reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka domowych uszek też bym zjadła, bo ja mam w zamrażarce kupne, te chrzciny bym na Twoim miejscu odpuściła, za daleko szkoda ryzykować a nerwy związane z podróżą też nie wskazane

dziś po 14 bratowa mojego urodziła 10 dni po terminie i tym rozpoczęła serie 5 porodów, mój ma być drugi a ostatni w maju ;)

reklama
W rodzinie taki wysyp? W rodzinie mojego męża nasze będzie 3 w tym roku. Ostatnie z wysypu. Babci pojawi się w jednym roku 3 prawnuczat.

Co do Twojego wujka to może martwi się o Ciebie i Was pilnuje [emoji6]

A uszka robiłam bo w zeszłym tygodniu próbowałam gdzieś kupić mrożone czy robione w okolicy to były tylko jedne za 38zl/kg to lekkie przegięcie. I wtedy był od biedy barszcz z krokietami z pieczarkami [emoji5] też dobre wyszło.
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Gaga, to ładnie :D

Emalka, ja bym sobie też odpuściła chrzciny, przede wszystkim ze względu na podróż, bo wiadomo, że na miejscu to inaczej, w każdej chwili można pojechać do szpitala.

Keejti, jak tam?

Mama4 jak dajesz rade? Ja zaczynam ostro wymiekac, nieznosze stanu gdy nie jestem w stanie nawet z grubsza chaty ogarnąć, ani tych moich szogonow czyms zająć.. o nakarmieniu , czy opraniu, nie wspominając... ja chce juz urodzić i czuć sie normalnie:/:/:/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie wiem co w tych plasterkach aromactiv jest... Zu spała pprawie do 8, a dziś bez drzemki i w ogóle tego nie widać. Ma energii jak przynajmniej po 3godzinnej drzemce. Przynajmniej posprzątała w salonie wszyściusie zabawki.

A mnie strasznie napierdziela biodro. No zmęczona jestem po dzisiejszym dniu. Pocieszenie takie, że ona jak jednego dnia nie ma drzemki, to drugiego szybko się kładzie i śpi 2-3 godziny.

Karola-u mnie bylo podobnie jak u Ciebie... z tym ze ja poszlam zrobic siku w wc szpitalnym i tez troche pocieklo za jakis czas znowu na fotelu ginekologicznym i okazalo sie ze to wody. Nie bylo typowego hlusniecia tylko troche tego bylo a pozniej juz spokoj bo wody jak to nazywali lekarze tylko sie saczyly

U nas tez wysyp w tym roku dzidzia pojawila sie najpierw u mojego szwagra (brata mojego meza), pozniej u mojego brata, teraz u nas i w kwietniu druga dzidzia znowu u szwagra :-)

Zdrowka dziewczyny. Jelitowka to najgorsze chorobsko dla mnie. Strasznie scina z nog

reklama
Do góry