reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka o_O nie strasz bo ja mam z om na 2giego listopada...
Gdzie kupilas czape? Bo ja wlasnie zzukam takiej na wyjscie :-)

Maly jest nisko, dokucza mi bol o ktorym pisala kiedys Milagros podczas chodzenia boli mnie ta kosc spojenia brrr. Chodze jak kaleka, ale to tez nie zawsze boli. Zazwyczaj jak dluzej siedze i wstane.

Milagros-hahahaha no ciekawe czy moj sie polasi:-D ale zeby nie bylo to nie kupowalam mu zadnych bokserek z trąbą :D ot zwykle gatki :-D

reklama
Mamo czworki- ja z kolei znam przypadek dziewczyny ktorej nie chcieli zrobic cc i efekt byl taki ze porod zakonczyl sie kleszczowo. Z dzieckiem ok, ale dolegliwosci poporodowe takie same jak u tej Twojej facebookowiczki. Mowila ze zycie seksualne dla niej takze nie istnieje, wyje z bolu (nie wiem czy to nie przez to ze moze zszyli ja zaciasno. Nie mialam juz smialosci o to zapytac).

Princeska czapkę kupiłam na Korei dzisiaj za 15zł razem z szalikiem. Wygląda jak niżej

Mamoczworki ja też absolutnie nie upieram się przed nacinaniem. Lepiej być nacietym w kontrolowany sposób niż pęknąć w stronę 2 a tego boję się najbardziej.

Dzisiaj strasznie zimno buro i ponuro. Grzejemy się przed kominkiem[emoji5]

A takie mam towarzystwo w liczbie sztuk dwóch [emoji5] są mega urocze.
1475076823506.jpg
1475076746063.jpg
1475076754466.jpg

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Załączniki

• 1475076746063.jpg
    1475076746063.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 227
  • 1475076754466.jpg
    1475076754466.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 226
  • 1475076823506.jpg
    1475076823506.jpg
    83,4 KB · Wyświetleń: 228
Przez tą chorobę zupełnie zapomniałam o Dniu Chłopaka :( Jakieś pomysły na niedrogi prezent, który mogłabym kupić albo nawet zrobić i co by mojego uszczęśliwiło? Ostatnio jęczy, że ma ochotę na czekoladę, więc mogłabym mu ją kupić, ale czuję, że chciałabym mu kupić coś jeszcze albo zrobić coś ciekawego. Może coś uszyć? ale nie wiem co...
Znalazłam takie dwa pomysły, ale raczej go to nie ucieszy:
Link do: Creme de la Creme: Kupony na przyjemności! Prezent na Dzień Chłopaka i nie tylko... DIY
Link do: Stylowo i Zdrowo: 365 pozytywnych myśli w słoiczku - prezent DIY
chyba musielibyśmy być małżeństwem trochę dłużej...
Kupiłabym mu też jakieś bokserki, ale chyba już do piątku nie dojdą, a nie wiem czy w Koszalinie gdzieś dostanę takie fajne z śmiesznym napisem, ale nie obraźliwym dla niego.
Chociaż tak sobie myślę, że w piątek planowaliśmy pojechać do Mielna do Restauracji i zjeść obiad albo kolację za ten voucher co wygrałam, więc... może ta czekolada wystarczy? Jak myślicie?

Nie straszcie jeszcze tymi porodami, ja jeszcze muszę jakieś 2 tygodnie do miesiąca na uczelni pochodzić, a potem to już mogę rodzić :D
Emalka, Fajna ta czapka :) Chyba też poszukam czegoś podobnego :)

Ja czekam na koleżanki:) mojego wysłałam na zakupy, trochę sie poszwedalam po domu ogarniając i od razu jakies ciągniecie w dół, jutro wizyta oby sie nie okazało ze szyjka 1cm:/

Emalka słodziak:) aż mi sie przypomniała moja jak była taka mała ;) słodka to nadal jest:p dzisiaj ja Basia w nocy prawie zadusila jak sie rzuciła do nas w nocy a psina między nami:p nie wiem jak my sie za chwile pomieścimy w 5 w tym łożku ;) he he.... [emoji12][emoji23] a do tego ta moja jest mała bo warzy tylko 3,8kg a sa takie co warzą i nawet do 8kg z tej rasy;) A te maluchy skąd?

Mamo4 ja miałam nacinane krocze jakoś mi to w funkcjonowaniu nie przeszkadza od 6 lat, juz dwóch lekarzy powiedziało ze jestem "ładnie zszyta" wole tak niz wlasnie pęknięcie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

też nie mam pomysłu na dzień chłopaka już mi przez myśl przeszedł dymion na wino bo mój już parę razy wspomniał że chciałby zrobić tylko nie ma w czym tylko że to wydatek ok 100 zł, może wymyślę coś innego

mama czwórki- wszysto rozumiem, :), tzn nie rozumiem czemu tak się stało, ale napewno zostanie to wyjaśnione !

diabliczko- juz zrobiłam. Konsultowałam z położna i 2 okulistami przed wykonaniem zabiegu. Wszystko ok, już jestem po :)
Co do nacięcia krocza to mi położna ze szkoły rodzenia wspominała- że nie ma co się zarzekać że nie..... bo jeśli krocze nie wytrzyma to i tak pęknie i tak.... Lepej by zrobił to lekarz- niż żeby miało pęknać w kierunku odbytu :(

Emalka-super ta czapka! Cis mi sie wydaje ze jutro wyladuje tam wyladuje :-D mniej wiecej w ktorym miejscu ja znalazlas? Ja ostatnio bylam to pan tu od str.Wernera stal z czapeczkami/bodziakami/kombinezonami takimi ale byly same gladkie i bez szaliczka po 10zl

reklama
Do góry