reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamcia no to jest prezent na medal [emoji6][emoji6][emoji6]
Skrzatq a pewnie że weź Panią to Ci ogarnie a Ty będziesz spokojniejsza...

Za mną wczoraj chodziły jeżynki ojjj myślałam że wyjdę z siebie [emoji23][emoji23][emoji23] dostalam wieczorem [emoji6]
Najadlam się kanapek z pyszną kielbaska i pół nocy ze zgagą jak trala

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka

To nie wiem jak inaczej wkleić ten link z fb ;(

Kolka to oszuści:/ ten tez oglądałam , ale zamówiłam w końcu z concorda ,'zobaczymy koedy przyjdzie :) a dzis mi przyszła
Wlasnie przesyłka ze
Smyka dzwonił
Kurier ze bedzie ale mnie nie ma ma zostawić u ochrony :) cieszę sie

O dzien faceta ! Zapomniałam ! No
Ja jeszxzE sexu no way, mój biedny od początku bez praktycznie, w poprzedniej ciazy tez musiał
Sie obejść smakiem
A tez lubi moje kształty :) to podświadomie facetów kręci ze
Jestesmy takie płodne :)

Oj Pani do ogarnięcia to skarb :) ja zamierzam swoją juz poumawiac
Do końca roku :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

mama czwórki - w każdym Banku może Ci się to przytrafić... Spokojnie- pieniądze napewno zwrócią. Piszę Ci to jako pracownik banku ( na szczeście nie Paribas ). Zreszta wydaje mi się że każdy bank powinnien Ci zaproponować tzn " warunkowy zwrot gotówki"... Tzn dziś Ci przelewają tyle ile pobrali Ci 2krotnie- a ty piszesz oświadczenie że jeśli reklamacja będzie negatywnie rozpatrzona, to bank ma prawo zablokować Ci środki. Bynajmiej mój pracodawca coś takiego preferuje.
Rozumiem że sytuacja zdarzyła się podczas wyciągania pieniedzy z konta?

Keejti ja miałam robione pare dni temu tzw laserowanie siatkówki. W trakcie badań lekarka zauwazyła że na lewym oku pojawiły się dziurki- które mogą spowodować odklejenie się siatkówki... zapisała mnie na zabieg na NFZ . Robiłam do 3 dni temu... i za 7 dni mam iść do kontroli. I ponoc dzięki temu zabiegowi moje oczy są chronione.

Katusia a Tobie co nie pasuje w mojej wiadomości na wątku wyprawkowym, że dostałam ocene "niezbyt mądre" ?

Oj przepraszam. To niechcący. Musiałam cos napstrykac. Czytam tylko na Tel, który zaliczył juz pare razy podłogę i ma pająka na ekranie. No i na leżąco. Czasem mi sie tel wymsknie i lapie go na szybko.
Przepraszam, naprawdę bylo to niezamierzone.

Milagros-czy zwykle bokserki mozna podciagnac pod cos zwiazanego z seksem? :-D bo swojemu kupilam bokserki zeby jednak dac mu cos na dzien chlopaka bo prezent glowny sam wynalazl 2 tygodnie przed

Ja dzisiaj od godz.2 nie spie. Nie moglam w ogole spac, ale nie czuje sie nie wyspana...o_O myslalam cala noc o moim malym skarbku :-) on tez sporo nie spala kopal mnie a ja go glaskalam tzn.swoj brzuch glaskalam
Chcialabym miec go juz przy sobie.
Rano wzielam sie za prasowanie i tak mysle co naszykowac malemu na wyjscie ze szpitala. Mam jeden taki gruby pajac i tak mysle ze pod spod body na krotki rekaw i skarpetki cienkie a na pajac ten kombinezon misiowy- on nie jest bardzo gruby. Pozniej w foteliku i tak bedzie ten spiworek z Auchan i ewentualnie jeszcze kocyk jak bedzie bardzo zimno. Znajac zycie moj tak "napali" w samochodzie ze mi bedzie ciezko wytrzymac :-)

Na smyku znowu rabaty :p

EmKa-podziwiam za wstrzemiezliwosc :-D ja mam taaaka ochote ale boje sie na tym etapie. Jutro wizyta u gina i zobaczymy co on powie.

