Firana super że się odezwałaś
co do kp i jedzenia to jedz wszystko z umiarem i obserwuj. W żadnym wypadku się nie głodz
Princeseczko ile ja bym dała żeby być tam przy Tobie i Ci pomóc. ..jejku
Może położna by Ci doradzila. To nie jest tak że innym jest lżej bo nawal i twarde piersi są u każdej ... tylko nie trzeba się tak szybko poddawać ale też nic na siłę ...
Laktator malutko Ci sciagnie i to jest zupełnie normalne. Chodzi tylko aby do.ulgi a resztę musi dzidzia. Nie ma czegoś takiego jak "nic nie ma"
Jesli nie dasz rady to siagaj regularnie co 3 godz . Podajesz w ogóle mm?
Kiedyś ktoś mi powiedział że wszystko siedzi w głowie tak jak pisała Ivi . Trzeba mocno się zawziac i wierzyć że się uda, być twardą i nie dać się tym wszystkim dobrym radom abyś odpuscila...
Był taki przypadek ze laseczka poszła pod prysznic i wyobrazala sobie jak leci mleczko i co? Zgadnij [emoji6]
To wszystko też siedzi tam w środku a nerwy i stres tylko pogarszają. Sama wiem po sobie bo też walczyłam i płakałam jak.mi spadał z wagi i chcieli Nas zabrać do szpitala bo zoltaczka leciała do góry...
Podawałam 3 dni mm na zmianę z cycem. Zawzielam się ostro i udało się , ale najpierw trzeba się wyciszyć co nie jest łatwe .
Co do paznokci to obcinalam po jakimś czasie. Na samym początku są bardzo delikatne. Gratulacje pierwszej kąpieli ♡♡♡
Dobrze emka pisze z tymi kanalikami. Mi polozna scisnela w szpitalu to myślałam ze wyjdę z siebie tak bolało ...wiadomo że tylko chwilkę. Potem już było tylko lepiej.
Piąstki zaciśnięte dzieciaczki na początku mają także to normalne kochana
Iza gratulacje i trzymajcie się mocno ♡♡♡♡♡
Ivi zdrówka dla dzieci a Tobie sily ♡
Uwielbiam Cię czytać ♡ takich dobrych serduszek jest bardzo mało a z Twojego mleczka to aż się zasmialam
Napisane na SM-G531F w aplikacji
Forum BabyBoom