reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Wspolczuje wam tych skurczy. ja dalej nie wiem co to jest hehehe
mnie jedynie jakby szyjka bolała, kłuje mnie w pochwie wczoraj myślałam że to przez to że pochodziłam ale dziś znów a praktycznie chodziłam tylko po domu.
ktoś pytał o konflikt, niestety nie wiem jak to, coś mi się kiedyś tylko obiło, że trzeba robić ten odczyn cumsa (?) i na jego podstawia sie stwierdza czy podaje sie immunoglobiline ale jak to jest naprawde to nie wiem.
co do faceta debila, to jak dla mnie szukał tylko pretekstu do rozstania. nie zawracałabym sobie nim głowy.
co do ubioru dzidzi to u nas raczej tylko pajac, ale jest ciepło.
mnie jedynie jakby szyjka bolała, kłuje mnie w pochwie wczoraj myślałam że to przez to że pochodziłam ale dziś znów a praktycznie chodziłam tylko po domu.
ktoś pytał o konflikt, niestety nie wiem jak to, coś mi się kiedyś tylko obiło, że trzeba robić ten odczyn cumsa (?) i na jego podstawia sie stwierdza czy podaje sie immunoglobiline ale jak to jest naprawde to nie wiem.
co do faceta debila, to jak dla mnie szukał tylko pretekstu do rozstania. nie zawracałabym sobie nim głowy.
co do ubioru dzidzi to u nas raczej tylko pajac, ale jest ciepło.
D
Deleted member 158337
Gość
Martini ja te kłucia mam dosyć często od początku ciąży pojawiaja się na kilka dni i znikają więc się w sumie z nimi oswoiłam ale mimo wszystko zawsze człowiek zaczyna się zastanawiać. ale nie dokładam sobie nic do głowy
Milia uważaj na siebie :* na lewy boczek i do spania
Milia uważaj na siebie :* na lewy boczek i do spania
Ja jutro chyba zadzwonię do gina i zapytam o te hemoroidy.
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158337
Gość
Firana zadzwoń może coś zaradzi, mój przyjaciel pojawia się i znika. Teraz jest w fazie ukrycia.
Za to oglądałam się dziś dokładnie i chce mi się płakać jak widzę swoje rozstępy co gorsza chyba zaczynają się pojawiać na biodrach... Mam nadzieję że to odgniecione...
Za to oglądałam się dziś dokładnie i chce mi się płakać jak widzę swoje rozstępy co gorsza chyba zaczynają się pojawiać na biodrach... Mam nadzieję że to odgniecione...
Joasia_1986
Fanka BB :)
Milia ogólnie to mam je teraz kilka na dzień, a nie na godzinę, więc postanowiłam brać doraźnie. Wczoraj w nocy jak wzięłam to sie uspokoiło. Dziś było ok i teraz ciągle ok. Jeśli znowu wróci taka częstotliwość, to znowu wezme. Gin powiedział, że moje skurcze nie mają wpływu na szyjke, dlatego kazał mi obserwować i ewentualnie odstawić wszystko, bo dodał mi teraz jeszcze luteine 2x2po50mg. Będę brać przez półtora tygodnia taką dawke, potem po jednej dwa razy dziennie i ostatni tydzień przed wizytą obserwacja czy jest potrzebna.
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Hej dziewczynki
Co do hemoroidów to ja miałam przy Basi... Maść pomagała a teraz odpukać cisza, ale do końca ciąży jeszcze trochę.
Wczoraj upiekłam ciasto ze śliwkami, pycha [emoji14][emoji13] mój ma dzisiaj imieniny wiec żeby mu aż tak smutno nie było. Generalnie siedzimy w domu, bo ruszyć sie puki co nie mogę a poszłabym na sushi i na jakiś dobry obiad do knajpki.
Jutro znajomi na grilla wpadają, wiec będę miała trochę rozrywki Pogoda piękna wiec na dworze zalegam teraz, trzeba korzystać z ostatnich dni lata, na szczęście to juz inne upały niż te lipcowe.
Moja Basieńka odlicza dni do szkoły, jest cała podekscytowana ja tez, ale ona dopiero co sie rodziła a tu 1 klasa. Zastanawiam sie czy kupic jej duże łóżko, puki co ma takie 160cm z IKEI ale ono jest wąskie (70cm) i jej ciagle spada kołdra etc. Do tego ma poduchy od ściany, ale nie wiem co dobre w pokoju dziecięcym bedzie. My po mału myślimy jak przeorganizować sypialnie, wiecej nie zmieniani no za pół roku czeka nas remont generalny i bedzie trzeba z domu uciekać [emoji6][emoji86]
Miłego dzionka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do hemoroidów to ja miałam przy Basi... Maść pomagała a teraz odpukać cisza, ale do końca ciąży jeszcze trochę.
Wczoraj upiekłam ciasto ze śliwkami, pycha [emoji14][emoji13] mój ma dzisiaj imieniny wiec żeby mu aż tak smutno nie było. Generalnie siedzimy w domu, bo ruszyć sie puki co nie mogę a poszłabym na sushi i na jakiś dobry obiad do knajpki.
Jutro znajomi na grilla wpadają, wiec będę miała trochę rozrywki Pogoda piękna wiec na dworze zalegam teraz, trzeba korzystać z ostatnich dni lata, na szczęście to juz inne upały niż te lipcowe.
