reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Chyba wczoraj Was podczytywalam o hemoroidach pisalyscie .... niestety i ja juz na to cierpie. Az mi sie plakac chce, nie jest to zbyt komfortowe :( we wtorek mam wizyte - ciekawe czy lekarz cos zaleci , a w ogole to po porodzie sn podobno jeszcze wieksze sa tendencje do robienia sie ich i w ogole jak tu przec z nimi. To jest okropne :( :(

reklama
Martini jak ci skurcze dowala tak ze nie bedziesz wiedziala jak sie nazywasz to nie bedziesz myslala o hemoroidach, a dla lekarzy to widok normalny raczej :)

No dokładnie , chyna ze trafisz na taka położna jak ja , patrz jakie oba ma hemoroidy do prawie każdego takie paskudne itd ... Myslalam ze ja ... Kopne w R... Twarz , ale opowiedziałam o tym ostatnio ordynatorowi ze nie chce by była przy moim kolejnym porodzie bo co z tego ze maz wie ze mam faka dolegliwość ale po co ma to słyszeć 100 razy..

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Heheheh tez tak pomyslalam :p szukalam w necie info ale nie ma nic ze sa to przeciwskazania do sn...Poki co na wlasna reke tez nic nie kupuje poczekam chyba do wizyty.

EM Ka racja.... dosyc to malo komfortowe i jak dla mnie przynajmniej wstydliwe to jeszcze jakby kto mial opowiadac wkolo o tym to.... :mad::mad:

Em Ka, no niefajna ta położna, co za babsko...

Joasia, a Tobie po nospie przechodzą skurcze BH? 10 min. temu wzięłam nospę i 2x mg, wcześniej lutkę i właśnie miałam potężny skurcz BH, nie wiem, czy to normalne...

Witam nowe mamuśki!

Jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie.
Ten piesek, ktory mi zginał kiedyś i sie odnalazł to był dog, taki jak grał W pustyni i puszczy, tylko pręgowany.

A co do hemoroidów to nigdy w życiu nie miałam, a jak w pierwszej ciazy mi wywaliło to niestety lekarz powiedział, ze da sie to usunąć tylko operacyjnie. I rzeczywiście po ciazy sie nie cofnęły, nie bolalo, nie krwawiło ale sa...

A co do ubierania dzieci to chyba zdarzy jaka temperaturę ma sie w domu. Ja mam 19-20 stopni dlatego ubierałam w bodziaka i pajaca i otulalam rożkiem albo kocykiem.

Emka ale ta polozna pinda, ja bym złożyła na nia skargę do ordynatora.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Milia - mnie sie juz tez takie zaczynaja, ale nie mam koniecznosci brania nospy sa to takie lekkie scisniecia kilku sekundowe i puszcza od razu....ale oczywiscie lekarza o tym poinformuje rowniez :) A Ty kiedy masz wizyte ,ze pokazac sie lekarzowi ?

Do góry