reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Kliska no niby jakblko i marchewka surowa IG nie maja za wysokiego, ale owoce zawsze cukry maja w sobie. Marchwi rośnie IG wraz z gotowaniem. Nie jadłaś nic innego?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kliska mnie też cos katar łapie także współczuje :/ na tym planem porodu jeszcze pomyślę, jest fajny na stronie mojego szpitala do ściągnięcia i tylko się zaznacza wybrane punkty to chyba duże ułatwienie bo ja sama od siebie nic bym pewnie nie wymyśliła :D:D:D

Koalka- na razie nikt się nie odzywał z banku. Złożyłam reklamację i mam czekać do 30 dni na odp. Sytuacja jest na tyle klarowna i jasna dla mnie, że sądzę, że bank odda kasę bez problemów. Gdyby jednak coś im się tam uwidziało i nie chcieli jej zwrócić w co raczej wątpię to zwyczajnie wezmę adwokata i ich pozwę.

Kliska- spieszę z informacją, że podczas choroby z niejasnych do końca dla mnie powodów cukry są wyższe. Jestem na grupie cukrzycowych mam i tam nawet dziś był taki temat. Cukry są wyższe wtedy chyba w związku z wycieńczeniem organizmu- podobnie z resztą jak w przypadku niewyspania , czy stresu.

W końcu nie poszalałam i kupiłam mojemu perfumy, taki aparacik z Scholla do pielęgnacji stóp, fajny kubek i żel do masażu Unimil. Nie narzekał więc chyba było ok. Najbardziej podobał mu się ten żel Unimil:-D

Haha :D Mama czwórki - tak myślałam, że taki żel do masażu to mężczyznę zadowoli. Mój to sam w dniu naszej rocznicy zaręczyn męczył mnie, aby kupić takich i kupiliśmy. Ja mam radochę i on też :D
Co do cukrów to też czytałam, że w chorobie może być różnie, ale przeraził mnie ten wysoki wynik, który nigdy u mnie nie był. Zastanawiam się tylko czy wzięłam wtedy przed tym badaniem łyżkę syropu z cebuli, bo jeżeli tak to już wiem skąd ten wynik, a jeżeli nie to nie mam pojęcia... i tak dziękuję Ci mamo czwórki za informację i uspokojenie :) A co do tego niewyspania, stresu czy wycieńczenia organizmu to mam chyba wszystkie trzy :D
Skrzat, marchewka i jabłko surowe było i już wcześniej jadłam taki zestaw i nic nie było... a to z marchewką gotowaną to też wiem. Ale dzięki za troskę :)
Milagros, to był model z Rainbow o nazwie Redgrey
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-z...pacerowe/p/images/paps/2369kolor_Red Grey.jpg
Gaga, dobry i taki plan porodu :)

Nie śpimy przecież, dzieci do szkoły/przedszkola wyprawiamy [emoji39] mój w koncu dziś Basię zawiózł wiec miała 15minut snu dłużej. Śpi jeszcze tylko leloch pies, średnia godzina wstawania 10, ja nie wiem ze jej sie siku nie chce [emoji14]
Ja czekam na koleżankę, ma wlecieć na kawę przed 10, ona ma termin na koniec października ;)
Wieczorem z kolei psiapsiolki z LO wpadną wiec dzień pełen atrakcji sie szykuje.

Ja mam taki bałagan w chacie przez to leżenie ze juz sama nie wiem, zaczynam sie zastanawiać czy w połowie października nie zawołać Pani do sprzątania by porządnie umyła okna, podłogi, łazienkę, kuchnie. Mój ogarnia ale wiadomo jak facet tak dogłębnie to ze szmata mu trudno będzie, musze ten pomysł przetrawić.

Miłego dzionka:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Ale popisalyscie;) jesli macie jakies watpliwosci jak to przy porodzie bylo to moze dokumentacje warto wziac? Ja zamierzam podanie napisac do tego szpitala gdzie rodzilam bo to wszystko bylo za szybko i nie wiem co dostawalam nawet.
Princeseczka ja mialamvw sumie podobnie jak dziwwczyny tu opisywaly, cewnik zakladany przed znieczuleniem a wyjety po spionizowaniu. Bolalo zakladanie
A golilam sie sama tak jak zawsze na lyso wiec w szpitalu nie bylo potrzeby.
Jak tak czytam i przypominam sobie ta cesarke to tym bardziej chce sn. W poniedzialek mam wazne badanie u okulisty i mam nadzieje zielone swiatlo

Od dzisiaj zaczynam pic liscie malin i po wiesiolka musze sie wybrac. No i chyba zalicze fryzjera

Koalka słabo wyszlo z tym spiworkien ;/ a do fotelika do auta i tak pewnie ten by był za gruby wiec chyba do przezycia ;)

Gaga fajne te ponczo grube jest czy taka dresowka?

Skrzat ja tez w sumie nie mam ;d tzn mam spiworek z mozliwoscia zapiecia w foteliku to tak na poczatek i mam kombinezon gruby na 68 i tak sobie uswiadomilam ze zima pewnie wypadnie na 62 a 68 przydalby sie przejsciowy i takto ale tez poczekam, poprzegladam uzywki tym bardziej ze na 62 chcialabym sie obyc bez kombinezonu a za to z plaszczykiem tak aby byl na swieta i chrzest. Zachorowalam na taki piekny z reserved za 120 zl! Masakra

A co wy tak z tymi prezentami dla swoich ? Ja tez sie wczoraj rozgladalam bo dzien chlopaka, niby nie obchodzimy i nigdy mu z tej okazji prezentow nie dawalam ale chciałam zeby mu bylo milo;)

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Hej.
Też muszę kupić kombinezon ten najmniejszy, najchętniej w właśnie kupiłabym taki śpiworek do fotelika ale poluję i znaleźć nie mogę, a przez neta np. na Allegro trochę się boję jakości takiego śpiworka. Ten ze Smyka jest ładny, oglądałam go w sklepie stacjonarnym i można z niego zrobić później kurteczkę ale też mnie nie urządza bo nie nadaje się do fotelika samochodowego.

Co do prezentów na dzień chłopaka to już za dużo tego szczęścia by było dla mojego małżonka więc ja mu nic z tej okazji nie daję. Tym bardziej, że na dzień mężczyzny(10 marca-)dostał prezent powalający z nóg -pięknie zawinięty wstążeczką pozytywny test ciążowy.:happy2:

Koalka- To Ty jeszcze pracujesz?:szok: Gdzieś mi to jakoś umknęło.
Szacun dla Ciebie:cool2:

Miłego dnia dziewczyny

Do góry