reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga, dobrze, że udało się na dziś :)

Milagros, u mnie tak samo, jeszcze nie czas, bo remont ;) Może koleżanka śmieje się ze stresu albo cieszy się, że to już :) Ja na przedporodowej śmiałam się i żartowałam z nerwów ;) A też już bolesne skurcze mi się zaczęły.

Aob, dziękuję, u mnie trochę lepiej, myślę, że do środy będzie po wszystkim, jeszcze katar męczy, a kaszel w zaniku. Mała dalej tylko przezroczysty katar, więc chyba jej nie zaraziłam, myślę, że to od zębów.

Katerineczko, piękny widok :) Mam nadzieję, że kontrola wypadnie pomyślnie i jeszcze nie będziesz musiała zostać, a malutki podrośnie nieco.

Linka, tak jak Milagros mówi, też wydaje mi się bez sensu, co innego jak dziecko jest dobrze wstawione w kanał rodny, a co innego jak u Ciebie, no ale wierzę, że lekarze wiedzą, co robią. Przede wszystkim trzymam kciuki, żeby jeszcze jednak sam się ustawił jak należy, troszkę czasu jeszcze ma :)

Śledzie miałam w piątek i dziś też taki plan na kolację :D

Milagros- oczywiscie napisz!

Milia-dobrze ze u Ciebie z przeziebieniem lzej i ze z mala na tylko katarek.

Gaga-i jak tam?

Ja dzisiaj od rana znowu humorki. Wrrr nie wytrzymuje sama ze soba

Gaga 92, na tego zęba to w aptece możesz kupić taka maść do smarowano , jakby guma która sie przyczepia do zęba i chroni policzek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wiem ze bez sensu bo nie wiadomo na co się szykować , tym bardziej jak 4 dzieci w domu , ale oni maja jakieś swoje wytyczne kiedy cesarka itd na co my kobiety nie mamy wpływu .. Ułożenie skośne z główka w dół nie jest wskazaniem ... bo to juz nie poprzeczne i jest szansa naturalnie

No Milagros ale sie naszym koleżankom złożyło [emoji23]
Ja nie mam wieści od mojej od.ok 11. Ale pisała mi wtedy że lekarz mówi, że do 14 powinno być po wszystkim [emoji4]

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Hej laseczki:) juz myslalam ze to któraś z nas sie rozpakowuje!;)

A ja miałam dzis"niemiła" przygodę - znalazłam małego kociaka, którego zabrałam z ruchliwego parkingu bo lazł pod koła samochodów, ale nie moge go zostawić :( i szukam mu domu:( a to takie kocie dziecko, łazi i płacze za mama:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
dziewczyny jestem, u dentystki szybko załatwiłam ale byłam jeszcze u siostry, zatkała mi tą dziurę przez co znikła ta ostra krawędź i faktycznie rana już się nie zła zrobiła tam to kazała kupić sachol i smarować żeby się szybciej zagoiło

Milagros super, że koleżanka już po i ma maluszka ze sobą :)

Do góry