reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka wspolczuje przeziebienia , mnie z miesiac temu tez trzymalo przez tydzien - u mnie to byl bol gardla z okropnym kaszlem ktory sie nie urywal - tylko suchy i meczacy. Pomogly kanapki z czosnkiem - 1 dziennie przez 3 dni :) Mleko z maslem, sok malinowy i wyciskany sok z grajfruta. Moze sprobuj cos z tego zestawu ?

reklama
Koalka- a moj jeszcze nigdy nie mial czkawki o_O albo mial a ja nie czulam? ;-)
Dobrze z mloda juz lepiej. Moja chrzesnica tez na widok apiratora wyla :-X

Joasia-no to niezle z ta kumpela :-)

Ja sie wczoraj naczytalam o miekkiej szyjce ktora ja mam i podobno ona ma sklonnosc do szybszego skracania. Wizyta u gina 29 wrzesnia a w ten poniedzialek ide jeszcze na echo mojego serducha. Nie wiem czy to nie za wczesnie bo kardiolog kazala przyjsc w 9 miesiacu ciazy a u mnie ledwo 8 sie zaczal ale boje sie ze do 9 nie dotrwam hahaha ;-) a tak serio to dopiero na 5 pazdziernika chciala mnie zapisac czyli po wizycie u gina i pozniej z wynikiem echa musialabym znowu umawiac sie do gina a tak wynik bede miala juz na najblizsza wizyte.

Milagros-ja tez chce nad morze [emoji41] ale troszke daleko mam.
Kuruj sie :-*

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Takie dziś prezenty z Hippa do mnie przyszły [emoji5]
1473936744330.jpg

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Załączniki

• 1473936744330.jpg
    1473936744330.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 218
Emalka super prezent, ja dostałam tylko teczke na dokumenty :) i próbki chusteczek.

Princeseczka ja mam cały czas rozpulchniona szyjke, ale nikt mi jakoś na to uwagi specjalnie nie zwrócił. A też się naczytalam. :) szyjki już długo nie miałam mierzonej. Póki co odpukac nie czuje żeby coś się działo ;)

Koalka Dobrze ze z mała lepiej. ;)
Princeseczka całe szczęście mam tylko 100km :) wyśle wam zdjęcia :-D

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj sie bycze od rana :p ale czekają mnie te zebrania potem wizyta co na mój ostatni tryb życia to prawdziwa "tyrada" [emoji13] wiec gromadzę siły:)

Zaraz obiadek pójdę robić:) znaczy odgrzać!

Milagros super, tez bym ruszyła sie gdzie ja taka powsinoga jestem, ale puki co ja uziemiona a mój korzysta, juz 5 dni go nie ma jeszcze 8... tylko bym nie rodziła jak go nie ma:)
Z Basia byliśmy nad morzem miesiąc przed porodem:) wiec zazdroszczę ci tego morza bardzo:)

Zdrówka dla wszystkich.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat ja Też się bardzo cieszę na ten wyjazd bo prócz krótkiego urlopu, byliśmy tylko jeden dzień nad morzem, oby pogoda nam dopisala żebyśmy skorzystali :-)

To masz urozmaicenie dziś od codzienności :-)

Marti od tygodnia jestem na czosnku i na całym tym zestawie. Patrzeć juz nie mogę ale plus taki ze po mleku z czosnkiem przestałam mieć zaparcia, wszytko leci ze mnie jak z kranu:-D

Princeseczka może to dobre ze powoli szyjka sie skaraca, ty masz troszkę termin do przodu to i łatwiejszy porod będzie, miejmy nadzieje ;-) ;)

reklama
Do góry