reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana lepiej na 0 moim zdaniem wtedy człowiek nie zastanawia się dodatkowo tym co będzie gdyby była inna opcja a lepiej żeby nikt inny nie robił za Ciebie tego na sucho ☺
Milagros ja się też boję że jestem miękkiej D...I nie dam rady

reklama
Milagros-Twoj przynajmniej sie zestaesowal a moj to dalej zyje w swoim beztroskim swiecie. Albo kryje to hmm bo jak bylismy ostatnio u tesciow to powiedzial ze on chyba zemdleje jak juz bede na cc albo jak bedziemy jechac do szpitala... ale jak mu chcialam wytlumaczyc co gdzie w torbie to nie chcial sluchac... jedynie o ubrankach sluchal, jakie na ktorej polce i na jaki rozmiar. I ubranie na wyjscie tez naszykowalam w wytyczonym miejscu,takze tez wie gdzie szukac:-)

Witam wszystkie po nieprzespanej nocy , co dwie godziny wstawał ze skurczami . Dziś od rana nadal co jakiś czas się pojawiają do tego chora jestem ucho mnie boli , katar gardło .. eh coraz bliżej poród zbliża się u mnie wielkimi krokami asystent ciążowy dziś pokazuje 25 dni ;)

Hello;)

U linka to niefajnie. Ja sie moze nie budzialam co 2h ale obudziłam sie koło 1 i chyba do 3 nie mogłam zasnąć:( Mój gin sie wczoraj śmiał ze nie pic na noc tylko w dzien;) by nie latać;P

Co do porodu to ja mojego mecze by złożył łóżeczko, wstawił komodę do sypialni i żebyśmy jakos wymyślili jak meble przestawić a on ze jest czas;) najpierw sobie wyjechał na 2 tygodnie a teraz ma czas... ja tam w miarę mam luz ale jakoś chyba ciut bardziej sie stresuje niz przy Basi, gin tez sie śmiał ze to powszechne, ze pierworodki często na żywca idą i dają radę a z każda ciążą kobiety coraz bardziej zestresowane [emoji23]ten mój gin jest dobry czasem;)

Ja zaraz zasnę chyba, Basia do szkoły a mi potrzebna kawa, dobrze ze weekend to nam odrabianie lekcji odpadanie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :)

Linka współczuje choroby :/ a u Ciebie już faktycznie nie wiele u mnie pokazuje 51 dni, bratowej mojego zostało 14 wczoraj byłam u niej na kawie to już widać że sam koniec jej został

ja jak będę coś szykować i zostawiać żeby mój dowiózł w razie czego to chyba będę mu musiała dokładnie karteczkami opisać co i gdzie bo nawet jak wytłumaczę to zapomni :D:D:D

ja dziś się już bardziej wyspałam bo ząb zaczął boleć coś koło 4 nad ranem :/

Milagros tak wczoraj się dodzwoniłam i nawet byłam ale co ona mogła dała mi tylko lekarstwo zabezpieczyła tym białym co już prawie wyleciało, kazała wrócić jak urodzę ale już mniej boli

skrzat śliczna twoja sunia, podobna do mojego brata suczki bo identyczne kolorki, mój to bialasek ale jak braliśmy go z hodowli to był tri kolor a pózniej zjasniał i zrobił sie szaraczek.
Musza miec cos w sobie te psiaki bo moja mama jest zagorzałym wrogiem trzymania psa w domu a jemu pozwala nawet po łóżkach skakać :-)

Linka pewnie skurcze przepowiadające , a bolą cie ? na twoim etapie to juz chyba normalne zaraz dzidzia wyskoczy lada moment ;-)

Princeska mężczyźni to czasami nie maja w sobie tyle empatii co my kobiety i nie myślą nad niczym tak głęboko i rozległe jak my. Jak sie Maleństwo urodzi to zweryfikuje go życie i bedzie sie uczył co i jak:-)

ja mam storczyka stoi w oknie od zachodniej strony i nie trzymalam go w wodzie tylko mam doniczkę z dziurkami na dole i na to osłonkę i podlewam go normalnie a woda ścieka na dół i 1cm wody stoi w tej osłonce i lwiątek sobie sam pije, 1 raz w tygodniu podlewam. jestem słynna z tego ze marnuje kwiaty i ciagle albo usuchaja albo gniją a storczyk jako jedyny przeżył juz klika miesięcy

Dziewczyny wiem ze to skurcze przepowiadajace mój mi mówił wczoraj ze do szpitala pojedziemy to mu powiedziałam ze chyba zwariowal bo póki po ścianach nie chodzę to jeszcze nie urodze ;) zaczynają boleć są coraz silniejsze i idą od kręgosłupa ale to jeszcze nie to ;)

reklama
Milagros a ja robie tak, że nalewam wody tak z 1-2 cm i sobie w niej stoi. Raz na jakis czas całego zamocze, a tak to patrze czy ma troszkę tej wody. Jak wypije całą to mu zrobie tydzien przerwy a potem znowu dolewam.
Mam chyba 7 ;-) w tym 3 moje od zera wychodowane maluszki. A jestem amatorem kompletnym. Jakos na wyczucie sie bawie. Tylko u mnie paskudna woda to przypuszczam przez Brite, choc najlepsza by byla przegotowana pewnie, ale nigdy sobie jakoś nie zostawię. A do wykąpabia tylu stroków troche jej trzeba.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Do góry