reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja miałam przed ciążą cycki wentylki[emoji14]to teraz albo znowu wrócą do rozmiaru zero albo naleśniki :o , może ojciec sypnie na nowe kiedyś jak będzie zgoda[emoji14]

jestem w 35 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

reklama
Ivi kilka lat temu leżałam w szpitalu i jak pobierali mi krew jakoś tak bardzo wcześnie że jeszcze spałam to zemdlalam .. a jak przyszedł jakiś doktorek później do mnie to z morda wyskoczył że takie osoby nie powinny w szpitalu lezec , jakaś babka powiedziała że ciśnienie miałam 60/30 i długo nie mogli dobudzic mnie :o

Milagros do dr Szczyta mogę choćby od razu Zaraz po zakończeniu kp .. bo coś czuję że to będzie jedynak :(

Ja nie chcialabym żeby mały był jedynakiem .. ale przez 10 lat wspolzycia bez gumek i tabletek tylko dwa razy udało mi się zajść w ciążę .. teraz 30 na karku .. zanim zatrybi znowu to ja będę chyba pod 40 tka .. :( a wtedy już bym chyba nie chciała :(

Iza, najważniejsze, że się cieszy :D Ja ostatnie osoby poinformowałam pod koniec sierpnia i myślałam, że nikt tak długo nie czekał ;)

Milagros, jeśli rozcinali jej brzuch to laparotomia, a jeśli przez dziurki małe po bokach i przez pępek to laparoskopia. Też są szwy, ale to malutkie ranki, dużo mniej inwazyjny zabieg.

Priinceseczka, oczywiście, że sobie poradzisz :)

Ja przed ciążą rozmiar 0, potem trochę nabrzmiały i się zaokrągliły, ale od dłuższego czasu flaki są, no i w porównaniu do brzucha to rozmiar -5...

Linka, może jednak to jeszcze nie to... dawaj znać...
Nie znam tego Disnemar, łągodny strumień? Miałam NaseFrida i znowu używam dla M., a w miedzyczasie Sterimar, ale bardzo silne ciśnienie i teraz ja używam, bo u M. się nie da.
Milagros, śpi od 19 :) Zmęczona strasznie dziś i katar okropny ją męczył, a do tego zęby...

Właśnie nażarłam się nutelli, to a propos rosnącego tyłka...

Ostatnia edycja:
Haha, Milagros, niezły mix :D Ja wczesniej grapefruita, bo chciałam zdrowo, no ale nie udało się...

Właśnie rzadko tak zasypia, najczęściej ok. 22 +- 30 min., bardzo rzadko od razu po kąpieli i mleczku, musi być naprawdę baardzo zmęczona.

Ja chyba też idę spać, dobrej i spokojnej nocy dziewczyny bez żadnych alarmów, nawet tych fałszywych :)

reklama
Ale macie zachcianki: nutella, jabłecznik, frytki, pizza... mmm... czekam na moment po ciąży aż zjem w końcu coś niezdrowego :D Dzisiaj rarytasem była gruszka z 3 kostkami gorzkiej czekolady. Normalnie niebo w gębie :D Straszycie tak tym rozwiązaniem, a ja czuję, że jeszcze miesiąc na pewno pochodzę...chyba, że mnie coś zdenerwuje :D

Do góry