Witam
Ja dzisiaj wizyta, trochę sie stresuje co i jak, czy młoda przybiera i w ogóle.
Do 2 w nocy wczoraj walczyłam ze Smykiem, musze tam dzisiaj dzwonić do BOK bo mi sie anulował jeden śpioch jak juz zapłaciłam i jeszcze z 5-10-15 zamówiłam kilka rzeczy
Została wyprawka butelkowy-szpitalna. Ale wczoraj znalazłam 100 zł sie śmieje
bo myślałam ze wyrzucałam mój laktator (w koncu 6 lat) albo pożyczyłam bratowej i nie oddała, a tu zaglądam do komórki pod schodami a tam laktator wraz z nowa butelka (nawet zsawki nowe sa) i drugi karton 10 pojemników na pokarm z przejściówka do laktatorów. Tylko ta gumkę na cycka musze kupic, zaraz oblookam czy avent nie zmienił rozmiaru (bo ja mam ręczny Aventu). Najważniejsze ze jest;P a wlasnie czy któraś sie orientuje czyte butelki avent natural maja taka sama wielkość nakrętki jak te klasyczne, bo smoczek maja taki szerszy i chyba wielkość otworu tez większa. Ale nawet jak to mam ta jedna nowa butelkę a te klasyczne Aventu chyba pozostały bez zmian? nie wiem czy przez te 6 lat cos zmienili
Koalka tez mam shih tzu juz pisałam zreszta
Długo myślałam ale w koncu padło na ta rasę, nasza ma 2,5 roku i to moje 2 dziecko, rozpieszczone jak nie wiem i na pewno ze spania w łożku nie zrezygnuje. Niby piesek Basi ale wiadomo, moja jest mała wazy tylko 3,8kg i juz nie chrapie ani prycha, jak miała niecały rok robiony miała zabieg korekcji nosa (poszerzane dziurki) i pies normalnie jak nowo narodzony
teraz mysle czy sterylizować
jak nie widziałaś to moja wyglada tak
Oczywiście żeby nie było ulubienica Pana, nie wiem co te psy maja ale rozczula sie nad nią jak nie wiem
Nasza jest stadna, tam gdzie my tam ona, ale spać to potrafi długo, oj tak [emoji28][emoji16][emoji38]
Em Ka ja bym brała
dom z psem jest taki radosny
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom