reklama
Iza02083
Fanka BB :)
Ivi kilka lat temu leżałam w szpitalu i jak pobierali mi krew jakoś tak bardzo wcześnie że jeszcze spałam to zemdlalam .. a jak przyszedł jakiś doktorek później do mnie to z morda wyskoczył że takie osoby nie powinny w szpitalu lezec , jakaś babka powiedziała że ciśnienie miałam 60/30 i długo nie mogli dobudzic mnie
jestem w 35 tyg ciąży bedzie syn <3 , TP 11.11
Priinceseczka
Ja najpierw cwczeniami bede probowala jej wyprowadzic. Chociaz znajac zycie po zaprzestaniu cwiczen pewnie znowu wroca do pierwotnego ksztaltu hahaha.
Priinceseczka
Ja chce miec dwojeczke. To takie moje male marzenie.
Iza02083
Ja nie chcialabym żeby mały był jedynakiem .. ale przez 10 lat wspolzycia bez gumek i tabletek tylko dwa razy udało mi się zajść w ciążę .. teraz 30 na karku .. zanim zatrybi znowu to ja będę chyba pod 40 tka .. a wtedy już bym chyba nie chciała
Iza, najważniejsze, że się cieszy Ja ostatnie osoby poinformowałam pod koniec sierpnia i myślałam, że nikt tak długo nie czekał
Milagros, jeśli rozcinali jej brzuch to laparotomia, a jeśli przez dziurki małe po bokach i przez pępek to laparoskopia. Też są szwy, ale to malutkie ranki, dużo mniej inwazyjny zabieg.
Priinceseczka, oczywiście, że sobie poradzisz
Ja przed ciążą rozmiar 0, potem trochę nabrzmiały i się zaokrągliły, ale od dłuższego czasu flaki są, no i w porównaniu do brzucha to rozmiar -5...
Linka, może jednak to jeszcze nie to... dawaj znać...
Nie znam tego Disnemar, łągodny strumień? Miałam NaseFrida i znowu używam dla M., a w miedzyczasie Sterimar, ale bardzo silne ciśnienie i teraz ja używam, bo u M. się nie da.
Milagros, śpi od 19 Zmęczona strasznie dziś i katar okropny ją męczył, a do tego zęby...
Właśnie nażarłam się nutelli, to a propos rosnącego tyłka...
Milagros, jeśli rozcinali jej brzuch to laparotomia, a jeśli przez dziurki małe po bokach i przez pępek to laparoskopia. Też są szwy, ale to malutkie ranki, dużo mniej inwazyjny zabieg.
Priinceseczka, oczywiście, że sobie poradzisz
Ja przed ciążą rozmiar 0, potem trochę nabrzmiały i się zaokrągliły, ale od dłuższego czasu flaki są, no i w porównaniu do brzucha to rozmiar -5...
Linka, może jednak to jeszcze nie to... dawaj znać...
Nie znam tego Disnemar, łągodny strumień? Miałam NaseFrida i znowu używam dla M., a w miedzyczasie Sterimar, ale bardzo silne ciśnienie i teraz ja używam, bo u M. się nie da.
Milagros, śpi od 19 Zmęczona strasznie dziś i katar okropny ją męczył, a do tego zęby...
Właśnie nażarłam się nutelli, to a propos rosnącego tyłka...
Ostatnia edycja:
Haha, Milagros, niezły mix Ja wczesniej grapefruita, bo chciałam zdrowo, no ale nie udało się...
Właśnie rzadko tak zasypia, najczęściej ok. 22 +- 30 min., bardzo rzadko od razu po kąpieli i mleczku, musi być naprawdę baardzo zmęczona.
Ja chyba też idę spać, dobrej i spokojnej nocy dziewczyny bez żadnych alarmów, nawet tych fałszywych
Właśnie rzadko tak zasypia, najczęściej ok. 22 +- 30 min., bardzo rzadko od razu po kąpieli i mleczku, musi być naprawdę baardzo zmęczona.
Ja chyba też idę spać, dobrej i spokojnej nocy dziewczyny bez żadnych alarmów, nawet tych fałszywych
reklama
Ale macie zachcianki: nutella, jabłecznik, frytki, pizza... mmm... czekam na moment po ciąży aż zjem w końcu coś niezdrowego Dzisiaj rarytasem była gruszka z 3 kostkami gorzkiej czekolady. Normalnie niebo w gębie Straszycie tak tym rozwiązaniem, a ja czuję, że jeszcze miesiąc na pewno pochodzę...chyba, że mnie coś zdenerwuje