Hej dziewczyny, ale tu naskrobakyscie
Linka zdrowia życzę
nic fajnego tyle przypadłości.
Emalka fajnie ze wesele udane, my juz wszystkich znajomych pozenilismy, nawet juz komunie sie kończą
Princeseczka no hormony szaleją, spokojnie dasz radę
Każda mama da!
Milagros ja miałam takim płynem na S... normalnie wieczorem z bólu sie zwijałam takie jakby skurcze macicy i na okres ale kilkakrotnie silniej. Potem juz ok, ale to miałam juz po ciąży z Basia ale na pierwszych próbach diagnozowania problemów z zajściem w druga ciąże.
Pasta z makreli Hmm... zjadłabym, dzisiaj maz przywiózł śledzika na raz w śmietanie
Kakao to ja codziennie, do tego zaczęłam gotować takie klasyczne (jak do ciasta) nawet moja Basia pije, która za kakaem nie przepada a zawsze jej te dla dzieci robiłam
Jednak powrót do rzeczy nieprzetworzonych jest naprawdę wart
nawet po Basi to widzę ze ona wcina
Ja cycki mam wielkie... zobaczymy jakie bedą po 2 ciąży.
Iza u nas tez był plan na 2, Basia była wpadka po ślubie nieplanowana a potem jak miała 1,5 roku to chcieliśmy drugie, rok starań i nic wiec zaczęłam szukać przyczyny, ale trafiła sie praca wiec odpuściłam (tabletek nie brałam tylko gumki) po roku w nowej pracy znów zaczęliśmy działać i ponad rok nic, wiec zaczęłam na nowo diagnozy i ta ciąża juz po leczeniu i stymulacji. A z Basia poszło jak z płatka
co do zmęczenia to ja juz wiem ze pewnie nawet jak gin pozwoli po 36 tygodniu łazić nie będę, chciałabym donosić zwłaszcza ze Młoda jest mała, wiec by jak najwiecej przybrała. Trzymam sie domu, jak gdzies ide to tylko szkoła (a i tak autem), jakies wyjscie do znajomych ale to tam leżę, zakupy i sklepu odpuszczam zupełnie.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom