reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny czasem na tel moze sie nacisnie niechcacy jakas ocena - sama kiedys tak zrobilam i nawet nie wiedzialam, dopiero wlasnie ktos mi zwrocil uwage :) Teraz patrze i jak co to cofam ocene.
Co do banku ja nigdy nie mialam zadnych komplikacji konto mam od jakis 7 lat w PKO BP co prawda moze nie ma jakis super propozycji do zaoferowania ale juz tam....bank dosyc pewny, a konto mam dlatego ze kredyt w nim i juz tak sie ciagnie :)

reklama
Katarineczko spełnienia marzeń
Joasiu super prezent a tort też ślinka cieknie[emoji14]
Skrzatq super że już razem. Dzięki ja pytałam [emoji6]
Firana jakbym miała małą walizkę to na pewno bym ją wzięła zamiast torby. Nie trzeba nieść tylko ciagniesz na kółkach

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jesli któraś jest z Łodzi to moze zainteresuje Was takie wydarzenie :) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1784112551831229&id=100006975046253 napisać wpadnę potem :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witam sie o poranku.
Kawkę pije i sie lenie do 14, puki po młoda nie pojade. Pies leni sie oczywiście ze mną :p
Wątek ocen wątków pojawił sie przed chwila na wizytowym, wiec mysle ze to przypadek, ja nawet nie wiem gdzie to kliknąć ?[emoji15] mam nadzieje ze mi sie nie zdarzy.

Wczoraj sie nie mogliśmy wyrobić by Basie położyć spać, ona ma problemy potem ze wstawaniem a z tych dzieci co nie lubią szybko zasypiać:( dziś rano nieprzytomna. Zastanawiam sie jak ogarnę dwójkę by Basia o 20:30 najpóźniej była w łożku. Zaczynam sie cieszyć ze to zima bo łatwiej, latem to ona do 22:30 potrafi na dworze w ogrodzie biegać :p

Mama4 pytałaś jak Basia ze szkoła. U nas nie było opcji przedszkola, nie chciałam jej robić krzywdy bo ona czekała na szkole, przygotowywali sie do tego w przedszkolu, jej dwie sąsiadki sa w szkole wiec dla mnie decyzja była łatwa, zawód na jej twarzy ze musi zostać w przedszkolu byłby dramatem na jej psychice, bo ona odliczała dni juz. Basik radzi sobie dobrze, co prawda zadają im bardzo duzo wiec trochę cieżko było na początku z zadaniami domowymi zwłaszcza ze pogoda na dworze piękna i zabawa kusiła, ale juz jest coraz lepiej. Wiadomo ze to 6latek i czasem cieżko jej sie skupić nad takim zadaniem, ale po prostu trzeba z nią inaczej pracować a pisanie literek idzie jej coraz sprawniej wiec i zajmuje coraz mniej czasu;) Wydaje mi sie ze te 6 lat to dobry wiek, ona jest w klasie samych 6latkow :) Chodzi dumna jak paw z tornistrem i wlasciwie do szkoły to na skrzydłach :) pomału poznaje klasę ale jest ze swoją najlepsza koleżanka z przedszkola!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry nie spać wstawać ;)

Iza właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci coś napisać :D bo Ty ostatnio o tym kroczu pisałaś, że między dziurkami twardą masz skórę i że sekator będzie potrzebny a nam właśnie na szkole rodzenia mówiła położna, że jeżeli się nacina krocze to nie w stronę drugiej dziurki tylko na skos żeby właśnie w razie w nie poszło za daleko w stronę anusa

mnie jak zwykle pies obudził ;)a sam skubany śpi dalej, on skuczy dopóki nie wstanę, siadam w salonie a on dalej tnie komara :D:D:D towarzystwa szuka

wczoraj żaden kurier nie dojechał to dziś już na pewno przyjadą:p

Miłego Dnia Wam życzę :)

aa bym zapomniała jeszcze o jednym ;) bo mój to co na umowie ma na konto a resztę do ręki ale on bierze tyle ile jest nam potrzebne a reszta mu się odkłada i wczoraj poszedł do tego swojego szefa żeby mu przyszykował kasę, bo ja mu żyć z wózkiem nie daje :p:p:p na co jego szef żebym wybrała wózek a on go kupi na co mój że go chyba po***doliło a szefo że nie będzie kupował żadnych ubranek czy carów tylko już na pępkówkę kupi ten wózek ale mój i tak odmówił

Skrzat no mógł brać ale w sumie też tak głupio bo nie wiadomo wtedy w jakiej cenie ten wózek brać
ponczo wczoraj nie przyszło to myślę że dziś już będzie

EM Ka - ja jestem z Lodzi :p ale tego linka nie moge otworzyc.
Gaga - propozycja wrecz nie do odrzucenia hehe , ale masz racje ze niewiadomo wtedy do jakiej kwoty patrezc :)

Hej laseczki!:):)

W temacie prezentów- mój maz ostatnio dostał djambo do grania :) i jest zachwycony:):)

Ja zjadłam śniadanie, kończę pic kawe i lecę "zasuwać" w domu:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej.
Dane i otrzymane oceny można sprawdzić najpierw najeżdżając kursorem na swoją nazwę użytkownika w prawej, górnej części strony( tuż obok przychodzących i powiadomień). Następnie trzeba kliknąć Twoja strona profilowa i wejść w ten sposób na swój profil, po lewej stronie pod awatarem i informacjami o ostatniej aktywności i innymi jest tabelka z ocenami- w jednej rubryce są oceny otrzymane, w drugiej dane. Ot i cała filozofia;-) ;)

Ivi- co to djambo?

Gaga- ja tam bym brała wózeczek. Chyba raczej używki nie proponował ale i tak już chyba przepadło więc pupa zbita...

Skrzat- u mnie są podobne problemy ze spaniem i to właśnie u Emilki. Najstarsza te sprawy już sobie sama reguluje, synek o najpóźniej o 20.45 już chrapie, najmłodsza zasypia zawsze pierwsza ok. 19.30-20, a Emilka szalałaby najchętniej do 23, a później jej dobudzić nie można. Bywało, że jej pozwalałam na takie wybryki w weekend i później w tygodniu nie mogła się na powrót przystosować. Teraz codziennie włącznie z weekendami i świętami kąpiel po 19., bajka w telewizji , czytanie bajek i lulu.

Jeszcze wracając do tych toreb szpitalnych to pasuje wziąć coś co spokojnie i bezproblemowo można włożyć i wyciągnąć spod łóżka.

Byłam wczoraj u diabetologa i na całe szczęście wygląda na to, że obędzie się bez insuliny. Mam się dalej pilnować z dietą i powinno być ok.:happy2: A w czwartek mam gina, ciekawe ile maluch przybrał, strasznie duży mi się wydaje. Nie daje mi łobuz spać w nocy. W dzień jest w miarę spokojny, a jak tylko się położę to strasznie się wierci. Tak jakby przeszkadzało mu moje leżenie na boku, uspokaja się na wznak, ale ja nie dam rady tak spać i nie wiem co z tym fantem począć. To już kolejna noc kiedy kopniaki i wiercenie budzi mnie po kilka- kilkanaście razy w ciągu nocy.

Do góry