. tydzień 4,060 - 165,400 mIU/ml
  • 25. - 40. tydzień 3,640 - 117,000 mIU/ml
Mam nadzieję, że to Cię uspokoi.

Hej gaduły;)

Ja sobie pospalam dzisiaj dluzej bo poszlam pozno spac (jak zwykle).
Jutro gotuje jakis wynalazek z kurczaka z przepisu jamiego olivera i wyslalam meza po zakupy;) Tak mi sie zachcialo jakiegos egzotycznego dania hehe:)
Dzis mnie troche ciagnie podbrzusze, czasem przestaje ale tak to czuje. No i jakos jajniki czuje.A jak przeciagalam sie w lozku to az sie przestraszylam, takie uczucie ciagniecia! Ale to chyba normalne jest?

Nie moge sie doczekac, az sie zrobi cieplej, bedziemy mogly chodzic na dlugie spacery i wygrzewac sie na sloncu:))

ivi no właśnie ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie robię tego badania, bo widzę po dziewczynach jak się stresują, analizują i tylko myślą o tym czy jest ok, czy nie jest. Trzeba spokojnie czekać do wizyty i wypytać lekarza co i jak :)

reklama
Do góry