reklama
emalkadream
Fanka BB :)
Czym Iza kazala smarować? Tym wiesiolkiem tak dwukierunkowo dzialacie?[emoji6][emoji6][emoji6]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
Dobry wieczór
EM Ka, a to na brzuszku na początku to chyba jak odpadnie kikut?
Milagros, przeraziłaś mnie trochę tym jak to tam będzie wyglądać na dole. W sumie to nie byłam tego świadoma. W ogóle wyszły mi 4 małe rozstępy, których w sumie nie widziałam, bo na dole brzuszka... mąż mówi, że mu one nie przeszkadzają, ale ja nie wiem czy po porodzie można coś zrobić, aby je zlikwidować bezoperacyjnie... Smaruję Ziają, położna mówiła, że nic nie powinno wyjść, a jednak wyszło. A brzuszka dużego nie mam...
Ivi, zazdroszczę... mleczko słodzone z tubki - czasem sobie pozwalałam na taki rarytas, ale naprawdę raz na rok... można się zasłodzić...
mama-czwórki, mnie też złapał skurcz w nocy i jeszcze po nim spać nie mogłam ok. 4.40. W sumie to ja mam jakieś upławy, ale ja nie wiem czy to czop... wydaje mi się, że nie...
Jutro mam wizytę u gina i dowiem się ile ma malutka... mam nadzieję, że waga w porządku, bo ja to w końcu trochę przybrałam - 66,8 kg - bałabym się, gdybym spadła. Na twarzy i rękach podobno schudłam...
EM Ka, a to na brzuszku na początku to chyba jak odpadnie kikut?
Milagros, przeraziłaś mnie trochę tym jak to tam będzie wyglądać na dole. W sumie to nie byłam tego świadoma. W ogóle wyszły mi 4 małe rozstępy, których w sumie nie widziałam, bo na dole brzuszka... mąż mówi, że mu one nie przeszkadzają, ale ja nie wiem czy po porodzie można coś zrobić, aby je zlikwidować bezoperacyjnie... Smaruję Ziają, położna mówiła, że nic nie powinno wyjść, a jednak wyszło. A brzuszka dużego nie mam...
Ivi, zazdroszczę... mleczko słodzone z tubki - czasem sobie pozwalałam na taki rarytas, ale naprawdę raz na rok... można się zasłodzić...
mama-czwórki, mnie też złapał skurcz w nocy i jeszcze po nim spać nie mogłam ok. 4.40. W sumie to ja mam jakieś upławy, ale ja nie wiem czy to czop... wydaje mi się, że nie...
Jutro mam wizytę u gina i dowiem się ile ma malutka... mam nadzieję, że waga w porządku, bo ja to w końcu trochę przybrałam - 66,8 kg - bałabym się, gdybym spadła. Na twarzy i rękach podobno schudłam...
diabliczka00
Keejti pizza za mną chodzi już od tygodnia ... masakra
Macie moje placki z wieczora
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Macie moje placki z wieczora
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
emalkadream
W tv ślub od pierwszego wejrzenia [emoji6]
ivi
uzależniona;) // I.2010
Kliska - rozstępami się nie przejmuj! one wyblakną, zrobią się prawie niewidoczne I neistety, ciało po porodzie nigdy do końca takie jak "przed" nie będzie ale! to nie znaczy, że będzie gorsze. Ja co ciaża tyję ok 25kg - wyobraź sobie z 53 skoczyć do prawie 80kg... z małego xs wchodzę na duże L... jestem większa, mam kilka rozstepów.. ale po ciąży wracam do swojego wyglądu, ciało się "pomniejsza" a rozstępy się.. zstępują. A na dole.. no trudno nosi się dziecko w sobie, rodzi się je.. bez żadnych zmian TAM się nie obejdzie przecież.. Ale nie martw się tym słońce
ivi
uzależniona;) // I.2010
Co do kładzenia dziecka - ja w pierwszych tygodniach zawsze kładę na boczku - raz jednym, raz drugim, żeby główka nie była ciągle z jednej strony uciskana. Na brzuszku tylko pod opieką. Na wznak - jeśli dziecko ulewa, - też lepiej pod kontrolą. Najbezpieczniej do spania - na boczku. Do leżenia przy Tobie mozna kombinować - na pleckach, na brzuszku, na kolankach swoich położyć i bujać.. zobaczysz, naturalnie to wyjdzie jak już oswoisz się z takim malutkim ciałkiem
EM Ka
Linka jak tam??
Martini bez sensu jak masz mieć wizytę za tydzień to i tak zapytaj czy na za tydzień robic bo u nas nawet jie co wizytę chcial tylkonco 2. Ok sle
Jak przy ciśnieniu jest to wazne to inna historia .
Milka cudowne uczucie ))
Mama 4 moze Ty urodzisz jeszcze przede mna ?
Mi tez pod prysznicem cos odpadło ale wydaje mi sie ze czop
Powinien byc z krwią chyba .
Kliska mozna , nam pępek odpadł po prawie miesiącu a jak miał
Żółtaczkę to na lampach kładłam go na brzuszku.
Ni dobra lecę siku i spać dobranoc
Koalka jaka dostawkę zamówić chcesz ja jedna odsylalam na druha czekam.
Martini bez sensu jak masz mieć wizytę za tydzień to i tak zapytaj czy na za tydzień robic bo u nas nawet jie co wizytę chcial tylkonco 2. Ok sle
Jak przy ciśnieniu jest to wazne to inna historia .
Milka cudowne uczucie ))
Mama 4 moze Ty urodzisz jeszcze przede mna ?
Mi tez pod prysznicem cos odpadło ale wydaje mi sie ze czop
Powinien byc z krwią chyba .
Kliska mozna , nam pępek odpadł po prawie miesiącu a jak miał
Żółtaczkę to na lampach kładłam go na brzuszku.
Ni dobra lecę siku i spać dobranoc
Koalka jaka dostawkę zamówić chcesz ja jedna odsylalam na druha czekam.
Ivi, pocieszyłaś mnie, chociaż ja wiedziałam, że nie to samo będzie co po porodzie Mąż mnie wspiera i to mnie tak wzrusza... no to się rozstępami nie przejmuje. Tak w sumie to napisałaś jakby dziecko było niczym Mojżesz Morze Czerwone się rozstąpiło Jak nasze rozstępy i się zstępią? haha
W końcu to poświęcenie dla takiej małej istotki, tak czy inaczej: Kocham ją!!
Karosznurek - moja mała ośmiorniczka też tam szaleje i trochę mi tam w pęcherz uderza
W końcu to poświęcenie dla takiej małej istotki, tak czy inaczej: Kocham ją!!
Karosznurek - moja mała ośmiorniczka też tam szaleje i trochę mi tam w pęcherz uderza
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Kliska heheheh no bardziej mi chodziło o to, że teraz np moje rozstępy (niewiele, ale są) są dużo bardizej widoczne - są czerwone i szerokie. Jak spadam z wagą, one się zchodzą czyli robią się węższe i bledną.. że ujednolica się kolor do koloru skóry rozstępy mam na udach, na dole brzucha (tam najmniej ) i na ramionach. Jedyne co mnie najbardziej teraz po tej ciąży martwi, jak pisalam wcześniej, to dół.. ale u mnie już 4 ciąża i zaraz 4 poród sn.. nie ma bata że nie zostawi to śladu. Ale jak to się śmiejemy z moim mężem - najwyżej laser będize trzeba skombinować