Linka hahah to samo powiedziałam mojej cioci ktora mowi a co zrobicie z pieskiem będziecie go oddawać , ale to przy pierwszym , i tez jej powiedziałam ze prędzej oddam dziecko bo niunia to moja pierwsza córeczka . Zamknęła sie .
Dokładnie jak Ivi pisze jesli mama chce i ma determinację to sobie poradzi ze wszystkim ja pierwsze zapalenie piersi miałam jak mały miał 1,5 Mca , sa grupy ba fb , blogi hafija i inne mamy ktore karmią , trzeba tylko zawierzyć swoim super cyckom
ja tez słyszałam (przed porodem byłam deska) z czego ty chcesz wykarmić to dziecko , Twoj pokarm na pewno jest bezwartościowy , na szczęście duze wsparcie miałam w mężu i wodząc jaki jest dumny ze mna ze karmie to mnie tez motywowało , brodawki i tak beda bolec bo musiałby ci ktos pociągnąć teraz zeby przepchać te kanaliki ktore jeszcze nie były przepchane ja pamietam jak miałam wrażenie ze jeżdżą mi jakby żyletkami po sutkach , ale purelan medeli (100% lanoliny mozna szukać tańszego substytutu) i przeszło , teraz czuje ze bedzie gorzej bo bolą juz przy dotyku ale no zycie
Główka mojego juz tez przylega ładnie
pamietam jak podczas porodu położna powiedziała, ze widzi ze ma czarne włoski nie mogłam uwierzyć
nawet zachęcała mnie do tego ze mogę dotknąć nie mogłam uwierzyć .
Mama4 pokaz jaka masz ?
Firana a sie zastanawiałam co u Was nawet miałam Cie wywoływać
ale pisze tego posta na raty.
U nas tez wstrzymane juz przyjęcia , w nocy był sajgon z przyjęciami .
Princeska jak masz twarde piersi to masz zapas mleka / gdyby były flaki od początku to byś sie mogła zastanawiać a tak to masz na bank.
Nie wolno obcinać bo jakby sie cokolwiek stało w szpitalu to bedzie na nich . My obcinalismy i weszła położna a mój maz jej sie zaczął tym chwalić zebrał ochrzan, ale teraz tez mam nożyczki i oscanisept .
Princeska zapytasz pediatry jak cos dostaniesz skierowanie ale moze taki charakterek , tu jak patrzę na noworodki to tez na boki rozebrane sie kręcą maja podkurczone nóżki i kręcą głowa , ba mój po urodzeniu nawet podnosil a z napięciem było wszystko ok.
Eh jak kolejna noc nie przespie to sie załamie ...