reklama
Gaga, dobrze, że udało się na dziś
Milagros, u mnie tak samo, jeszcze nie czas, bo remont Może koleżanka śmieje się ze stresu albo cieszy się, że to już Ja na przedporodowej śmiałam się i żartowałam z nerwów A też już bolesne skurcze mi się zaczęły.
Aob, dziękuję, u mnie trochę lepiej, myślę, że do środy będzie po wszystkim, jeszcze katar męczy, a kaszel w zaniku. Mała dalej tylko przezroczysty katar, więc chyba jej nie zaraziłam, myślę, że to od zębów.
Katerineczko, piękny widok Mam nadzieję, że kontrola wypadnie pomyślnie i jeszcze nie będziesz musiała zostać, a malutki podrośnie nieco.
Linka, tak jak Milagros mówi, też wydaje mi się bez sensu, co innego jak dziecko jest dobrze wstawione w kanał rodny, a co innego jak u Ciebie, no ale wierzę, że lekarze wiedzą, co robią. Przede wszystkim trzymam kciuki, żeby jeszcze jednak sam się ustawił jak należy, troszkę czasu jeszcze ma
Śledzie miałam w piątek i dziś też taki plan na kolację
Milagros, u mnie tak samo, jeszcze nie czas, bo remont Może koleżanka śmieje się ze stresu albo cieszy się, że to już Ja na przedporodowej śmiałam się i żartowałam z nerwów A też już bolesne skurcze mi się zaczęły.
Aob, dziękuję, u mnie trochę lepiej, myślę, że do środy będzie po wszystkim, jeszcze katar męczy, a kaszel w zaniku. Mała dalej tylko przezroczysty katar, więc chyba jej nie zaraziłam, myślę, że to od zębów.
Katerineczko, piękny widok Mam nadzieję, że kontrola wypadnie pomyślnie i jeszcze nie będziesz musiała zostać, a malutki podrośnie nieco.
Linka, tak jak Milagros mówi, też wydaje mi się bez sensu, co innego jak dziecko jest dobrze wstawione w kanał rodny, a co innego jak u Ciebie, no ale wierzę, że lekarze wiedzą, co robią. Przede wszystkim trzymam kciuki, żeby jeszcze jednak sam się ustawił jak należy, troszkę czasu jeszcze ma
Śledzie miałam w piątek i dziś też taki plan na kolację
Priinceseczka
Fanka BB :)
Milagros- oczywiscie napisz!
Milia-dobrze ze u Ciebie z przeziebieniem lzej i ze z mala na tylko katarek.
Gaga-i jak tam?
Ja dzisiaj od rana znowu humorki. Wrrr nie wytrzymuje sama ze soba
Milia-dobrze ze u Ciebie z przeziebieniem lzej i ze z mala na tylko katarek.
Gaga-i jak tam?
Ja dzisiaj od rana znowu humorki. Wrrr nie wytrzymuje sama ze soba
emalkadream
Milagros gratulacje dla koleżanki, szybko poszło.
linka1985
Wiem ze bez sensu bo nie wiadomo na co się szykować , tym bardziej jak 4 dzieci w domu , ale oni maja jakieś swoje wytyczne kiedy cesarka itd na co my kobiety nie mamy wpływu .. Ułożenie skośne z główka w dół nie jest wskazaniem ... bo to juz nie poprzeczne i jest szansa naturalnie
Joasia_1986
No Milagros ale sie naszym koleżankom złożyło [emoji23]
Ja nie mam wieści od mojej od.ok 11. Ale pisała mi wtedy że lekarz mówi, że do 14 powinno być po wszystkim [emoji4]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Ja nie mam wieści od mojej od.ok 11. Ale pisała mi wtedy że lekarz mówi, że do 14 powinno być po wszystkim [emoji4]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
ivi
uzależniona;) // I.2010
Hej laseczki juz myslalam ze to któraś z nas sie rozpakowuje!
A ja miałam dzis"niemiła" przygodę - znalazłam małego kociaka, którego zabrałam z ruchliwego parkingu bo lazł pod koła samochodów, ale nie moge go zostawić i szukam mu domu a to takie kocie dziecko, łazi i płacze za mama
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
A ja miałam dzis"niemiła" przygodę - znalazłam małego kociaka, którego zabrałam z ruchliwego parkingu bo lazł pod koła samochodów, ale nie moge go zostawić i szukam mu domu a to takie kocie dziecko, łazi i płacze za mama
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
gaga92
dziewczyny jestem, u dentystki szybko załatwiłam ale byłam jeszcze u siostry, zatkała mi tą dziurę przez co znikła ta ostra krawędź i faktycznie rana już się nie zła zrobiła tam to kazała kupić sachol i smarować żeby się szybciej zagoiło
Milagros super, że koleżanka już po i ma maluszka ze sobą
Milagros super, że koleżanka już po i ma maluszka ze sobą