Mamo czworki-prezent na dzien mezczyzny rzeczywiscie byl zwalajacy z nog :-)

W ogole jak Wasi faceci zareagowali na wiesc o pozytywnym tescie ciazowym? :-)

Gdzie jest Aob? :>

Basieńka -dziękuję- nie zależy mi aż tak bardzo w tej chwilii na gotówce więc poczekam ten miesiąc. Tym bardziej, że na tym koncie miałam też trochę oszczędności więc tragedii nie ma.
Odnosząc się do Twojego pytania wypłaty o których pisałam miały miejsce 19.09 i oczywiście od razu zostało o nie pomniejszone saldo dostępne. Księgowanie ich nastąpiło dopiero w dniu 21.09 i wtedy zostało pomniejszone o nie tylko saldo księgowe.Po czym powtórnie ktoś zaksięgował te same wypłaty ( już raz zaksięgowane 21.09)dnia 26.09 i pomniejszył o nie saldo księgowe, a tym samym saldo dostępne. Nie wiem na ile to bedzie jasne co napisałam ,chociaż jako bankowiec to pewnie rozgryziesz to bez problemu.

Jak tam dziewczyny pakowanie do szpitala?[emoji6] na fb listopadowkach dziś urodził się Oliwier termin 1 listopada [emoji4]

Ja jestem teraz u mamy w Radomiu ale jak wrócę po weselu do siebie to w przyszłym tygodniu muszę się już spakować i sprawdzić co mi brakuje ewentualnie.

Dostałam dziś maila z feedo że jest promocja do -59% na otulacze Logera czy jakoś tak ta firma co Joasia ma kombinezon [emoji5]

Ja korzystając że w Radomiu taniej niż w Warszawie zakupiłam poduszkę do karmienia, poduszkę do gondoli (bo mam wrażenie że w mojej gondoli tył ucieka do dołu i podłoże ja pod materacyk) poduszkę motylka, i ciepłą małą wełniana czape z szaliczkiem w renifery na wyjście ze szpitala . I za to wszystko zapłaciłam 92zł [emoji5]

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Wesele dopiero przed nami. Mojemu napisałam że jest już kolejne dziecko z listopada że termin jest tylko orientacyjny. Bo mam wrażenie że tego nie przyjął jeszcze do wiadomości.

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

reklama
Dziewczyny, nie mogę się powstrzymać , żeby nie opisać historii jednej dziewczyny, z która podobnie jak jest członkiem jednej z grup na FB. Ostatnio miałyśmy tu temat nacinania krocza i część pisała, że chciałaby uniknąć.
Ta dziewczyna, której sprawa dotyczy rodziła główkę przez godzinę, nie chcieli jej naciąć bo obowiązuje tam zasada "ochrony krocza" . Główka przez godzinę cofała się i wracała na miejsce aż w końcu po godzinie po tym jak dziecku zaczęło zanikać tętno łaskawie ją nacięli- miała jakąś bardzo twardą skórę. Okazało się jednak , że w trakcie tego parcia główka wszystko tam w środku porozrywała i dziewczyna ma teraz pozostałości błony dziewiczej na wierzchu, nie trzyma moczu, ma problemy z dwójką i duże problemy w łóżku. Na plastykę na NFZ nie może liczyć bo do tego musi mieć minimum 2 dzieci.
Napisałam to nie po to, żeby kogokolwiek straszyć ale ku przestrodze, że jednak nie zawsze warto tak zacięcie walczyć z nacięciem.

Co do torby to u mnie jest w fazie dopakowywania już od tygodnia. ;-) ;) Włożyłam tam na razie swoje rzeczy i teraz torba czeka aż mój instynkt macierzyński zwalczy moje lenistwo i spowoduje, że wpakuję tam również rzeczy dla maluszka:-p

Do góry