reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
mama4 okropna historia z ta dziewczyna ja na początku ciąży jak nic nie wiedziałam o nacinaniu krocza przy porodzie rownież chciałam chronić zeby nie nacinali bo robią to rutynowo u mnie w szpitalu.
naczytałam sie rożnych historii i nasłuchałam koleżanek i twierdze ze jeśli jest problem z przejściem dziecka na zewnątrz to lepiej naciąć nawet nie wspomnę o dziecku ale kobieta bardziej sie rozciąga tam na dole i jeśli nie pęknie to nie bedzie zszyta a skóra i tkanki bedzie długo wracać do pierwotnej wersji. koleżanka nie dawno rodziła i stwierdziła ze tak ładnie szyja ze jak dziewica wychodzisz hehe
odpowiadam na pytanie - tak nadal pracuje ale staram sie nie codziennie. dzisiaj na ten przykład mam wolne ale co z tego jak od 6 nie śpię bo po raz organizm przyzwyczaił sie rano wstawać a po dwa obżarlam sie na noc placków ziemniaczanych i bolał mnie brzuch nad ranem.
Emalka piękny piesio to twój ? Shih tzu? Ja mam 3 letniego łobuza i był identyczny jak był maleńki to moje pierwsze dziecko sie zawsze śmieje

Pieski sa mojej ciotki ma hodowle shih tzu. Zostały dwa z miotu do sprzedaży a u nich zaczął się remont w kuchni więc są tydzien na wakacjach u nas. Mają już 12tygodni. Mogłabym jednego wziąć jesli ktoś by go wyprowadzal co rano [emoji38]

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Firana Ty jesteś na Mamach z Rzeszowa? W ciągu kilku kolejny post gdzie dziewczyny skarżą się na PF. Tym razem na prawdę tragiczny :-( Po trzeciej cc mama wróciła z bólem brzucha i powiedzieli że jej nie przyjmą bo sie tym nie zajmują. Zemdlała im tam. Reanimowali. Ma obrzęk mózgu. Teraz leży na górce. Ponoć źle zrobione cc.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Emalka te psiaki sa urocze, mój jak ze mna spał w łożku (przed ciąża teraz śpi juz pod łóżkiem )to potrafiliśmy spać razem do 11 hihi one sa straszne śpiochy. jeśli sie je wyprowadzi późno wieczorem to chrapią do późnych godzin rannych i serio chrapia głośniej niz człowiek. Sa przekochane wlepie zdjęcie mojego Psiny.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    117,3 KB · Wyświetleń: 79
Dzień Dobry

Koalka śliczny piesiu :)

ja zgagi nie mam i chyba nigdy w życiu nie miałam ale mam nadzieję że mały nie będzie łysy ;)

ale dziś to jestem nie tomna, mało co w nocy spałam tak mnie w nocy ząb bolał jeden albo dwa :( teraz próbuje się dodzwonić do dentysty ale nie odbierają :/

Witam:)
Ja dzisiaj wizyta, trochę sie stresuje co i jak, czy młoda przybiera i w ogóle.

Do 2 w nocy wczoraj walczyłam ze Smykiem, musze tam dzisiaj dzwonić do BOK bo mi sie anulował jeden śpioch jak juz zapłaciłam i jeszcze z 5-10-15 zamówiłam kilka rzeczy :p
Została wyprawka butelkowy-szpitalna. Ale wczoraj znalazłam 100 zł sie śmieje:p bo myślałam ze wyrzucałam mój laktator (w koncu 6 lat) albo pożyczyłam bratowej i nie oddała, a tu zaglądam do komórki pod schodami a tam laktator wraz z nowa butelka (nawet zsawki nowe sa) i drugi karton 10 pojemników na pokarm z przejściówka do laktatorów. Tylko ta gumkę na cycka musze kupic, zaraz oblookam czy avent nie zmienił rozmiaru (bo ja mam ręczny Aventu). Najważniejsze ze jest;P a wlasnie czy któraś sie orientuje czyte butelki avent natural maja taka sama wielkość nakrętki jak te klasyczne, bo smoczek maja taki szerszy i chyba wielkość otworu tez większa. Ale nawet jak to mam ta jedna nowa butelkę a te klasyczne Aventu chyba pozostały bez zmian? nie wiem czy przez te 6 lat cos zmienili :p

Koalka tez mam shih tzu juz pisałam zreszta:p Długo myślałam ale w koncu padło na ta rasę, nasza ma 2,5 roku i to moje 2 dziecko, rozpieszczone jak nie wiem i na pewno ze spania w łożku nie zrezygnuje. Niby piesek Basi ale wiadomo, moja jest mała wazy tylko 3,8kg i juz nie chrapie ani prycha, jak miała niecały rok robiony miała zabieg korekcji nosa (poszerzane dziurki) i pies normalnie jak nowo narodzony:) teraz mysle czy sterylizować;) jak nie widziałaś to moja wyglada tak;) Oczywiście żeby nie było ulubienica Pana, nie wiem co te psy maja ale rozczula sie nad nią jak nie wiem:) Nasza jest stadna, tam gdzie my tam ona, ale spać to potrafi długo, oj tak [emoji28][emoji16][emoji38]
Em Ka ja bym brała :p dom z psem jest taki radosny ;)
1475134026-1uxwqg.jpeg
1475134044-nlbzay.jpeg
1475134174-bzfyil.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Śliczne pieski , moi rodzice w Polsce tez maja 3 shi-tzu. Ja dzisiaj usg , 34 tydzien . Sezon czyli prace kończę w niedziele. Juz naprawdę ledwo ledwo ... Was tez tak ciągnie brzuch ?? Nastroje mam fatalne , jadę autem i rycze:-)albo wrzeszczę na wszystkich. Do tego zatwardzenia, hemoroidy, zmęczenie i bezsenność ... Masakra nie pamietam tego przy pierwszej ciąży . Julka daje popalić :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Milagros ja juz mialam zrobiona tomografie oczu i wszystkie badania a teraz tylko cisnienie i dno oka.
No i nie wypilam tych malin w koncu

Kliska ja kupilam ksiazke jak byc wystarczajaco dobrym tata bo sam juz szukal i chcial przeczytac i kubek termiczny z krainy lodu z napisam bo dla niektorych warto sie roztopic:) bo moj maz dnia bez kawy nie zacznie a do pracy 10 minut pieszo ma to akurat na drogę bedzie mial ;)

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Do góry