Priinceseczka
Fanka BB :)
Nika-w ogole ostatnio na facebookowej grupie mam z naszego miasta poruszony byl temat porodowki i jozefow dostal baaaaardzo duzo opinii pozytywnych. Dziewczyny pisaly ze polozne super itp.
Ja jednak zamierzam rodzic w tym drugim bo lekarza mam stamtad i moj ma ciotke na wczesniakach. Modle sie aby tylko porod jakos poszedl a reszta sie ulozy. Jak bratowa mojego poszla rodzic to tesciowa zadzwonila do tej ciotki i ta niebo i ziemie poruszyla zeby rodzacej jakos pomoc. Znaja sie tam wszystkie. Na bierzaco informowala tesciowke jak sie ma sprawa. Pozniej po porodzie tez czesto przychodzila,pomagala ubrac, wykapala nawet mala i tylko z tego wzgledu celuje wlasnie w ten drugi.
Ostatnio znajoma rodzila na jozefowie i tez polecala. Fakt, faktem jej ojciec jest kierowca ambulansu wiec tez moze ja troche lepiej traktowali.
No i na jozefowie nie ma tego przepychu a w tym na korytarzu laski leza...
Katerineczka- ja mam cos takiego i im maly wiekszy tym bardziej napiernicza... zawsze jak przekrecam sie z boku na bok to dluzsza chwila zostaje na plecach i dopiero pozniej na ten drugi bok, wtedy tak bardzo nie boli.
Ale najlepsze jest to ze ja przy zmienianiu pozycji pojekuje, az strach pomyslec co bedzie przy porodzie. Jakim dinozaurem sie wtedy okaze![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
My monitora jeszcze nie mamy ale mam w planach kupno angel care.
Uh znowu bezsennosc u mnie :-/
Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173]
Ja jednak zamierzam rodzic w tym drugim bo lekarza mam stamtad i moj ma ciotke na wczesniakach. Modle sie aby tylko porod jakos poszedl a reszta sie ulozy. Jak bratowa mojego poszla rodzic to tesciowa zadzwonila do tej ciotki i ta niebo i ziemie poruszyla zeby rodzacej jakos pomoc. Znaja sie tam wszystkie. Na bierzaco informowala tesciowke jak sie ma sprawa. Pozniej po porodzie tez czesto przychodzila,pomagala ubrac, wykapala nawet mala i tylko z tego wzgledu celuje wlasnie w ten drugi.
Ostatnio znajoma rodzila na jozefowie i tez polecala. Fakt, faktem jej ojciec jest kierowca ambulansu wiec tez moze ja troche lepiej traktowali.
No i na jozefowie nie ma tego przepychu a w tym na korytarzu laski leza...
Katerineczka- ja mam cos takiego i im maly wiekszy tym bardziej napiernicza... zawsze jak przekrecam sie z boku na bok to dluzsza chwila zostaje na plecach i dopiero pozniej na ten drugi bok, wtedy tak bardzo nie boli.
Ale najlepsze jest to ze ja przy zmienianiu pozycji pojekuje, az strach pomyslec co bedzie przy porodzie. Jakim dinozaurem sie wtedy okaze
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
My monitora jeszcze nie mamy ale mam w planach kupno angel care.
Uh znowu bezsennosc u mnie :-/
Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173]