reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A mnie znów dopadly bóle pleców a w zasadzie kręgosłupa. Martwi mnie to Wy nie piszecie o takich objawach mam nadzieję ze nic sie nie przyspiesza...

Kliska ja własnie największą zgagę mam po owocach :) . A że przechodzą mi przez gardło tylko one- to na zmianę nam biegunke i zgagę :p
Princesko pieknie napisałaś o tych rozstępach :) Jeśli u mnie się pojawią- zrobie wszystko żeby schudnąć po ciąży.. bo chudy brzuszek z rozstępami to nie to samo co gruby :D
Iza trzymam kciuki za WAS!
MArtini mnie też kręgosup naparza.. ale u mnie to chyba od znacznego wzrostu wagi... Dzis odpukać miałam dobrą noc.. i kregosłup nie dawał popalić. Jak bardzo są dla mnie uciążliwe- pomaga mi kąpiel- odpręża bardzo

Dobry wieczór

Iza kciuki za Was &&& nie dziwię się Twojemu, że się boi ale tych butów może niech lepiej nie ściąga :D

mnie jeszcze nic nie boli i zgagi też nie mam jedynie co to w nocy się budzę bo nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji do snu i czasem ząb mnie pobolewa

znalazłam takie ponczo na allegro i tak myślę nad nim, bo teraz brzuszek teraz się zmieści a i potem mogę chodzić a cena nie duża co myślicie
Link do: Rewelacyjne PONCZO gruba NARZUTKA płaszcz JESIEŃ

Ostatnia edycja:
Oj Iza trzymamy kciuki, zaciskaj nogi i nie daj sie. Leż i wstawaj tylko na siku, nie ma co ryzykować, każdy dzien jest ważny. Szkoda ze nie zostawili Cię w szpitalu.

Gaga ponczo fajne, moze sama sie skuszę. Granacik mi sie podoba. Z drugiej strony ja prawie z domu nie wychodzę, a w polar to nawet mój weszłam. Ale chociaż na dojazdy do szkoły po Basie a myślę ze i potem sie wynosi. Fajne jest:)

U mnie była prawie cały dzień przyjaciółka z LO i studiów:) Ćwiczymy sie z Basia w odrabianiu lekcji, ale naprawdę duzo jej zadają, dzisiaj 2h dwie strony literek i wyrazów, jednak ona sie jeszcze tak nie skupia. Ale daje radę, dobrze ze w domu jestem. Jak sobie pomyśle o powrotach z pracy przed 17, ona by w szkole od 8 do 16:30 siedziała, potem obiad, lekcje i właściwie koniec dnia. A tak jak ja zgarniam koło 13 to i na lekcje czas i na zabawę, a to jeszcze dziecko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry