reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana to ja czytałam właśnie o tym wypychaniu też o PF. Że mama trafiła na strasznie wredną położną i lekarke. I inna potwierdziła ze tez tam miała taki wredny skład.
Tylko potem coś komentowały o rycerskiej. No ale na rycerskiej wrednota to standard [emoji51]

Jestem w 35 tygodniu ciąży

reklama
Diabliczka-dziekuje Ci slicznie za udzielenie wyczerpujacej odpowiedzi :-*

Karosznurek-jedz do szpitala. Lepiej pojechac dla swojego spokoju jeden raz za duzo niz za malo.

Mojego czuje codziennie ale jeszcze ze 2 tygodnie temu tez bywaly takie dni ze byl calkiem spokojny i wtedy mialam panike w oczach ale jak polozylam sie na plecach/lewym boku czy potrzasnelam brzuchem to czulam delikatne smyrania.

Ja sie powoli ogarniam do gina. Tzn.podwozie poki co doprowadzilam do ladu a to na tym etapie j z taaakim brzuchem nie lada wyczyn. Ale lusterko daje rade !

Princesseczka no jedyny plus z mojego lustra nad wanną. Nie robiliśmy łazienki bo nie jest taka zła po poprzednich właścicielach. Za to to lustro jest strasznie niepraktyczne, ale przynajmniej teraz się przydaje.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Joasia- a ja mam tylko prysznic a lustereczko mam takie z bazarku male kosmetyczne i klade sie na lozku, pupa na poduszce w jedna reke lusterko a w druga maszynka i wio hahahaha :rofl: jakby to ktos zobczyl to niezle by sie usmial ale nie wyobrazam sobie isc do gina tymbrdziej faceta nieogarnieta tam na dole... czulabym sie meega niekomfortowo:(

Milagros dziękuję że podpowiedzi - muszę sobie wszystko zapisac..

Karosznurek i jak z ruchami? Jeśli dalej słabo to jedz to sprawdzić... i daj nam znać koniecznie...

Priinceseczka mi nawet z lusterkiem ciężko ale też za nic nie poszłabym nieogarnieta... no chyba że nagle coś by się stało ale teraz to i tak zamierzam częściej się ogarniać w razie w...

Powodzenia na wizycie [emoji6][emoji6]

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ja właśnie też nie znam nikogo kto tam rodził bo jednak bliżej mamy 2 inne szpitale i niby cos tam jest napisane na stronie ale dla mnie za mało [emoji6]
Ja się spakowałam jak poprzednio i ewentualnie zmodyfikuje listę po wizycie w szpitalu[emoji6]

Oglądam "porody" i ryczę niewiadomo czemu...[emoji53]

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ostatnia edycja:
Karosznurek, i jak tam? Pojawiły się ruchy czy pojechałaś? Jest w porządku? Daj znać...

A dzisiaj przyszedł nasz zamówiony wózek!! :D Ale radość :) Jest śliczny, fotelik lekki, jeszcze muszę sprawdzić czy dam radę gondolę z dzieckiem wnieść na 2 piętro.
Kupiłam też kilka materiałów w sklepie na kolejne zabawki :) Marysia będzie miała rysia :D Piłeczka już wypełniona czeka na ostatnie zszycie :) Chyba włączył mi się instynkt macierzyński albo coś innego - nie wiem jak to nazwać.

reklama
Aob ja też ryczę na każdym odcinku ;)
Dziewczynki, podsumowując to "ogarnianie" tam, lepiej na zero w razie jakby miała być cesarka?

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Do góry