reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Bedemama Oooo a skąd dokładnie?
O matko? Jeszcze pracujesz? Idź kobieto już na wolne...jak to jest u Was z tym.l4
Rada? Nie słuchać innych a bardziej niech przelatuje pomiędzy co mówią. ..
Nie wiem jaką jesteś osobą ,czy bierzesz wszystko do siebie ale naucz się dystansu [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka ma rację słuchać tylko wybranych. Ja tak robię [emoji5] tych co narzekają i marudza nie słucham. Po co to komu tak gadać już za późno jakoś wyjść to dziecię musi przecież [emoji5]
Terror laktacyjny to moje ulubione zjawisko ciążowe. [emoji5] do tego też podchodzę na luzie jak się uda to dobrze jak nie to nie. Nie będę się z tego powodu samobiczowac. Zwłaszcza że jeszcze dwa miesiące temu mój gastrolog był przeciwny karmieniu na lekach które biorę. Ale skonsultowalam się z doradcą laktacyjny Pani bardzo się zainteresowała moim tematem przez dwa tygodnie wysylala mi przeróżne linki,badania i inne że jednak można. Gastrolog też się doedukowala i dała zielone światło. Więc będziemy próbować.

Mała coś mi wbija w wątrobę tak że nie mogę siedzieć tylko leżenie wchodzi w grę.

Bedemamą witam i podziwiam że jeszcze pracujesz.

Jestem w trakcie 34 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji480][emoji188][emoji179]

Diabliczka, powodzenia jutro na wizycie :)

Nika, współczuję, nie trawię takich programów! Chyba bym zjadła taki makaron :D U mnie nie było złe jedzenie w szpitalu, tzn. obiady, bo śniadania i kolacje słabe bardzo, ale wychodziłam z założenia, że nie jestem w hotelu, ważniejsze były sprawy niż jedzenie :D

Skrzat, ja z kolei uzależniona jestem od informacji, jak już coś oglądam, to raczej tylko tvn24, czasem jakiś film. Masz rację, że to stresogenne... ale niewiedzy nie znoszę.

Aob, kurczę, a musisz mocno chodzić koło dziadków? Twój mąż nie może albo oni sami jakoś? Uważaj na siebie, żebyś znowu nie mdlała...

Dziewczyny rozwarcie to jest to widoczne lub wyczuwalne dla mnie jako nie dla lekarza ?bo jak próbuje sobie tam posmarować w środku mascia to jakoś bez problemu palec wchodzi wszystko jakies otwarte mi sie wydaje. Martwię się

Keejti tego to ja nie wiem czemu akurat w pełnię. Koleżanka mowila ze doktorka im kazała 3 dni pod rząd w pełnie brać próbki. Koleżanka mi mowila ze w ogóle jej córa w pelnie sie w nocy wierciła, więc może są najaktywniejsze wtedy.

Bedemama też myślałam niedawno o tym, że pierworodel tu niewiele, a jak bylam poprzednio w ciąży to właśnie to była duża większość.
Skąd dokładnie jestes?

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Bedemama witaj:-) ja tez pierworodka i takie osoby staram sie omijac szerokim lukiem a jesli nie moge to jednym jednym uchem slucham a drugim wypuszczam albo..:-D udaje ze slucham a w glowie mysle sobie o jakichs przyjemnych rzeczach. Wylaczam sie po prostu zeby nie slyszec kiedy ktos opowiada o czyms co mnie paralizuje.
Ale na porod i na polog tez nie nastawiam sie jak na sielanke. Wiem ze musi bolec i tyle i musze zrobic wszystko aby jak najszybciej dojsc do siebie i zajac sie tym malym Wielkim Skarbem :-)

Martini-chyba da sie to wyczuc ale ja juz raz spanikowalam ze rozwarcie mam i kazalam nawet mezowi to sprawdzic :ninja2: :rofl: a na wizycie u gina z kilka dni okazalo sie ze to tylko moje zludzenie bylo.

Ostatnia edycja:
ja tez przy aplikowaniu lutki mam wrażenie ze te kanały nie maja konca :O
mam ochote odstawic teatrzyk ze rodze.. moj rozsiadl sie sobie wygodnie, gra i otworzyl piwo.. ja mu nie bronie ale jakbym zaczela naprawde rodzic.. ciekawe..

reklama
Iza-moj tez czasem piwko otworzy ale tylko jedno. Jak go opieprzam to mowi ze po jednym przeciez pijany nie bedzie i w razie czego bedzie w stanie jechac. I wez z nim gadaj... ach te chlopy..:-D

Do góry