Moja Basieńka odlicza dni do szkoły, jest cała podekscytowana ja tez, ale ona dopiero co sie rodziła a tu 1 klasa. Zastanawiam sie czy kupic jej duże łóżko, puki co ma takie 160cm z IKEI ale ono jest wąskie (70cm) i jej ciagle spada kołdra etc. Do tego ma poduchy od ściany, ale nie wiem co dobre w pokoju dziecięcym bedzie. My po mału myślimy jak przeorganizować sypialnie, wiecej nie zmieniani no za pół roku czeka nas remont generalny i bedzie trzeba z domu uciekać [emoji6][emoji86]
Miłego dzionka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gaga92
Fanka BB :)
Witam się po przerwie
tak tylko ogólnie odpisze, ja u siebie żadnych rozstępów jak na razie nie zauważyłam, skurczy też nie czuje albo nie wiem że to one choć w tym tyg raz w nocy obudził mnie nie przyjemny ból brzucha ale mój przyniósł mi magnez i po nim mi przeszło
byłam wczoraj oddać krew i miałam glukozę prawię 3 godz tam siedziałam w smaku do przeżycia, nic mi sie po niej nie robiło tylko jak wróciłam do domu i wzięłam się za sprzątanie to zaczęło mi się robić słabo już miałam pisać do sąsiadki żeby przyszła ze mną posiedzieć bo źle się czuję ale przypomniało mi się że mój ma cole w pokoju poszłam ją wypić i mi pomału przeszło
wczoraj jeszcze zrobiłam sobie nowe paznokcie
dziś znów ma szwagier siostrzeńców przywieść i zostają do jutra
kupiłam w środę w końcu mojemu psu tabletkę na odrobaczenie i dałam mu to wczoraj taki inny pies z niego cały dzień leżał tylko z konta w kont nie mógł sobie miejsca znaleźć :/ dziś też się jeszcze nie rozkręcił
zamówiłam sobie pościel z allegro, wczoraj rano sms że kurier będzie cały dzień czekałam a go nie było :/
więcej nie pamiętam co miałam napisać
aa witam nową mamę
tak tylko ogólnie odpisze, ja u siebie żadnych rozstępów jak na razie nie zauważyłam, skurczy też nie czuje albo nie wiem że to one choć w tym tyg raz w nocy obudził mnie nie przyjemny ból brzucha ale mój przyniósł mi magnez i po nim mi przeszło
byłam wczoraj oddać krew i miałam glukozę prawię 3 godz tam siedziałam w smaku do przeżycia, nic mi sie po niej nie robiło tylko jak wróciłam do domu i wzięłam się za sprzątanie to zaczęło mi się robić słabo już miałam pisać do sąsiadki żeby przyszła ze mną posiedzieć bo źle się czuję ale przypomniało mi się że mój ma cole w pokoju poszłam ją wypić i mi pomału przeszło
wczoraj jeszcze zrobiłam sobie nowe paznokcie
dziś znów ma szwagier siostrzeńców przywieść i zostają do jutra
kupiłam w środę w końcu mojemu psu tabletkę na odrobaczenie i dałam mu to wczoraj taki inny pies z niego cały dzień leżał tylko z konta w kont nie mógł sobie miejsca znaleźć :/ dziś też się jeszcze nie rozkręcił
zamówiłam sobie pościel z allegro, wczoraj rano sms że kurier będzie cały dzień czekałam a go nie było :/
więcej nie pamiętam co miałam napisać
aa witam nową mamę
reklama
Pewnie masz rację, a raczej na pewno. Niestety emocje były tak intensywne, tak bardzo go kocham, że błagałam go, żeby się opamiętał. Mówiłam o swoich uczuciach, o wszystkim. Proponowałam kilka sesji na terapii dla par, ale on nie był w ogóle tym zainteresowany. "Nie chcę się z Tobą żenić. Nigdy nie chciałem. Chciałem ślubu ze względu na dziecko. Stać mnie na kogoś lepszego. Szukam dziewicy. Jak się urodzi to MOŻE mi się odwidzi". To po co było to udawanie? Czułość, romantyzm.... To wszystko nie trzyma się kupy szczególnie, że przyznaje, że dobrze mu było ze mną. Wiem tylko jedno, nic więcej zrobić nie mogę. Może się opamięta, może nie. Tyle, że jeśli się opamięta to może być już za późno. Jedyne co to muszę myśleć o dziecku, ale ciężko jak człowiek myśli non stop o czym innym...Iza ta lactuloza nie pomaga ? A jak ja dawkujesz ?
Natalia to albo sie decyzuje na wyleczenie i przyjmuje Cie i jesteście szczęśliwi albo odchodzisz od niego i układasz sobie zycie - jesli Ci na nim
Zależy zawalcz powiedz mu co czujesz , ale nie proś sie, nie błagaj bo to przynosi odwrotny skutek - jak bedzie miał
Świadomość ze jesli zdecydowany jest na to ze faktycznie Was traci to Ty sobie zycie ułożysz - a testy zrobisz po to by mogl sie widywać z dzieckiem i ewentualnie na nie lozyc , ale nie ze ty będziesz sonie czekać czy książę sie zdecyduje czy nie ... Szanujmy sie trochę . A jak poczuje ze moze faktycznie Cie stracić to moze sie ogarnie, a jesli nie tzn ze nie był
Tego wart.
Bo powód faktycznie błahy .. Ale
Moze to był tylko pretekst ?
Karoszurku ja go wyparlam normalnie ale tak moze sie obluzowac , nieutrzymac to nie jest gwarancja na 100%...