reklama
Koalka91
Fanka BB :)
linka dawaj znać czy pojechałaś
u mnie znow te same skurcze co u ciebie,
nie dawno ostra biegunka była i brzuch twardy jak skala . i ciągnie mnie w kroczu niesamowicie. magnez brałam przez cały dżien juz 4tabletka.
ja tez cwana byłam i jeszcze wczoraj mówiłam znajomym ze ja to sie porodu nie boje a dziś jak myśle o tym jakby to dziś sie stało to bym trzęsła sie ze strachu
u mnie znow te same skurcze co u ciebie,
nie dawno ostra biegunka była i brzuch twardy jak skala . i ciągnie mnie w kroczu niesamowicie. magnez brałam przez cały dżien juz 4tabletka.
ja tez cwana byłam i jeszcze wczoraj mówiłam znajomym ze ja to sie porodu nie boje a dziś jak myśle o tym jakby to dziś sie stało to bym trzęsła sie ze strachu
Koalka91
milagros jak położyłam sie na wznak (prosto bez poduchy pod nogi) o ręka trzymam nad pępkiem to w tej pozycji mam mocne ukłucia w szyjce dosyć bolesne szybko wtedy podkurczałam nogi zgięte w kolanach i przeszły ukłucia.
tak w ogóle dzisiaj w nocy obudziłam sie z zalana całkowicie koszulka od siary z lewej piersi. śpię bez stanika bo wcześniej zdarzały sie tylko plamki a teraz cała koszulka była zalana. zmieniłam ja w nocy i nie zakładałam biustonosza myślałam ze to koniec i rano znow mokra koszulka.
tak w ogóle dzisiaj w nocy obudziłam sie z zalana całkowicie koszulka od siary z lewej piersi. śpię bez stanika bo wcześniej zdarzały sie tylko plamki a teraz cała koszulka była zalana. zmieniłam ja w nocy i nie zakładałam biustonosza myślałam ze to koniec i rano znow mokra koszulka.
Priinceseczka
Milagros- ja staram sie byc pozytywnie nastawiona. Wiem ze bedzie bolalo ale caly czas sobie tlumacze ze nie moge sie uzalac nad soba po porodzie i ze musze szybko wstac. Plan mam taki a jak bedzie to czas zweryfikuje...
Dziewczyny nie straszcie. Bo ja chce przynajmniej do 15 pazdziernika dotrzymac malego w brzuszku.
Nie jestem psychicznie jszcze gotowala na porod... wczoraj patrzylam na lozeczko i lzy mi plynely... mam wiele.obaw dotyczacych tego czy sobie poradze z takim maluszkiem...
Dzisiaj hustawka nastrojow po wizycieu dziadkow mojego. W domu plakalam dzisiaj juz chyba 6 razy! Najlepsze jest to ze mysle o czyms i placze, uspokoje sie i za chwile znow placzeprzez to ze malemu funduje taka hustawke...
Dziewczyny nie straszcie. Bo ja chce przynajmniej do 15 pazdziernika dotrzymac malego w brzuszku.
Nie jestem psychicznie jszcze gotowala na porod... wczoraj patrzylam na lozeczko i lzy mi plynely... mam wiele.obaw dotyczacych tego czy sobie poradze z takim maluszkiem...
Dzisiaj hustawka nastrojow po wizycieu dziadkow mojego. W domu plakalam dzisiaj juz chyba 6 razy! Najlepsze jest to ze mysle o czyms i placze, uspokoje sie i za chwile znow placzeprzez to ze malemu funduje taka hustawke...
Joasia_1986
Linka trzymam kciuki, żeby sie uspokoiło.
Milagros no moja kumpela co ma na 17.10 już zameldowana w szpitalu. Zaczęłam się stresować.
Zuza mi coraz więcej mruga. Czytalam po internetach że to może być objaw robaków szczególnie o tej porze roku [emoji33]
Do okulisty termin za 2 miesiące. Muszę ich zagonić do pediatry, bo mnie to martwi. Na tv nawet dużo nie patrzy. Głownie wieczorem bajka i idzie spać.
Kurcze robaki to i tak chyba najlepsza opcja. Oby nie miała żadnej wady
A jak to robale to widać, że mamy nie miała na wakacjach przy sobie. Na pewno z babcią albo mężem nieraz jadła brudnymi łapkami [emoji34]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Milagros no moja kumpela co ma na 17.10 już zameldowana w szpitalu. Zaczęłam się stresować.
Zuza mi coraz więcej mruga. Czytalam po internetach że to może być objaw robaków szczególnie o tej porze roku [emoji33]
Do okulisty termin za 2 miesiące. Muszę ich zagonić do pediatry, bo mnie to martwi. Na tv nawet dużo nie patrzy. Głownie wieczorem bajka i idzie spać.
Kurcze robaki to i tak chyba najlepsza opcja. Oby nie miała żadnej wady
A jak to robale to widać, że mamy nie miała na wakacjach przy sobie. Na pewno z babcią albo mężem nieraz jadła brudnymi łapkami [emoji34]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Priinceseczka
U mnie nie ma siarki, tzn.jest ale jk sama mocno nacisne sutki.
A piersi wygladaja dziwnie, takie spiczaste sie zrobily
A piersi wygladaja dziwnie, takie spiczaste sie zrobily
Koalka91
Na początku miałam pełne piersi, pózniej zrobiły mi sie flaki i malutkie cycuchy. Dopiero coś około 2-3 tygodni zaczęły pęcznieć jak donice hehe i chyba produkcja zaczęła sie na dobre. Często zajmuje sie mój bratanica i zastanawiam sie czy to nie od tego hormony zaczęły działać- jednak dzidziuś ma swój zapach i jak ja tulę to hormony buzują i matkowanie sie włącza.
reklama
Priinceseczka
Moje byly szeroko rozstawione ale dosc okragle ale ciaza strasznie je zmienila... na poczatku nawet poplakalam sie z tego powodu...ale teraz liczy sie tylko.maly, zeby byl z nami, zdrowiutki. Po porodzie bede sie przejmowac swoim wygladem