reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga pokazna ilosc ciuszkow!:-)

Ja juz po zajeciach pt. Cwiczenia. Babeczka wygadana, przeciagnela zajecia. Pokazala cwiczenia na cycki i miesnie kegla, pozycje jakich nalezy unikac i tam troche popierdaczyla:-) ogolnie szybko minelo:)

Aaaaa i zakazala pomocy w podnoszeniu z kanapy/lozka etc ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gaga ale masz zapas :D

Agulek u nas też wlasnie tak tk wyglądało + pokazywała mojemu indywidualnie ćwiczenia jakie ma ze mną wykonywać. :)
Szkoła jest fajna o ile spoko położna ja prowadzi :)

Edit: Gaga co do tego bolu. U mnie dziś znów się pojawił a młoda jest ułożona główka w dol ;) więc czy to główka czy dupka to i tak boli ;)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Iza mała nadgoni wagą choć może po mamusi będzie drobna [emoji2]

Gaga sporo tego masz [emoji6] też już nie mam gdzie chować [emoji52]

Koalka ja w jedną torbę sportowa będę się pakować ale dosc spora więc MUSZĘ się zmieścić [emoji6]

Aob :) to mały ;) wolałabym żeby przy porodzie poszedł we mnie a później niech idzie w ojca .. 188cm i trochę ponad 100kg [emoji23][emoji23]

jestem w 30 tyg ciąży

No właśnie mi z kolei wygodniej spakować w walizke ale taka średnia a dzidzie w taką podręczna walizkę. Torbę mam ale taka na silownie rozowo szarą i nie widzi mi sie kompletnie bo to typowa szmatowata bez przegródek. Z drugiej strony walizkę podręczna mama ale srednią musialabym gdzies kupic a to koszta i to jednorazowy wybryk więc zastanowię się.
Rodzić bedę sama, ewentualnie mama bedzie ze mną ktora nie ma prawka a mojego auta nie będziemy miec pod szpitalem, bo nie sądzę abym przy skurczach wsiadla w wlasne auto i na porodowke przyjecjala samichodem z zapakowaną czescia rzeczy na zapas tak jak dziewczyny piszą typu pieliszki zapasowe czu więcej ubranek.

reklama
Ja mam 2 takie torby jakby weekendowe , jedna wieksza druga mniejsza w ta mniejsza spakuje siebie , bo mi za wiele nie trzeba , a w wieksza malego. Jakies ubranka , pampersy , rozek. U mnie tez moze akcja zakonczyc sie z mama , bo M nie mam na codzien i troche taka loteria czy akurat on bedzie przy porodzie czy nie.

Do góry