reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny wypowiedzccie sie tydz temu robilam morfologie i mocz...jutro ide na wizyte taka z doskoku pokazujac swoje cisnienie i chce dogadac ostatecznie porod ale mysle zeby nie robic znowu morfologii i moczu?! wizyta kolejna znowu za tydz wiec moze za tydz i tak zrobie? musze wtedy isc bo m isie L4 konczy i tak... a chyba co tydz robic badania to bez sensu jak na moje oko co Wy na to ?

reklama
Skrzat to Basia chodzi zmianowo do szkoły?
Takie same odczucia mam jak ty jeśli chodzi o zakupy w internecie. Łóżeczko zamawiam juz tydzień i nie mogę sie przełamać.
Upatrzyłam sobie wcześniej inne w Łodzi, tam mam ciocie która poszła do stacjonarnego sklepu ale jednak to nie było to co chciałam. Teraz znalazłam łóżeczko dostawke ale zwlekam do ostaniej chwili. Boje sie rozczarowania i zwrotów po raz kolejny.

Kurcze dziewczyny brzuch mi sie ładnie obniżył juz dobre kilkanaście dni temu ale zgaga mnie meczy tak samo jak był wysoko.
Jem dużo słodkiego, czy to może być powodem?

gaga teoretycznie mialam zlecone, ale lekarz wpisal to najpierw w ksiazeczke w zalecenia a po chwili powiedzial ze jeszcze 1 zebym poszla zmierzyc cisnienie, bo przed wejsciem do gab bylo takie na skraju... poszlam wyszlo tak samo... wiec przyznalam sie od razu ze kilka dni temu tez takie mialam wiec od razu siegnal po recepte wypisujac leki , karzac mi mierzyc cisnienie i zapisywac. Wiec badania zostaly zapisane przed podjeta pozniej decyzja o tej kontroli, wiec moze odpuszcze, po tygodniu wedlug mnie bez sensu, tym bardziej ze za tydz znowu.

musze niestety tak jak napisalam wyzej mam wtedy isc po L4, bo gdyby nie zwolnienie to wlasnie zrobilabym teraz bo moze udalo by sie uniknac tej nastepnej :)

karosznurek ja przed ciąża brałam leki do jelitowe bo zmagałam sie z refleksem ostrym i właśnie zgaga nawet po wodzie zwykłej.
Teraz w ciąży nie mogę brać leków i przy KP tez nie wiec jeszcze to nie koniec udręki. Najgorsze jest to ze ja tylko słodkie bym jadła, batoniki. nutella, kakao, ciasteczka to u mnie na porządku dziennym jest . Od dwóch dni patrze na owoce i warzywa ale jakoś mnie nie przekonują do siebie. Dzidzia pewnie jest zadowolona z mamy ze tak pięknie sie odżywia

Martini przy ciśnieniu ważna jest kontrola czy nie ma białka w moczu, Jesli masz mozliwosc to nie jest to duzy koszt, ja bym zrobiła sam mocz.

Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Martini tak jak pisze Nika ważne jest białko w moczu i płytki w morfologii. A kiedy ostatnio robiłaś badania? Ja ostatnio robię co dwa tygodnie.

reklama
Do góry