reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Kochana z jednej strony Cię rozumiem bo miłość itd., ale z mojego doświadczenia powiem Ci, że skoro coś takiego Ci powiedział to nawet jak mu się odwidzi to zmarnujesz sobie życie dziewczyno. Gdyby Cię kochał nie przeszłyby mu takie słowa przez gardło. A pozniej znowu bedzie Ci cieżko odejść ze względu na dziecko. Znalam typow tego pokroju... Nie sadze ze był Ci wierny i ze bedzie. Oj przykre to...ale moim zdaniem musisz Ty przemyśleć czy jestes w stanie znieść takie upokorzenia byle tylko z Tobą był, czy nie lepiej dla dobra dziecka ułożyć sobie zycie od nowa z kimś komu bedzie na Tobie zależało....

A my sie wlasnie zbieramy na mały spacerek do lasu [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Natalia to po takich słowach daj sobie spokoj , nigdy nie chciał
Sie z tobą żenić , uważa ze stać go na kogoś lepszego - chcesz zeby te słowa chodziły za Tobą całe żucie gdyby z jakiegos powodu zdecydował
Sie Ciebie przyjąć ? Poza tym skoro wyrzucił Cie w ciazy tzn ze był zdecydowany . Wiesz kobieta dużo gada ze sie wyprowadzi, facet jak chce sie wyprowadzić pakuje walizki i to robi. Chcesz zyc z gościem ktory tak Was skrzywdził i mieć poczucie ze Cie nje szanuje i jest z Tobą z litości? Pamiętaj on nie jest jedyny a po świecie na pewno chodzi nie jeden facet ktory bedzie Cie nosił na rękach i bedzie wdzięczny za to ze Cie ma (Was ma). A jak wrócisz do tamtego to nie pozwolisz sie znaleźć temu jedynemu... Ale jestes dorosła rozsądna kobieta jak otworzysz oczy to będziesz widzieć co dla Ciebie jest dobre co nie...
Poza tym skoro całował sie z kimś innym to jest to poparcie jego słów ze szukał szczęścia gdzie indziej...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Natalia mam takie zdanie jak Nika i Emka, facet przez chwilę chciał się bawić w rodzine a teraz już mu się nie chce, i ciągle gdzieś tam szukal alternatywy jakby mi mój mąż powiedział to co on Tobie to bym gnoja na oczy do końca życia widzieć nie chciała

U nas dzisiaj gorąco, nic mi się nie chce. Bym tylko spała ale co się dziwić jak chodzę spać o 3 :/
Apetytu dalej nie mam.
Z plusów maz zgodził się na nową kanapę ale na "specjalnych" zasadach.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Cholera w moczu wszystk ok, ale za to w morfologii niezbyt....

Hemoglobina ¯ 10,8 g/dl 11,0 — 15,2
Hematokryt ¯ 31,7 % 32,0 — 44,5
% limfocytów ¯ 19,2 % 19,3 — 51,7
Liczba monocytów 0,86 ×103/μl 0,20 — 0,80
Wstawiłam to co ponizej normy a monocyty powyzej , wiecie moze co z czym ? :( biore od prawie miesiaca zelazo i chyba srednio wyszlo...

Moze moje przeziebienie mialo cos na rzeczy do tego?!

Martini ja biorę żelazo już dosyć długo a wyniki morfologii raz ciut w górę zaraz znów w dół i ciągle poniżej normy.

Niestety nie wiem Co Ci doradzić ale może rzeczywiście infekcja miała wpływ?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Hej hej

Jakoś nie umiem się tutaj wkręcić na nowo a i ciągle coś jest do roboty i nawet nie mam czasu... teraz mam akcje sprzątanie ale takie generalne czyli wyrzucam lub sprzedaje wszytko co już mi nie potrzebne a głównie poleciały stare buty, ciuchy i teraz ogarniam ciuszki po Niko... sporo tego... a ja wieczorem padam...

Kurcze widzę że tu poważnie się robi z tymi skurczami... mi dość często twardnieje brzuch ale nie boli wtedy tylko czuję naciaganie skóry więc to chyba te skurcze bh?

Milagros takie ukłucia w dole też mam ostatnio dość często..
I jak trochę przeginam to mam jakby kolkę po prawej stronie w dole brzucha...

Ale muszę przyznać że jak na ten etap ciąży czuję się dobrze [emoji6]

Mierzylam sobie tydz temu obwód brzucha i mam już 107cm! [emoji33][emoji23] Do porodu szłam z obwodem 110cm więc jestem duża [emoji23]
Póki co rozstępów nadal nie mam i cellulitu też nie ale nogi puchną mi już po polgodzinnym spacerze z samego rana...

Iza mojego też chętnie bym podlaczyla hehe[emoji2]

Edit.

Natalia witaj! Ja też popieram zdanie dziewczyn.. nawet w emocjach nie mówi się takich rzeczy.. niestety nie wierzę że nagle się zakocha i zmieni się o 180 stopni, zacznie cię szanować i będzie wierny... dla siebie i córeczki olej go...

reklama
Natalia-szkoda Twojego zycia na takiego typa. Niech sobie szuka tej dziewicy i ja w ramke oprawi. Zazwyczaj takie typy zostaja starymi kawalerami ;-)

Iza-hahaha :-D tez bym kazdego faceta podpiela pod takie urzadzonko :p

Aob-az z ciekawosci zmierzylam swoj brzuch 110 to ja mam juz teraz o_O

Do góry