reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

No i ja nie ogarniam choc tylko jakies 3 dni mnie nie bylo.
Witam nowe mamy.
Wybaczcie ze sie nie odniosę ale czytalam na raty.
Byl u mnie brat od srody i doslownie z jezykiem na brodzie latalam
Z nowosci u mnie Julek po dwoch pierwszych dniach przedszkola juz jest :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kejtii-i jak Julek po przedszkolu?:-) Hania od poniedzialku idzie na dni adaptacyjne do przedszkola. Ciekawa jestem jak to zniesie. Ona niby dziecko zlobkowe ale od kwietnia w domu jest i chyba za bardzo sie rozbestwila :-D

Wow niezła jest hahaha :) oj tez bym podpiela mojego :)

Kejti i jak? Mój Njkos 2 razy został na drzemce juz i od przyszłego tygodnia bedzie zostawał na stałe i najlepsze bo odebrałam go dzis z mężem to sie mega ucieszył na mój widok a potem wrocil do dzieci :) to dla mnie super sygnał :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzieki ze pytacie. To wlasnie dni adaptacyjne. Super ale tylko na 3h byl i wczoraj i dzis. Zostal od razu chetnie wczoraj jak odbieralam plakal ale wiekszosc dzieci sie poplakala bo rodzice zaczeli przychodzic i mu sie udzieliło. Nie chce jesc ani śniadania ani zupki. W domu niestety nauczony ze weźmie telefon wlaczy sobie bajki na Youtube i je. Wiem że zle ale cóż. Babcia pozwalala i walcze juz dlugi czas zeby go oduczyc. I od poniedzialku lub wtorku zostanie juz na drzemki. Choc jak na moje oko za wczesnie sa bo 11.30 ale moze jakos sie przestawi. No i docelowo tylko od 8.30 do ok 14.30 bedzie chodzil więc niedlugo

U mnie jest 93 i przez kilka dni doslownie tak brzuch wywalilo fotke zaraz dodam bo sobie ostatnio w przymierzalni zrobilam ;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Emka, keejti super że chłopaki tak fajnie przyjęli nowe otoczenie [emoji2]

Priinceseczka Hania? Przypomnij mi kto to dla Ciebie?

Keejti, Iza to ja więcej miałam chyba przed ciążą haha [emoji6] gdzie te Wasze dzieci siedzą co?[emoji6]

Kejti Iza, 93,92??? Zalamalam sie. Sięgnęłam po centymetr, wiedzialam że nic dobrego z tego nie wyniknie. W najszerszym miejscu tj na wysokosci pępka 100cm [emoji53] na wagę nie wchodzę bo czuję że byłoby 7 z przodu. Od kilku dni mam zaparcia dziś ledwo coś drgnęło więc ważenie byłoby nie miarodajne [emoji12][emoji12][emoji12]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

I ja się zmierzylam. 91 cm kończę 30 tc ale ja w pasie zawsze bylam chuda. A te dodatkowe kg, kt. Też ostatnio nie kontroluję, w dolne częśći ciala mi poszły

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry