reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Karo to kciuki trzymamy za wynik!
A my z Iza zniknelysmy bo ktos musial pochlonac pizze :d a jeszcze wizyty i tak sie zeszlo

U mnie siostra byla jeszcze wiec nie mialam jak wejsc na forum .

Zdrowia zycze chorowitym ja tez jeszcze nie doleczona wiec lacze się w bolu

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Karo trzymamy kciuki za wyniki&

Keejti smaka robicie:) ale sąsiadka jutro ma przywieść mi pizze od Włocha;) no zobaczymy czy przywiezie, puki co codziennie świeże bułeczki na płocie rano wiszą :)

Ja nawet nie wiem ile oksytocyny dostałam, o 7 mi odeszly wody, o 8 byłam w szpitalu chyba koło 12 dostałam oksytocynę a potem koło 14/15 porodówka. Na porodówce nie wiem czy jeszcze mi aplikowali oksytocynę, na pewno miałam dolargan podany -
mój nagrał film jak jakieś głupoty opowiadam. Basia urodziła sie o 19.

My jutro wizyta, jestem ciekawa.

Zaraz chyba ide spać, przed wizyta jeszcze czeka mnie zebranie w szkole - pierwsze, wiec dzien jak na moje udomowienie pełen ruchu bedzie.

A w Tesco jest -20% na f&f i łączy sie z innymi przecenami lub bonami. Rabat niby naliczają przy kasie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aob te 150-170jestem w stanie zapłacić jeśli ma to jakoś pomoc, kupię chyba wszystko co możliwe żeby sobie ulżyć hehehe ;-)

Kejti ja ostatnio Też tak jadłam pizzę :D mniam mniam, mogłabym codziennie :-)

Karosznurek trzymam kciuki za wyniki :-)

Aob inhaluje się solą bo nie chce nic więcej brać bez konsultacji.
Czytałam na internecie to w jakimś artykule pisało o 0.5H unikania wychodzenia, 2H palenia itd.

Iza hahaha na pewno Ci poleci[emoji23]

Karosznurek jak chyba to na pewno dobrze [emoji6] trzymam kciuki daj znać jak bedzie wynik [emoji6]

Też bym zjadła pizzy ehhh [emoji39]

Skrzat to się jutro rozerwiesz [emoji6] byle nie za bardzo[emoji6]

Dobrej nocki[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Skrzat i jak odczucia po tym dolarganie? Chyba podzialalo skoro głupoty gadalas [emoji6]

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Milagros kolejna chętna na poślizg hahaha? [emoji6] A sama jestem ciekawa czy to faktycznie pomaga a słyszałam dobra opinie ale tylko od jednej babki... może i bez żelu dobrze by jej poszlo więc kto wie[emoji6]

Co do inhalacji to na pewno zapamiętam o tym wychodzeniu choć i tak nigdy tak od razu nie było okazji iść bo to jeszcze po oczyszczony nosku mlody jadł było lzej i przebrać trzeba było...

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Do góry